Gosia & c.o. Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 No to CWC,CACIB, BOB i res.Best Of Group w Lesznie dla Chic Choix Sky's The Limit :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: CACIB w sukach Sweet Surprise z Czańca Zw.Mł w psach Siward Black Knight Lhamco Laco - i chyba skończył Mł.Ch.Pl NJwR French Kiss z Czańca, która napewno skończyła Mł.Ch.Pl ;) Mam nadzieje że sie z niczym nie pomyliłam Gratulacje dla wszystkich!! Quote
Apso Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Gratulacje dla zwycięzców wystawy w Lesznie :lol: CHIC CHOIX Sky's The Limit to piękny pies, którego po raz pierwszy miałam okazję widzieć "na żywo"...był bezkonkurencyjny :p Wyniki szczegółowo poda na pewno Dzidtka, bo zapisywała, ja podam stawkę i to co "wiem" Psy młodziez SHIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco - doskonały, I lokata, Zw. Mł. FOUR FOOTED z Czańca - doskonały, II lokata MC.MAVERIC Nasza Sfora - nieobecny pośrednia Lord Darth Vader z Czańca - doskonały, I lokata, CWC, Res CACIB Paber's KEVIN COSTNER - doskonały, II lokata ROCK IT YOU BY Cuccioli Kennel - doskonały, III lokata otwarta CZAKO Śnieżny Lew - bardzo dobra championy CHIC CHOIX Sky's The Limit - Doskonały, CWC, CACIB, BOB Suki młodzież FEDERIKA Agata Lux - nieobecna FRENCH KISS z Czańca - doskonała, I lokata, Zw.Mł., Najl.Jun w R. MC MUSIC Nasza Sfora - II lokata SYRIANA Magia Orientu - III lokata pośrednia SWEET SUPRISE z Czańca - doskonała, CWC Jak popełniłam błąd, to przepraszam i prosze o poprawienie:oops: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 dużo nie dodam , uzupełnie troszkę Psy kl. młodzieży I dosk Zw.Mł. SHIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco ( skończył Mł.Ch.Pl. a i tym samym to 16sty championat potomstwa mojego DJa :) ) II dosk :loveu: FOUR FOOTED z Czańca :loveu: nie obecny MC.MAVERIC Nasza Sfora kl. pośrednia I dosk CWC, res.CACIB ( z tego co wiem = CACIB ) :loveu: Lord Darth Vader z Czańca :loveu: II dosk Paber's KEVIN COSTNER III dosk ROCK IT YOU BY Cuccioli Kennel kl. otwarta bdb CZAKO Śnieżny Lew championy I CWC,CACIB,BOB,BOG II CHIC CHOIX Sky's The Limit Suki młodzież I dosk. Zw.Mł. Najlepszy Junior :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: ( była również w finałowej 3 z BOG IX juniorów, tym samym ma skończony Młodzieżowy Championat ze "Zwycięstwami Młodzieży" z trzech międzynarodówek, zawsze w konkurencji :) ) II dosk MC MUSIC Nasza Sfora III bdb SYRIANA Magia Orientu nie obecna FREDERICA Agata Lux pośrednia I dosk CWC, CACIB :loveu: SWEET SUPRISE z Czańca :loveu: zdjęć mam sporo ale teraz czas odespać pełen wrażeń weekend ;) Quote
AgataM Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ewa gratuluję wyników;) Zeus juz jako maleństwo zapowiadał się na pięknego psa. Pozwolę sobie wstawić kilka zdjęć z wczorajszej wystawy. Na początek Sky's, rzeczywiście piękny pies:thumbs: Quote
AgataM Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Na wystawie w Lesznie było bardzo przyjemnie, no.... może trochę zbyt gorąco ale nam, właścicielom lhasa udało się wszystkim ulokować w cieniu . Miło mi było poznać nowe osoby, znane mi do tej pory jedynie z internetu i spotkać wszystkich, których znałam wcześniej. Wszystkim zwycięzcom gratuluję zdobytych tytułów. Nie mam dobrej jakości zdjęć Syriany, jeśli ktoś ma , to proszę na priv. Zdjęć było robionych bardzo dużo więc ograniczam się do wstawienia Sky's i Syriany, ale na priv mogę poprzesyałć zdjęcia właścicielom innych psów. Ja z debiutu wystawowego Syriany jestem zadowolona, to była jej pierwsza wystawa i pierwszy kontakt z tyloma psami. Mała potrafiła się zachować, dostała bardzo ładny opis od sędziego, jedyny "zarzut", jaki miał sędzia to , że jest ona jeszcze bardzo młoda w wyglądzie. Teraz będziemy więc "dojrzewać" w wyglądzie ;). A to Syśka na swojej pierwszej wystawie Quote
sylv Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Gratulacje dla Wszystkich wystawiających. Sky, jak zwykle perfekcyjny. Ewik, gratulacje za sukcesy Zeusa. Pięknie się chłopak prezentuje. Quote
Gosia & c.o. Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Gratuluje jeszcze raz :) Fotki super. Dzidtka, Agata - czy Lauryna może użyć Waszych zdjęć (oczywiście będą podpisane)?? Quote
Dzidtka_Gl Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 moich tak, czekam jeszcze na fotki z porównania o rase i mam jeszcze kilka, starałam się wybrać najlepsze ale to mogę przesłąć dopiero póżnym wieczorem Quote
AgataM Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oczywiście Gosiu, że może skorzystać ze zdjęć robionych przeze mnie, jeśli będzie chciała, to mogę zdjęcia przesłać w dużym formacie na pw. - tylko potrzebny mi jakiś adres, na który mogę je przesłać.;) Wydaje mi się, że jeszcze kilka innych jego zdjęć mam z tej wystawy. Quote
Dzidtka_Gl Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 fotka nie najlepszej jakości ale fajne ujęcie CHIC CHOIX Sky's The Limit & FRENCH KISS z Czańca Quote
macsow1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 BYło naprawdę bardzo miło, choć upał dawał o sobie znać :angryy: Ogromne gratulacje dla "naszej sfory" za sukcesy vaderka i jeszcze raz strasznie dziekujemy za gościnę. Jesteśmy bardzo zadowoleni:loveu: Quote
Recommended Posts