Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taj, a ten pies szedl z nimi bez problemu?????

Moja nuka nawet czasami jak jest juz kolo 15-16 i chce ja wziac chociaz na maly spacerek do sklepu czy cos, zeby siusiu zrobila, to wyjdzie kilka metorw za brame i juz sie kladzie lub ciagnie w str. domu bo jej goraco :( Tamten piesek musi byc chyba "wytrenowany"

Posted

Moim zdaniem dobrze jest trzymac psa na smyczy. Przynajmniej mysmy brali naszego specjalnie, poniewaz latal jak glupi i w zwiazku z tym w prawie 40sto stopniowym upale na trasie ktora trwala kilka godzin w polowie byl juz wykonczony...

Posted

AST, on jest przyzwyczajony do dlugiego chodzenia i trudych warunkow. Bralismy dla niego 2 butelki wody ( w sumie 3l) i chustke zeby czasem zmoczyc i ochlodzic glowe. Byloby naprawde fajnie gdyby wlasnie nie to ganianie nieszczesne, turlanie z gory, przenoszenie wszystkiego co sie znajdzie itp. Na smyczy przynajmniej szedl przy nodze.

Posted

Poza tym ta niechec, jest jak mowilam , z harcy nocnych :) I zwykle ja wyciagam na sile, jakjeszce spi ;) A jak dajdzie do siebi , to chce wracac

Posted

Najlepiej jest jak widze po "rozwarciu" ;) Ze nuce sie chce kupke , no to wtedy ide niech pobiega sobie , noi biega biega, pol godziny-40 minut,pobiega i wracamy, a za chwile jej sie zachce, to idzie i po powrocie z laki albo lasu, na podworku czasami robi ;) No qrde, zamiast sobie chwile dluzej pobiegac, i niech sie wybiega i "wyphcnie" z siebi :) To nie .. u siebie musi :) Czasami to juz mnie obija,ale w sumie nie bda ja trzymac dlugo na bieganiu przy upale

Posted

KURCZE!!!

Co to za dywagacje nie na temat w MOIM temacie!

Uprzejmie uprasza sie Panstwa o odrobine samodyscypliny.

To nie czas i miejsce na kupy i zyrafy...

:wink:

Posted

Oooooo :oops: :oops: :oops:

Tajraga na pewno mowisz o tym stworzeniu w lewym gornym rogu mojego postu ? :roll:

A moze tylko tak kadzisz zeby mnie udobruchac :evil:

Hęę... ?

Przyznam ,ze kiedy wczesniej pytalas o zyrafe o maly wlos nie odniolabym tego do mojego emblematu.

No ale zadna Kaska nie jestem...

Posted
Lerka

Zależy co masz na myśli pisząc Bieszczady. :roll:

Dla mnie to góry na południe od miejscowości wymienionych przez Kaśkę.

Byłem w zeszłym roku na wakacjach w Mucznem z psami.

Tak tak Grzesiek wszystko sie zgadza.

Bieszczady to bieszczady!

Znam Muczne.

Mieszkales prywatnie, w hotelu czy w domkach?

Posted

Taj, skad ja znam taki rozklad? ;))))) U mnie ardzo podbnie i te anne i wieczorne spacerki sa dluzsze z bieganiem, czaami taki plan urozmaicamy dzialka i wtedy nuka szaleje 2-3 godzinki, ale ogolnie mysle ze i tak jej pasuje takjak jest ...Aha wiec wracamy do tematu, czyli kupki na spacerze w gorach? ;)

Posted
Znam Muczne.

Mieszkales prywatnie, w hotelu czy w domkach?

Mieszkałem u Haliny Kuźniewskiej - ma sklepik przy tej bocznej uliczce, gdzie odchodzi żółty szlak na Bukowe Berdo. Za sklepem ma budynek (dawna stodoła :wink: ), w którym są trzy pokoje dwuosobowe, duża jadalnia (z kominkiem) i kuchnia.

Posted

Heh, u nas albo lezu w domu na kafelkach, lub troszke kolo 17-18 juz pod choinkami :) Ale jesli jest chlodniej to nawet wczesniej :) A najlepie jak czasami wychdzoi w upal na sekundke, i oczywiscie kladzie sie na srodku podworka:D w najwiekszym slonu ehh.. sama nie wie co dobre i ja musze do domu zaganiac:) ..a pozniej sie dziwie ze krzywo na mnie patrzy :D

Posted

Party mam taki sam kursor na kompie jak twoje logo :D

Kuzyn się kiedyś wkurzył i było:" k..... co to ma być!"

O.K ale wracajmy na wytarte szlaki, górskie szlaki oczywiście :lol: :lol: