Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więc może zgodnie z zasadą, że zawsze jest następna wystawa, podaje stawke na Szczecin :)

Młodzież:
LUPUS-LECTUS Nasza Sfora FCI

Pośrednia:
LORD DARTH VADER z Czańca
ZEUS TI LA SHU Azurowa Amhara

Otwarta:
LORD OF THE RING z Czańca
CZAKO ŚNIEŻNY LEW

Championy:
Barjea Mai Ling Panda

Młodzież:
SHA-DEE Lhamco Laco
FRENCH KISS z Czańca
MC.MUSIC Nasza Sfora FCI

Pośrednia:
LIBRABIS Rawipon

Otwarta:
MEDOC INCREDIBLE KUNDO
CZANTRA Śnieżny Lew

Championy:
Ti La Shu LAMO TASHI
EMPRESS z Kybely Bohemia

Posted

Gosia & c.o. napisał(a):
Czy ja nie mogę zgłosić na żadną wystawę, żeby mi sędziego nie zmienili????:mad::mad::mad::mad::mad:
Rzeszów, Częstochowa, Bratysława teraz Szczecin... Nic tylko:2gunfire:

jak pech to pech ale wiesz czasami zmiana moze wyjsc na dobre;)

• 2 weeks later...
Posted

mam pierwsze wieści ze Szczecina

PSY
kl.młodzieży
I dosk. Zw.Mł. LUPUS-LECTUS Nasza Sfora FCI
kl.pośrednia
I CWC res.CACIB ZEUS TI LA SHU Azurowa Amhara
II dosk. LORD DARTH VADER z Czańca
kl.otwarta
I CWC LORD OF THE RING z Czańca
II ? CZAKO Śnieżny Lew
kl.championów
I CWC , CACIB, BOB Barjea Mai Ling Panda

SUKI
kl.młodzieży
I Zw.Mł. BOB Jun. MC.MUSIC Nasza Sfora FCI
SERDECZNE GRATULACJE DLA ANDRZEJA I HANI ZA SKOŃCZENIE Z MUSIC MŁODZIEZOWEGO CHAMPIONATU W 3 TYGODNIE SUPER !!!
że to 17sty championat dziecka mojego DJa :)
II SHA-DEE Lhamco Laco
nie było FRENCH KISS z Czańca
kl.pośrednia
I CWC LIBRABIS Rawipon
kl.otwarta
CZANTRA Śnieżny Lew
MEDOC INCREDIBLE KUNDO
kl.championów
EMPRESS z Kybely Bohemia
Ti La Shu LAMO TASHI

więcej nie wiem

Posted

nie no straszna jestem, wyrodna matka ;)
GRATULACJE i buziaki dla :loveu: Lordzika :loveu: no i życzenia wielu kolejnych wygranych :)

no i do kompletu gratki dla :loveu: Bibi :loveu: i :loveu: Lupuska :loveu: od babci

ja zawsze strasznie się ciesze z Waszych wygranych !!!!

Posted

Witam i gratulacje dla wszystkich zwycięzców.

Victoria specjalne :calus: i podziękowania za tak cudowne dbanie o naszego synka Lupus Lectus Nasza Sfora(FCI).

Maciek dzięki dzięki bez ciebie na pewno nie wyrobilibyśmy się .
No i oczywiście uznania za piękne prezentowanie Mc Music Nasza Sfora (FCI)-stokrotne dzięki

Specjalne gratulacje Agnieszka dla braciszka Lord of the Ring z Czańca i mojej ostatnio oblubienicy :lol: LIBRABIS Rawipon.
Dzidtka duże dzięki za gratki To dla ciebie:calus: i :Rose: i :loveu:

Miło że się tak wszystko ułożyło.

Posted

[quote name='Nasza Sfora']Witam i gratulacje dla wszystkich zwycięzców.

Victoria specjalne :calus: i podziękowania za tak cudowne dbanie o naszego synka Lupus Lectus Nasza Sfora(FCI).

Maciek dzięki dzięki bez ciebie na pewno nie wyrobilibyśmy się .
No i oczywiście uznania za piękne prezentowanie Mc Music Nasza Sfora (FCI)-stokrotne dzięki

Specjalne gratulacje Agnieszka dla braciszka Lord of the Ring z Czańca i mojej ostatnio oblubienicy :lol: LIBRABIS Rawipon.
Dzidtka duże dzięki za gratki To dla ciebie:calus: i :Rose: i :loveu:

Miło że się tak wszystko ułożyło.[/quote]

Jestesmy bardzo zadowoleni z wystawy. Dodam tylko, ze MC MUSIC Nasza Sfora dostała się do finału na BiS junior jako jeden z dwóch reprezentantów (music i mops) z grupy 9.Gratulacje ukonczenia młodziezowego championatu:):) Bardzo efektowny lupus lectus nasza sfora- super włos i swietna budowa. Jeszcze troche ogłady na ringu i mysle, ze ringi beda jego. Gratulacje dla Pandy za BOBa. Bardzo ładna sunia z danii w klasie otwartej. Ogólnie super wystawa. Naprawde dobrze sie bawiliśmy.

pozdrawiam

Posted

Panda i ja dziękujemy za gratulacje i miłe słowa.;)

Na grupie przeszliśmy do ścisłego finału. Gratulacje dla pozostałych zwycięzców :)

To była nasza ostatnia wspólna wystawa w tym roku. Panda niebawem wróci do domku, jednak jeszcze nas odwiedzi :loveu: A my w tym czasie powystawiamy się troszkę z Sixtenem oraz kolejnymi moimi gośćmi, których przyjazdu już się nie możemy doczekać :lol:

Posted

[quote name='Gosia & c.o.']Panda i ja dziękujemy za gratulacje i miłe słowa.;)
http://img357.imageshack.us/img357/1005/dscf7568gh4.jpg
Na grupie przeszliśmy do ścisłego finału. Gratulacje dla pozostałych zwycięzców :)

To była nasza ostatnia wspólna wystawa w tym roku. Panda niebawem wróci do domku, jednak jeszcze nas odwiedzi :loveu: A my w tym czasie powystawiamy się troszkę z Sixtenem oraz kolejnymi moimi gośćmi, których przyjazdu już się nie możemy doczekać :lol:

jakich gości??? :cool1: moze juz nam przedstawisz? bo jestem bardzo ciekaw

Posted

[quote name='macsow1']jakich gości??? :cool1: moze juz nam przedstawisz? bo jestem bardzo ciekaw[/quote]

Cierpliwosci, jestem dość przesądna, więc przedstawie niebawem jak tylko będą u mnie :razz:

Posted

[quote name='Gosia & c.o.']Cierpliwosci, jestem dość przesądna, więc przedstawie niebawem jak tylko będą u mnie :razz:[/quote]

czyli conajmniej dwie sztuki :cool1: cieszę się