Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja sie pochwale ;) Dziś zajrzałam na stronę FCI i już jest oficjalnie zarejestrowany mój przydomek SIX STARS :multi:
Choć na maluszki jeszcze troszeczke poczekam, to mam nadzieje, że ich rodzice będą najlepszymi lhasa po jakie będe w stanie sięgnąć :)

Posted

[quote name='Gosia & c.o.']To ja sie pochwale ;) Dziś zajrzałam na stronę FCI i już jest oficjalnie zarejestrowany mój przydomek SIX STARS :multi:

Gratulacje !

Posted

Gratulacje !!!!!Fajny przydomek!!!!!!!:lol:

Śliczne masz psiaki i super profesjonalną stronkę Gratuluję !!!!!!!!!! Widzę że wystawiasz również briardy :thumbs:

Posted

Śliczny przydomek Gosiu:) Pewnie o tym wiesz, ale życzę Ci zawsze samych sukcesów i aby przyszłe pokolenia Twoich psów w hodowli zawsze przypominały spojrzeniem tego, dzięki któremu zakochałaś sie w rasie;)

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Korzystając z okazji chciałam pochwalić się moimi pierwszymi maluszkami.
1 lipca na świat przyszły pierwsze lhasaczki z przydomkiem Six Stars. 2 pieski i 3 suczki.
Mamą została Bhu, czyli Champion Kanady Tru Blu Boston Cream Pie, a na ojca szczeniąt wybraliśmy przystojnego mężczyzne, Amerykanina z krwi i kości gościnnie przebywającego w Finlandii - Ch USA i Finlandii Orlane's Turn Back Time
Dzieci mają się świetnie i tak prezentują się w wieku 6 tygodni...

PIESKI:

Six Stars This Is My Time

Six Stars Time Will Tell

Posted

Gośka raz jeszcze gratuluje maluszków, są superaste ( ale to juz wiesz ) i trzymam kciuki za ich przyszłe sukcesy , a napewno będą i nieraz o nich usłyszymy ... bo przecież marzenia są po to aby sie spełniały :-)