Dzidtka_Gl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 a jutro kolejne wystawy Inowrocław i Częstochowa, oby tylko pogoda była lepsza bo z tego co wiem Częstochowa pod chmurką :/ Quote
bognik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Brawa dla wszystkich! sylv napisał(a):Sylwia wstawi fotki poźnym wieczorem ;). Super :multi: Pozdrawiam! Quote
Dzidtka_Gl Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 w Częstochowie tylko 4 lhasaczki i to 4 chłopaki kl. szczeniąt I WO DON JUAN DE MARCO z Czańca kl. młodzieży I Zw.Mł.BOB.Jun.BOB Chic Choix Six Stars II bdb SNOOP DOG Lhamco Laco kl. pośrednia I bdb West End ARMAND DON JUAN DE MARCO z Czańca na grubo ponad 30 szczeniąt :loveu: BEST IN SHOW PUPPY II :loveu: a z tego co wiem, ale tylko z telefonicznych wieści ( śpieszyłam się do domu, do maluszków ) Gosia z Six Star`em BOG II, nie wiem czy coś na BIS Juniorów Quote
Gosia & c.o. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Na BIS Junior przeszliśmy 2 selekcje, czyli coś w rodzaju BOG Junior ;) Oczywiście gratulacje dla wszystkich wystawiających w ten weekend:loveu: Quote
Gosia & c.o. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Robił Pan Borkowski, jak coś od nich dostane to podeśle ;) A z zagranicznych newsów... w Szwecji...kolejny.. 14...Best in Show... dla... CHIC CHOIX SKY'S THE LIMIT!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
bognik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gratulacje dla wystawiających w Częstochowie ;) Gosiu - koniecznie pokaż nam Twojego Sixten'a! :loveu: A z zagranicznych newsów... w Szwecji...kolejny.. 14...Best in Show... dla... CHIC CHOIX SKY'S THE LIMIT!!! :loveu::loveu::loveu: Chyba nikogo to nie dziwi :razz: :loveu: W Inowrocławiu Kevin BOB, a Mania (Mahidika) Najlepszy Junior w Rasie - GRATULACJE!!! :multi: :multi: :multi: Miałam okazję oba psiaki poznać w Toruniu, są piękne :loveu: Pozdrawiam i czekam na fotki! Quote
Recommended Posts