agata56 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 w Dobry Mieście Zodiak otrzymał Zw.Mlodzieży, Jowo najlepszy dorosly pies a Hipi Wygrała Rase :):loveu: Quote
Codik&Toffik Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 mucha___ Dziękuję :loveu: Gratki za Dobre Miasto ;) Nie w Łodzi mnie nie ma ;) Quote
EwikB Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Codik&Toffik napisał(a):mucha___ Dziękuję :loveu: Gratki za Dobre Miasto ;) Nie w Łodzi mnie nie ma ;) Nas też nie :-) Pełne wyniki z wczoraj : Dobre Miasto - sedzia Z.Konderla psy mł. Zodiak - Zw,mł, Bob Junior psy ch. Jowo - CWC , BOS suki posr - Lilith Rawipon - CWC suki otw - Potala Rawipon - CWC suki ch - Wind of Hope - CWC , BOB Dziekuję wszystkim za sympatyczną atmosferę i za miłe upominki Quote
Apso Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Gratulacje dla zwycięzców pozostałych wystaw...... Chciałam nadmienić, że MAHIDIKA Piaulau-Gou, w wieku 10 miesięcy, w przeciągu trzech tygodni, spełnila wymogi do uzyskania MłODZIEżOWEGO CHAMPIONA POLSKI :loveu: Quote
sylv Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Oczywiście gratulacje dla wszystkich wystawiających i Mahdiki za ukończenie młodzieżowego championatu. Quote
Codik&Toffik Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Gratulacje dla zwycięzców !!!;) Gratulacje również dla Mahidiki:loveu: Quote
mucha__ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 EwikB napisał(a):Nas też nie :-) Szkoda... :/ A dla reszty gratulacje !!!! :multi::multi: ale sie nasze forumowe lhasaczki rozszalaly :D Quote
bognik Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 EwikB napisał(a): Pełne wyniki z wczoraj : Dobre Miasto - sedzia Z.Konderla psy mł. Zodiak - Zw,mł, Bob Junior psy ch. Jowo - CWC , BOS suki posr - Lilith Rawipon - CWC suki otw - Potala Rawipon - CWC suki ch - Wind of Hope - CWC , BOB Gratulacje dla wszystkich! :multi: Apso napisał(a):GChciałam nadmienić, że MAHIDIKA Piaulau-Gou, w wieku 10 miesięcy, w przeciągu trzech tygodni, spełnila wymogi do uzyskania MłODZIEżOWEGO CHAMPIONA POLSKI :loveu: 'Moja' dzielna Mania :loveu: BRAWO! :multi: :multi: :multi: Bognik serdeczne dzieki za fotki :lol: Nie ma sprawy :-) Mam nadzieję, że wyszły ;) Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts