Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję, dziękuje lhasaczki " z Czańca " szaleją i w Opolu , i w Kijowie oby tak dalej
w Kijowie

:loveu: CHAMPAGNE CRISTAL z Czańca :loveu: ukończył Młodzieżowy Championat Ukrainy
a
:loveu: SECRET LOVER z Czańca :loveu: Championat Ukrainy

Posted

Właśnie wróciłem z Ukrainy...

"P.S" Moze ja będe opowiadał o osiagnięciach MOICH Psów, ponieważ ja znam najlepiej ich sukcesy, więc, żeby nie było błędnych informacji ja się będe nimi chwalić...

W sobote

Winy - V1, CAC, CACIB, BOB, finałowa 6 na BOG & CHAMPION UKRAINY !!! :loveu::loveu::loveu:

Toffik - V1, CAC, r.CACIB & CHAMPION UKRAINY :loveu::loveu::loveu:

Codik - V1, CAC :loveu::loveu::loveu:

W niedziele

Winy - V1, CAC, CACIB, BOS & GRAND CHAMPION UKRAINY :loveu::loveu::loveu:( pierwszy Lhasak w Czechach z tym tytułem)

Toffik - V1, CAC, r.CACIB & GRAND CHAMPION UKRAINY :loveu::loveu::loveu: (pierwszy Lhasak w Polsce z tym tytułem)

Codik - V1, CAC & CHAMPION UKRAINY :loveu::loveu::loveu:

I ja w konkursie Junior Handling ponownie BEST IN SHOW Junior Handling :loveu:

Pełną stawke wkleje potem ;) Fotek raczej nie mam bo nie miałem jak i kiedy robić ;)

Posted

Bardzo dziękuje za gratulacje! :loveu: Wyjazd się udał, sporo nowych osób poznałem i było całkiem fajnie. Hotel bardzo fajny, mogę go spokojnie polecić. Tylko jak ktoś się wybiera w strone Kijowa to lepiej jechać na dłużej bo wbrew moim oczekiwaniom jest to piękne i OGROMNE miasto i już raczej nowoczesne, i jest sporo do zwiedzania. Wyprawy samochodem nie polecam bo ciężko się tam porusza samochodem ze względu na to, że tam jeżdżą jak chcą... Z 3 pasów robią nagle 5 albo 6, czerwone światła im też nie przeszkadzają ;) Dlatego lepiej pociągiem, chodziaż strasznie długa podróż to jak widać da się przeżyć :lol:

Posted

I ja sie dolaczam do gratulacji dla Bartka. Niestety mam problemy z komputerem w domu, wiec malo sie odzywam ostatnio...
Ja tam uwazam, ze kazdy pokazujacy swoje psy juz w jakis sposob zasluguje na gratulacje - za odwage chociazby ;)

Posted

Jeszcze raz dziękuje;) Gratki dla Niufa:loveu: -poszalał:cool3: Na wschodzie troche łatwiej, ale tamtejsze wystawy przyciagają więcej osób... Był np. Sky, Nice CHoix It's My Party, suczka z Chic Choix i jeszcze jedna ;) Jak dorwe katalog to dokłądnie napisze :evil_lol:

Posted

Wyręcze Bartka ;)

Sobota:
PSY
kl. młodzieży - CHAMPAGNE CRISTAL Z CZANCA
kl. pośrednia - SECRET LOVERS Z CZANCA
kl. otwarta - URANOS DAR TIBETU - res.CACIB
kl. championów - NICE CHOICE IT'S MY PARTI - CACIB

SUKI
kl. młodzieży - CHIC CHOIX WILDEST DREAMS
kl. pośrednia - OLD TOMARKTUS TSIIPO
kl. championów - WINTER FLOWER DAR TIBETU - CACIB,BOB

Niedziela:
PSY
kl. młodzieży - CHAMPAGNE CRISTAL Z CZANCA
kl. pośrednia - SECRET LOVERS Z CZANCA
kl. otwarta - URANOS DAR TIBETU -res.CACIB
kl. championów - CHIC CHOIX SKY'S THE LIMIT - BOB

SUKI
kl. pośrednia - OLD TOMARKTUS TSIIPO
kl. otwarta - CHIC CHOIX WILDEST DREAMS - res.CACIB
kl. championów - WINTER FLOWER DAR TIBETU - CACIB

Dodam, że Kijów bez watpienia należał do Lauryny i Sky'a, który oprócz kolejnego BEST OF GROUP został po raz ósmy w swojej karierze Reserve BEST IN SHOW:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Gosia & c.o. napisał(a):
Wyręcze Bartka ;)
Dodam, że Kijów bez watpienia należał do Lauryny i Sky'a, który oprócz kolejnego BEST OF GROUP został po raz ósmy w swojej karierze Reserve BEST IN SHOW:loveu::loveu::loveu::loveu:

Gratulacje dla tej pary wchodzą w :wekendową normę":evil_lol::evil_lol: