Light of Shin-Ra Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ilka21 napisał(a):Han pozwolę sobie skrytkykowac ciebie ale mam nadzieję,że to posłuzy ku lepszemu a nie obrazisz się...suczka bardzo fajna ale niestety widać,że słabo z nia pracujesz i niestety nie była dobrze przygotowana do wystawy wygladała jakbys ja w olej dopiero co wsadziła i musisz pracowac z suką ona z wystawy na wystawe coraz bardziej przerazona. Przeciez możesz podejsc do mnie i na pewno do innych dziewczyn i ci pomożemy,udzielimy wskazówek ale musisz się liczyc tez z krytyka - chyba,że tego nie chcesz. Masz rację. Wyglądała fatalnie i to był olej tyle, że nie palmowy:placz:. Co do pracy to oprócz psa muszę jeszcze nad sobą popracować a w tym mi nie pomożecie niestety mimo, że wierzę w Twoje szczere chęci. Co do krytyki to jeśli konstruktywna,to choć nieprzyjemna, zawsze jest mile widziana. Co do obrażania się to jak się mogę obrażać skoro piszesz prawdę. Nie zamierzam udawać na siłę, że jest dobrze kiedy wiem, że jest źle. Miałam już różne psy ale pierwszy raz trafia mi się taki . Wiem, że muszę to jakoś "rozgryźć" i mam nawet kilka pomysłów. Czas pokaże co z tego wyniknie. Quote
Dada Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Jakie boskie zdjęcia!! Apinka :loveu: Jest prześliczna! Rociszcze w lektyce :loveu: Tobiaszek i Benio :loveu: A mnie tam nie było :placz: Quote
Elitesse Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Maga gratulacje !! :klacz::klacz::klacz: szukalam i Ciebie i Ress ale chyba za pozno przyszlam :placz::placz: Quote
resuruss Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Elitesse - my siedziałysmy na dworze az do finałów ;) A tu cała moja Trojka w biegu .W domku tez tak cwiczyły najmłodszy handler Quote
Elitesse Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 buuu a ja bylam z Madzia i z Beria :placz::placz: Quote
kate_m. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Trochę zaległych fotek z Krakowa: PERSYMONA Nesjana Rotek Api Quote
McDzik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tybetany to zawsze się gdzieś wcisną :eviltong: Quote
McDzik Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 LIK SALIK Chatanga, wtedy BIS JUNIOR III miał własnie :lol: Quote
Recommended Posts