bognik Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jutro pierwszy dzień opolskiej wystawy. Na Klubową Wystawę Psów do Towarzystwa zgłoszonych jest 20 lhasa --> http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/TOW_wykaz.pdf Stawka na niedzielę (10 lhasa): PSY szczenięta: DON JUAN DEMARCO z Czańca młodzież: Chic Choic SIX STARS FOUR-FOOTED FRIEND z Czańca otwarta: LORD DARTH VADER z Czańca championy: Barjea Mai Ling PANDA SUKI szczenięta: DIAMONDS ARE FOREVER z Czańca młodzież: FRENCH KISS z Czańca ZABAWKA Azurowa Amhara championy: LIMOR Azurowa Amhara VIXIE From The Himalaya Hill's Pozdrawiam! Quote
macsow1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ja stawiam na SIX STARSa :) jak dla mnie on zdobedzie tytuł BOB:loveu: do zobaczenia juz za kilkanaście godzin :):cool1: Quote
bognik Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 macsow1 napisał(a):ja stawiam na SIX STARSa :) jak dla mnie on zdobedzie tytuł BOB:loveu: Pożyjemy, zobaczymy :razz: Pozdrawiam! Quote
Gosia & c.o. Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 macsow1 napisał(a):ja stawiam na SIX STARSa :) jak dla mnie on zdobedzie tytuł BOB:loveu: do zobaczenia juz za kilkanaście godzin :):cool1: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Diablica Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Też sie uśmiałam jak to przeczytałam:evil_lol: Quote
bognik Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='sylv']Niech wygra najlepszy I tego się trzymajmy ;) Lhasaki niedługo na ring wchodzą, trzymamy kciuki :-) Pozdrawiam! Quote
Florka_xyz Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 To czekam na wiesci jak poszło Gosi i jej Ihasa:cool3: Quote
Gosia & c.o. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Florka_xyz napisał(a):To czekam na wiesci jak poszło Gosi i jej Ihasa:cool3: No widze że cisza ;) U nas mogło być troche lepiej, ale na cuda nie liczyliśmy więc płakać nie będziemy :lol::lol: Gratulacje dla Ewy i jej Jowka za kolejne Zw.Klubu oraz dla pozostałych zwycięzców i moich przegranych faworytów:loveu: Quote
Florka_xyz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 BOB dzis w Ihasa przypadł Gosi i Pandzie i NJwR Sixtenowi :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Gratulacje :multi:Trzymamy kcuki za BOG i miejmy nadzeje za BIS'a i BIS Junior:cool3: Quote
Florka_xyz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No niestety Panda i Gosia na BOG:-(ale za to z Sixtenem II BIS JUNIOR:loveu::multi::multi::multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 OPOLE Wystawa Klubowa PSY kl. szczeniąt I WO BEST IN SHOW szczeniąt :loveu: DON JUAN DE MARCO z Czańca :loveu: kl. młodzieży I dosk. Zw.Mł.Klubu :loveu: FOUR-FOOTED FRIEND z Czańca :loveu: ( najmłodszy w stawce 9 miesięcy i 9 dni ) II dosk Chic Choix SIX STARS III dosk SIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco IV dosk :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: kl. pośrednia I dosk CWC Paber`s Kevin Costner II dosk :loveu: SURPRISE BY LOVE z Czańca :loveu: III dosk West End ARMAND kl. otwarta I dosk CWC X-BOY Dar Tibetu kl. championów I dosk, CWC, Zw.Klubu, Zw.Rasy Ti La Shu JOWO AZUROWA AMHARA II dosk Barjea Mai Ling Panda III dosk ROCK IT TU YOU BY Cuccioli Kennel SUKI I WO :loveu: DIAMONDS ARE GIRL`S FRIEND z Czańca :loveu: kl. młodzieży I dosk Zw.Mł. Naj.Junior MAHIDIKA Piaulau-Gou II dosk :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: III dosk ZABAWKA Azurowa Amhara kl. pośrednia I dosk CWC :loveu: SWEET SURPRISE z Czańca :loveu: kl. otwarta I bdb VALENTINE Dar Tibetu kl. championów I dosk CWC, Zw.Klubu VIXI from the Himalaya Hill`s II dosk LIMOR Azurowa Amhara Quote
Dzidtka_Gl Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Opole Wystawa Międzynarodowa PSY kl. szczeniąt I WO Naj.Szczenie w finale BIS szczeniąt :loveu: DON JUAN DE MARCO z Czańca :loveu: kl. młodzieży I dosk. Zw.Mł. Naj.Jun. Chic Choix SIX STARS II dosk :loveu: FOUR-FOOTED FRIEND z Czańca :loveu: kl. otwarta I dosk CWC res.CACIB :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: kl. championów I dosk CWC, CACIB, Zw.Rasy Barjea Mai Ling Panda SUKI I WO :loveu: DIAMONDS ARE FOREVER z Czańca :loveu: kl. młodzieży I dosk Zw.Mł. :loveu:FRENCH KISS z Czańca :loveu: II dosk ZABAWKA Azurowa Amhara kl. championów I dosk CWC, CACIB LIMOR Azurowa Amhara II dosk res.CACIB VIXI from the Himalaya Hill`s Quote
mucha__ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dzieki za stawke :D i gratulacje dla wszystkich zwyciezców :D :D Mam nadzieje ze jakies fotki bedą rowniez :D Quote
bognik Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Ocenia ocenie nierówna widzę, jednak wielkie GRATULACJE dla wszystkich! :multi: :multi: :multi:Stawka była bardzo 'mocna' :-) mucha__ napisał(a): Mam nadzieje ze jakies fotki bedą rowniez :D Ja też mam taką nadzieję, w końcu sporo wystawców ze swoimi lhasakami (i aparatami :diabloti:) było :razz: Pozdrawiam! Quote
sylv Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wielkie gratulacje, szczególnie dla Zwycięzców Rasy z obu dni. Quote
agata56 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wielkie Gratki dla Wszystkich :):multi::loveu: Quote
Apso Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 GRATULACJE dla wszystkich zwycięzców :lol: MAHIDIKA Piaulau-Gou - I doskonała, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu, Najlepszy Junior Quote
bognik Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Apso'] MAHIDIKA Piaulau-Gou - I doskonała, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu, Najlepszy Junior BRAWO! Jeszcze raz gratuluję! :loveu: :loveu: :loveu: Tu jest parę zdjęć lhasaków :razz:: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=NO&Date=20080426&Category=GALERIA&ArtNo=699523305&Ref=PH&Params=Start=17 Pozdrawiam! Quote
flashka-g Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ja chce pogratulowac Gosi sukcesow z przystojniakami, Ani wspanialych osiagniec psow z swojej hodowli oraz Bartkowi sukcesow z Kijowa ktorymi na pewno sie pochwali:) szalejecie:loveu: Quote
Gosia & c.o. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A ja skoro to temat o wystawach wstawię fotki z BIS Junior. Zdjęcia dzięki uprzejmości p.Tomasza Borkowskiego :) Quote
EwikB Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Uzupełnię również wyniki z konkurencji hodowlanych gdzie Jowek ze swoja córką Limor startowali w parach i zostali : BIS II Par Hodowlanych Wystawy Klubowej - Opole '08 Quote
Codik&Toffik Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 EwikB, Gosia- Gratulacje ! Ja zdięcia wkleje jutro jak będe miał ;) Quote
EwikB Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Młody prezentuje sie super, a w realu jeszcze świetniej, myślę że wszystko przed nim ;) Quote
Recommended Posts