Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ilka21 napisał(a):
Han pozwolę sobie skrytkykowac ciebie ale mam nadzieję,że to posłuzy ku lepszemu a nie obrazisz się...suczka bardzo fajna ale niestety widać,że słabo z nia pracujesz i niestety nie była dobrze przygotowana do wystawy wygladała jakbys ja w olej dopiero co wsadziła i musisz pracowac z suką ona z wystawy na wystawe coraz bardziej przerazona. Przeciez możesz podejsc do mnie i na pewno do innych dziewczyn i ci pomożemy,udzielimy wskazówek ale musisz się liczyc tez z krytyka - chyba,że tego nie chcesz.

Masz rację. Wyglądała fatalnie i to był olej tyle, że nie palmowy:placz:.
Co do pracy to oprócz psa muszę jeszcze nad sobą popracować a w tym mi nie pomożecie niestety mimo, że wierzę w Twoje szczere chęci.
Co do krytyki to jeśli konstruktywna,to choć nieprzyjemna, zawsze jest mile widziana.
Co do obrażania się to jak się mogę obrażać skoro piszesz prawdę. Nie zamierzam udawać na siłę, że jest dobrze kiedy wiem, że jest źle.

Miałam już różne psy ale pierwszy raz trafia mi się taki . Wiem, że muszę to jakoś "rozgryźć" i mam nawet kilka pomysłów. Czas pokaże co z tego wyniknie.

Posted

Jakie boskie zdjęcia!!
Apinka :loveu: Jest prześliczna!
Rociszcze w lektyce :loveu:
Tobiaszek i Benio :loveu:
A mnie tam nie było :placz:

• 3 months later...