Gosia & c.o. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Więc może zgodnie z zasadą, że zawsze jest następna wystawa, podaje stawke na Szczecin :) Młodzież: LUPUS-LECTUS Nasza Sfora FCI Pośrednia: LORD DARTH VADER z Czańca ZEUS TI LA SHU Azurowa Amhara Otwarta: LORD OF THE RING z Czańca CZAKO ŚNIEŻNY LEW Championy: Barjea Mai Ling Panda Młodzież: SHA-DEE Lhamco Laco FRENCH KISS z Czańca MC.MUSIC Nasza Sfora FCI Pośrednia: LIBRABIS Rawipon Otwarta: MEDOC INCREDIBLE KUNDO CZANTRA Śnieżny Lew Championy: Ti La Shu LAMO TASHI EMPRESS z Kybely Bohemia Quote
macsow1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jest zmiana sędziego i lhasaki bedzie oceniać Krystyna Opara (PL) Quote
Gosia & c.o. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Czy ja nie mogę zgłosić na żadną wystawę, żeby mi sędziego nie zmienili????:mad::mad::mad::mad::mad: Rzeszów, Częstochowa, Bratysława teraz Szczecin... Nic tylko:2gunfire: Quote
flashka-g Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):Czy ja nie mogę zgłosić na żadną wystawę, żeby mi sędziego nie zmienili????:mad::mad::mad::mad::mad: Rzeszów, Częstochowa, Bratysława teraz Szczecin... Nic tylko:2gunfire: jak pech to pech ale wiesz czasami zmiana moze wyjsc na dobre;) Quote
Nasza Sfora Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 I tak bywa pewnie się sędzia rozchorował. Quote
Gosia & c.o. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 W tym być może tak, ale w ŻADNYM z poprzednich nie (wynikało to tylko i wyłacznie z nieudolności organizatorów) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 mam pierwsze wieści ze Szczecina PSY kl.młodzieży I dosk. Zw.Mł. LUPUS-LECTUS Nasza Sfora FCI kl.pośrednia I CWC res.CACIB ZEUS TI LA SHU Azurowa Amhara II dosk. LORD DARTH VADER z Czańca kl.otwarta I CWC LORD OF THE RING z Czańca II ? CZAKO Śnieżny Lew kl.championów I CWC , CACIB, BOB Barjea Mai Ling Panda SUKI kl.młodzieży I Zw.Mł. BOB Jun. MC.MUSIC Nasza Sfora FCI SERDECZNE GRATULACJE DLA ANDRZEJA I HANI ZA SKOŃCZENIE Z MUSIC MŁODZIEZOWEGO CHAMPIONATU W 3 TYGODNIE SUPER !!! że to 17sty championat dziecka mojego DJa :) II SHA-DEE Lhamco Laco nie było FRENCH KISS z Czańca kl.pośrednia I CWC LIBRABIS Rawipon kl.otwarta CZANTRA Śnieżny Lew MEDOC INCREDIBLE KUNDO kl.championów EMPRESS z Kybely Bohemia Ti La Shu LAMO TASHI więcej nie wiem Quote
Diablica Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 :loveu:GRATULACJE dla wszystkich,a szczególnie dla Gosi za BOB-a:) :loveu:Czekam na fotki:loveu: Pozdrawiam!:lol: Quote
muzzy33i Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 :shake: no, no, Dzidtka a gdzie sa gratulacje dla twojego "Synusia" LORD of the Ring??? Diablica , dzieki za gratki. Quote
Dzidtka_Gl Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 nie no straszna jestem, wyrodna matka ;) GRATULACJE i buziaki dla :loveu: Lordzika :loveu: no i życzenia wielu kolejnych wygranych :) no i do kompletu gratki dla :loveu: Bibi :loveu: i :loveu: Lupuska :loveu: od babci ja zawsze strasznie się ciesze z Waszych wygranych !!!! Quote
Dzidtka_Gl Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ja dostałam fotki braciszków Lorda i Vaderka Quote
Nasza Sfora Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Witam i gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Victoria specjalne :calus: i podziękowania za tak cudowne dbanie o naszego synka Lupus Lectus Nasza Sfora(FCI). Maciek dzięki dzięki bez ciebie na pewno nie wyrobilibyśmy się . No i oczywiście uznania za piękne prezentowanie Mc Music Nasza Sfora (FCI)-stokrotne dzięki Specjalne gratulacje Agnieszka dla braciszka Lord of the Ring z Czańca i mojej ostatnio oblubienicy :lol: LIBRABIS Rawipon. Dzidtka duże dzięki za gratki To dla ciebie:calus: i :Rose: i :loveu: Miło że się tak wszystko ułożyło. Quote
macsow1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Nasza Sfora']Witam i gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Victoria specjalne :calus: i podziękowania za tak cudowne dbanie o naszego synka Lupus Lectus Nasza Sfora(FCI). Maciek dzięki dzięki bez ciebie na pewno nie wyrobilibyśmy się . No i oczywiście uznania za piękne prezentowanie Mc Music Nasza Sfora (FCI)-stokrotne dzięki Specjalne gratulacje Agnieszka dla braciszka Lord of the Ring z Czańca i mojej ostatnio oblubienicy :lol: LIBRABIS Rawipon. Dzidtka duże dzięki za gratki To dla ciebie:calus: i :Rose: i :loveu: Miło że się tak wszystko ułożyło.[/quote] Jestesmy bardzo zadowoleni z wystawy. Dodam tylko, ze MC MUSIC Nasza Sfora dostała się do finału na BiS junior jako jeden z dwóch reprezentantów (music i mops) z grupy 9.Gratulacje ukonczenia młodziezowego championatu:):) Bardzo efektowny lupus lectus nasza sfora- super włos i swietna budowa. Jeszcze troche ogłady na ringu i mysle, ze ringi beda jego. Gratulacje dla Pandy za BOBa. Bardzo ładna sunia z danii w klasie otwartej. Ogólnie super wystawa. Naprawde dobrze sie bawiliśmy. pozdrawiam Quote
Gosia & c.o. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Panda i ja dziękujemy za gratulacje i miłe słowa.;) Na grupie przeszliśmy do ścisłego finału. Gratulacje dla pozostałych zwycięzców :) To była nasza ostatnia wspólna wystawa w tym roku. Panda niebawem wróci do domku, jednak jeszcze nas odwiedzi :loveu: A my w tym czasie powystawiamy się troszkę z Sixtenem oraz kolejnymi moimi gośćmi, których przyjazdu już się nie możemy doczekać :lol: Quote
macsow1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']Panda i ja dziękujemy za gratulacje i miłe słowa.;) http://img357.imageshack.us/img357/1005/dscf7568gh4.jpg Na grupie przeszliśmy do ścisłego finału. Gratulacje dla pozostałych zwycięzców :) To była nasza ostatnia wspólna wystawa w tym roku. Panda niebawem wróci do domku, jednak jeszcze nas odwiedzi :loveu: A my w tym czasie powystawiamy się troszkę z Sixtenem oraz kolejnymi moimi gośćmi, których przyjazdu już się nie możemy doczekać :lol: jakich gości??? :cool1: moze juz nam przedstawisz? bo jestem bardzo ciekaw Quote
Gosia & c.o. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='macsow1']jakich gości??? :cool1: moze juz nam przedstawisz? bo jestem bardzo ciekaw[/quote] Cierpliwosci, jestem dość przesądna, więc przedstawie niebawem jak tylko będą u mnie :razz: Quote
macsow1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']Cierpliwosci, jestem dość przesądna, więc przedstawie niebawem jak tylko będą u mnie :razz:[/quote] czyli conajmniej dwie sztuki :cool1: cieszę się Quote
Marcin M Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Zdjęć tego pięknego lhasaka mam dużo więcej, więc niech miła właścicielka się zgłosi i poda e-mail to wyślę :razz::razz::razz: Quote
Gosia & c.o. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 :oops: zgłaszam się :oops: handlers@wp.pl Będę bardzo wdzięczna :loveu: Quote
Marcin M Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ok jutro prześlę 11 fotek które mam z lhasa apso. A tak na marginesie to gratuluję super sukcesu. Lhasak wywarł na mnie ogromne wrażenie:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosia & c.o. Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Marcin bardzo dziękuje za miłe słowa i tutaj i w mojej księdze gości :oops: Quote
macsow1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 oho i my sie załapaliśmy do zdjęcia :):) masz mzoe jeszcze jakies zdjecia? macsow1@wp.pl :cool1: Quote
Recommended Posts