Dzidtka_Gl Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 BYTOM PSY kl. szczeniąt I WO :loveu: DON JUAN DE MARCO z Czańca :loveu: kl. młodzieży I dosk Zw.Mł. Naj.Jun. SNOOP DOGG Lhamco Laco kl. pośrednia I dosk CWC :loveu: SURPRISE BY LOVE z Czańca :loveu: II West End ARMAND kl. otwarta I dosk CWC NDPwR BEST FRIEND Hestin Chram II ROCK IT TO YOU Cuccioli Kennel SUKI kl. szczeniąt I WO :loveu: DIAMONDS ARE GIRL`S FRIEND z Czańca :loveu: kl. otwarta I dosk CWC NDSwR Zw.Rasy CASSANDRA Hestin Chram JELENIA GÓRA PSY kl. młodzieży nie było SNOOP DOGG Lhamco Laco kl. pośrednia I CWC NDPwR i Zw.Rasy :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: kl. otwarta I CWC O'CHAG-GYA SA-TRU KAI-LA-SHA of Little Oaks nie było ROCK IT TO YOU Cuccioli Kennel SUKI kl. młodzieży I Zw.Mł. Naj.Jun. PADME MANI SPIRIT WOMAN of Little Oaks II MC.MUSIC Nasza Sfora FCI kl. pośrednia I CWC NDSwR O'TSA-TSAS CHÖ KAI-LA-SHA of Little Oaks kl. otwarta I CWC VALENTINE Dar Tibetu Quote
Codik&Toffik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja byłem wczoraj w Bytomiu towarzysko ( pierwszy raz :lol: ), było super! Przy ringu Lhasaków byłem tylko na chwilkę zobaczyć jak tam Arance poszło ( wszystko oczywiscie zgarneła :cool3:) i poleciałem do znajomych ;) Ale w JH uczestniczyłem tym razem z Shih Tzu i wybiegaliśmy BIS JH II :loveu: Quote
Recommended Posts