Codik&Toffik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Z Łodzi wiem tylko tyle:;) psy - kl.championów MERLIN Dar Tibetu - CWC, CACIB & BOB !!! :loveu::loveu::loveu: suki - kl. championów WINTER FLOWER Dar Tibetu - CWC, CACIB & BOS !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mucha__ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pilcia przed wystawą w Łodzi Niestety fotek z samej wystawy nie mam ze względu na ciągle padający deszcz. Pilarka w klasie młodziezy otrzymala oc. dosk i lokate II... Quote
Dzidtka_Gl Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tak ekipa przygotowywała swoje futerka w nie najlepszej pogodzie ale za to w najlepszym humorze :) sędzia Karel Horak z Czech wyniki PSY klasa szczeniąt I WO Najlepsze Szcznie w Rasie :loveu: DREAM COMES TRUE z Czańca :loveu: czyli Miłek klasa młodzieży I ZW.Mł. Najlepszy Junior w Rasie :loveu: FOUR FOOTED FRIEND z Czańca :loveu: czyli Fredi II SNOOP DOGG Lhamco Laco czyli Snoopek III MC.MAVERIC Nasza Sfora klasa pośrednia I CWC :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: czyli Vaderek klasa otwarta I CWC, res.CACIB HEART BREAKER Lhamco Laco czyli Brekuś klasa championów I CWC, CACIB, Zw.Rasy MERLIN Dar Tibetu SUKI klasa szczeniąt nie dojechała DRESSED FOR SUCCESS z Czańca czyli Lufka klasa młodzieży I Zw.Mł. :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: czyli Kisi II PILARKA Azurowa Amhara klasa pośrednia I CWC res.CACIB :loveu: SWEET SURPRISE z Czańca :loveu: czyli Maja II LILITH Rawipon klasa championów I CWC, CACIB WINTER FLOWER Dar Tibetu Quote
macsow1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a ja tylko dodam, że FOUR FOOTED FRIEND z Czańca na finałach został NAJPIĘKNIEJSZYM JUNIOREM grupy 9 :):loveu: Quote
Codik&Toffik Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Gratulacje dla zwycięzców :loveu::cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jeszcze dwie fotki z Łodzi, rodzeństwa z miotu F z Czańca Quote
Gosia & c.o. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 I tak Kisi pozostanie moją faworytką z tego miotu :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 moją również... z suczek "Kisi" ale z piesków "Fredi" :) Quote
Baha Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a Łódź? widzialam tylko kilka lhasaczków, było deszczowo, wilgotno i wiele lokowatego wlosa.... Quote
macsow1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Baha napisał(a):a Łódź? widzialam tylko kilka lhasaczków, było deszczowo, wilgotno i wiele lokowatego wlosa.... zastanawia mnie który piesek miał lokowaty włos (ciekawość:roll:) Quote
Diablica Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Gratulacje dla Zeusa:loveu: a co do włosa to chyba widać:roll: Quote
macsow1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Diablica napisał(a):Gratulacje dla Zeusa:loveu: a co do włosa to chyba widać:roll: widocznie mam słaby wzrok.. :oops: choć sędzia rzeczywiscie miał bujną czuprynę :p Quote
agata56 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ewik Zeus wyglada suuuperowo :) jest czym oko nacieszyć :) :) Quote
Recommended Posts