lerka Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Rozumiem, że to jakiś chrzest bojowy dla nowicjuszy... :roll: Albo gorzej: – DYSKRYMINACJA!!! :-? Quote
party Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 nieeeee,zle nas zrozumialas :) Ale poprsotu wszytsmo mozliwe z wycieczkami gorskimi jest juz wykorzystane ;) tzn nie do konca, ale wiesz, w sumie nawiazujemy, ale jesli jes cos zle to przepraszam :buzi: Quote
Grześ Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Na Bukowym byłem, ale tylko z rowerem. :wink: Z psami byłem za Tarnawą nas Sanem i na Siankach. Namiary - Halina Kuźniewska, 38-713 Lutowiska, Muczne 4, tel. 0-13-461-02-73. Tylko jeszcze raz powtarzam, nie wiem czy będzie jeszcze chciała przyjąć z psami. :D Quote
lerka Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Hej Party! Oczywiscie troche sie zgrywam acz..kolwiek nie ukrywam... ze cos mnie trafia jak widze po cyferkach, ze w temacie zaczyna sie ruch, wskakuje... a tu: :o wszystko mozliwe z wycieczkami gorskimi jest juz wykorzystane No nie wiem... Jesli znasz ajkies namiary na pokrewne tematy to prosze podziel sie swoja wiedza z zagubionym podroznym :roll: (uzycie opcji "szukaj" nie przynioslo oczekiwanych rezultatow) ale wiesz, w sumie nawiazujemy, ale jesli jes cos zle to przepraszam Nie, nie, NIE WYBACZAM !!! Uznaje skruche i czekam na zadoscuczynienie... Quote
lerka Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Grzesiek dzieki po raz kolejny ! :wink: Rozumiem... Sama spalilam juz sobie jedna mete w tej okolicy :( Ale sprobuje! Z rowerem na Bukowe to chyba troche ciezko :o Czemu bez pieskow? Twojej trasy nie kojaze, ale to chyba tak bardziej po plaskim... ? Quote
Grześ Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Lerka Zrobiłem pewien skrót myślowy. Na Bukowym Berdzie byłem z rowerem (trzeba było trochę podprowadzić, ale jaki potem zjazd był :wink: )podczas innej bieszczadzkiej eskapady (bez psów) - co roku jeżdżę pod namiot do Bereżek na rowerek w okolicach maja/czerwca. A z pieskami: Tarnawa jest następną miejscowością dalej za Mucznem (jakieś 5 km), a jak już się minie Tarnawę (asfalt skręca w prawo), ścieżka odbija w lewo i idzie do Sanu, na którym jest granica z Ukrainą. Natomiast Sianki są dawną miejscowością uzdrowiskową u źródeł Sanu po stronie ukraińskiej. Z polskiej strony jest punkt widowy na przełęcz Użocką i tą miejscowość (bardziej na południe w Polsce już się nie da dojść :wink: ) Quote
Recommended Posts