Diablica Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Wyniki z Radomia:cool3: Rock It To You Cuccioli Kennel -Bos Zabawka Azurowa Amhara-zw.mlodziezy najlepszy Junior:loveu: Vixi from The Himalaya's Hills-BoB:loveu: Gratulacje dla wszystkich ,szczególnie dla Zabawki która sie ładnie pokazała i ma piękny włos:loveu:Fotki jutro lub dzisiaj wieczorem:) Pozdrawiam Quote
Diablica Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Wstawiam NAJLEPSZEfotki jakie mam Reszta fotek nieudana-jak ktos chce pisac na Pw:) Quote
EwikB Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Diablica napisał(a):Gratulacje dla wszystkich ,szczególnie dla Zabawki która sie ładnie pokazała Jeszcze wieksze gratulacje dla Ani - właścicielki Zabawki , która zadebiutowała w roli handlera i zaprezentowała Zabawkę na ringu;) Zdecydowanie udany debiut :evil_lol::evil_lol: Quote
bognik Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Gratulacje, Zabawka wyglądała super! :loveu: Jeszcze zdjęcie od Diablicy: Pozdrawiam! Quote
Diablica Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 EwikB napisał(a):Jeszcze wieksze gratulacje dla Ani - właścicielki Zabawki , która zadebiutowała w roli handlera i zaprezentowała Zabawkę na ringu;) Zdecydowanie udany debiut :evil_lol::evil_lol: Taaaak:evil_lol: Ania spisała sie SUPER:loveu: Pozdrawiam Quote
jagoda_pi Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To ja jeszcze dorzucę zdjęcie Zabawki na stoliku,bo nie zamieściłaś Niestety moje zdjęcia nie powychodziły zbyt dobrze:angryy: Chyba czas na zmianę aparatu. Quote
EwikB Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Pozwolę sobie "porwać " fotkę Zabawki i wkleic na stronę.Dzieki ;) Dostałam kilka fotek od Ani, juz z porównania, zaraz wkleje Quote
EwikB Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='jagoda_pi']To ja jeszcze dorzucę zdjęcie Zabawki na stoliku,bo nie zamieściłaś. Dziekuję za tę fotkę również, szkoda że nie wkleiłas takiej, jak juz jest ustawiona do oceny, a nie jak jest w trakcie ustawiania ... Ponizej wklejam fotki z ringu ( dostałam od Ani ) - tutaj w trakcie oceny Porównanie o BOB Quote
bognik Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='EwikB']szkoda że nie wkleiłas takiej, jak juz jest ustawiona do oceny, a nie jak jest w trakcie ustawiania ... Dokładnie. Dobrze jest poczekać, aż pies zostanie ustawiony (zobacz fotki Diablicy), i tu wiatr i wspomniana przez Ciebie zła pogoda nie ma nic do rzeczy. Na zdjęciu widać, że właścicielka nie ustawiła jeszcze psa, wystarczyło chwilę poczekać. Pozdrawiam! Quote
Diablica Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Jagoda_pi , ja Ci nie chciałam dokuczyć ta fotka ale lepszej nie miałam,Coco nie była ustawiona wiec.... fotki są jakie są...Nastepnym razem wklejaj fotki ustawionych psów:lol: Pozdrawiam, Agnieszka Quote
EwikB Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mogę poprosić o całą stawkę i wyniki z tej wystawy ? Quote
Diablica Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Ale są USTAWIONE:evil_lol: o to biega:lol: Wiec jak nie masz ustawionych to nie wstawiaj:cool1: Quote
Diablica Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 EwikB napisał(a):Mogę poprosić o całą stawkę i wyniki z tej wystawy ? PSY kl. młodzieży SNOOP DOGG Lhamco Laco ?? lokata 1 zw mł klasa pośrednia ROCK IT TO YOU Cuccioli Kennel Dosk Cwc BOS kl. otwarta HEARTBREAKER Lhamco Laco DoskCWC SUKI kl. młodzieży COCO MADEMOISELLE z Czańca Dosk 2 ZABAWKA Azurowa Amhara Dosk1 Zw ml.Najlepszy Junior w Rasie kl. championów Vixi from The Himalaya's HillsDosk1 CWC BOB Quote
jagoda_pi Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ale pies tutaj już był oceniony, jak widać sędzina już go obejrzała i wypisywała ocenę, może jakimś wybitnym fotografem nie jestem i nie potrafię uchwycić odpowiedniej chwili, ale cóż takie tylko miałam,a wiadomo jak to ze zwierzętami jest, że czasem ciężko jest uchwycić idealny moment, a zresztą na zdjęciach wstawionych przez diablicę wszystkie psy też nie są idealnie ustawione więc nie rozumie o co chodzi Quote
jagoda_pi Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Diablico, ale absolutnie mi nie dokuczyłaś, nie przejmuj się, ja nie zabraniam nikomu wstawiać fotek ani nie mam do Ciebie pretensji. To był debiut wystawcy, jak widać ustawianie mu nie wyszło:diabloti: Na pewno wyciągnie wnioski na przyszłość parząc na zdjęcia. A co do Zabawki to wstawiłaś zdjęcia wszystkich psów na stoliku poza nią, więc po prostu uzupełniłam. Piszesz , że są ustawione a nie wstawiłaś :) Quote
jagoda_pi Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Diablica napisał(a):PSY kl. młodzieży SNOOP DOGG Lhamco Laco ?? lokata 1 zw mł klasa pośrednia ROCK IT TO YOU Cuccioli Kennel Dosk Cwc BOS kl. otwarta HEARTBREAKER Lhamco Laco DoskCWC SUKI kl. młodzieży COCO MADEMOISELLE z Czańca ?? 2 ZABAWKA Azurowa Amhara Dosk1 Zw ml.Najlepszy Junior w Rasie kl. championów Vixi from The Himalaya's HillsDosk1 CWC BOB COCO MADEMOISELLE z Czańca Doskonała lokata 2 Quote
bognik Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 jagoda_pi napisał(a):a zresztą na zdjęciach wstawionych przez diablicę wszystkie psy też nie są idealnie ustawione więc nie rozumie o co chodzi Ustawione są, a że nie idealnie to już chyba zależy indywidualnie od wystawcy, czyż nie? Nie rozumiem czego tu nie rozumiesz. Nie trzeba być wybitnym fotografem i nie trzeba mieć dobrego sprzętu, aby sfotografować psa w postawie. Ba! Ja bym powiedziała, że trzeba mieć chęci. Co do Zabawki - jest wstawiona fotka w postawie na trawie. Jak tak lubisz uzupełniać, to wstaw jeszcze inne lhasa, na pewno masz dużo fotek. Pozdrawiam! Quote
EwikB Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 jagoda_pi napisał(a):To był debiut wystawcy, jak widać ustawianie mu nie wyszło:diabloti: Na pewno wyciągnie wnioski na przyszłość parząc na zdjęcia.:) To były dwa debiuty właścicieli, bo " dziewczyny " to juz zaprawione w bojach, coz mają szczęście spotykać sie na tym samym ringu. Zgodzę sie z Tobą , ze oglądając fotki mozna sporo poprawic i sie nauczyć, ale zdecydowanie lepiej trenować np. przed lustrem Quote
Baha Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Gratulacje wygranych szczególnie dla "wnusi" Zabawki:loveu::loveu::loveu: Quote
sylv Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Gratuluję sukcesów, oczywiście jak zwykle największe gratulacje dla debiutantów. Jeżeli chodzi o zdjęcia, to z mojego punktu widzenia, zdjęcie to dokument chwili. Są lepsze i gorsze. Dobremu psu nie zaszkodzą, z kiepskiego gwiazdy nie zrobią. Zawsze każdy zobaczy co chce zobaczyć .;) Quote
EwikB Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Baha napisał(a):Gratulacje wygranych szczególnie dla "wnusi" Zabawki:loveu::loveu::loveu: Dzieki, choć głowna zasługa to dla Ani za czas poświecony na naukę i pielegnację Zabawki , jak i mojej mamy za zajmowanie sie maluszkami ( zapewne nie wszyscy wiedzą , ale niektóre moje psiaki , juz od kilku lat , jak i nie wszystkie mioty są u mnie ) Z tego miotu była dwójka ulubieńców mojej mamy - Brydzia czyli Zabawka i Słoneczko czyli Zeus :evil_lol::evil_lol: Trzymam kciuki i zyczę wszystkim postępów w wystawianiu ;) Quote
Heart_Breaker Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ewa: Diablica! Czy mogę umieścić zdjęcie robione przez Ciebie Brekusiowi na stronie? Oczywiście podpiszę kto fotografował. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts