Codik&Toffik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Wczoraj byłem na krajówce w Ostravie...;) Codik V1, CAC Toffik V1, CAC, Narodi vitez, BOB & BEST OF GROUP II !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Sędziował Pan J.Němec, a na finałach Pan Otakar Vondrouš. Potem dam pełne wyniki, ale z tego co wiem to: [SIZE=2]Kiss Of Night Dar Tibetu V1, CAC, Narodi vitez, [SIZE=2]Zidan Dar Tibetu V1, CAJC, BOB Junior, finałowa 7 na BIS Junior ( ok.35 Juniorów) [SIZE=2]ZZ Lady Dar Tibetu V1, CAJC, [SIZE=2]Uragan Dar Tibetu V2, r.CAC, [SIZE=2]Zarien Dar Tibetu V2. Quote
flashka-g Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 BARTEK Gratuluje sukcesów z Ostravy slicznie wygladlaiscie razem z Coddikiem i Toffikiem;).. tylko nie wiem dlaczego nie dostaliscie BOG bo ten pekinczyk taki sobie... Quote
Codik&Toffik Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Bardzo dziękuje;) Asia ja pekińczyka osobiście nie oglądałem, a ja i tak się cieszę z BOG II :loveu: A ja Tobie jeszcze raz gratuluje BOG !!!:loveu:;) Quote
Codik&Toffik Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Toffik - BEST OF GROUP II !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Bartek - gratulacje! Jak zawsze szalejesz ;) Fotka z poczty nie będzie się otwierać ... Pozdrawiam! Quote
Codik&Toffik Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 No oczywiście, że są :loveu: Jak obiecałem to obiecałem :cool3: Quote
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Codik&Toffik napisał(a):No oczywiście, że są :loveu: Jak obiecałem to obiecałem :cool3: Oby więcej, więcej lhasaczków :loveu: Pozdrawiam! Quote
flashka-g Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ten pekin tak chrapał ze moja siberianka na Bisie totalnie nie wiedziala co to jest i nie mogla sie napatrzeć:lol: no wiecie taka kulka i wydaje z siebie dziwne dzwieki.. dla siberiana to nie lada gratka:evil_lol: Bartuś jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!:loveu: Quote
nefesza Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bartek i ja gratuluje! Fajnie razem wygladacie :razz: Quote
EwikB Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 flashka-g napisał(a):ten pekin tak chrapał ze moja siberianka na Bisie totalnie nie wiedziala co to jest i nie mogla sie napatrzeć:lol: no wiecie taka kulka i wydaje z siebie dziwne dzwieki.. dla siberiana to nie lada gratka:evil_lol: Bartuś jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!:loveu: Fajne fotki. Gratka nie tylko dla syberiana , moje lhasaki też są zaciekawione róznymi "odłosami " , dlatego na finałach staram sie nie stać za "brzuchomówcami " - buldozkami, mopsami, pekinami, niektóre naprawdę są dzwiekowe. Quote
Codik&Toffik Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Jeszcze raz bardzo dziękuje :loveu: Quote
mucha__ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bartek to i ja jeszcze Tobie poragtuluje :D oby tak dalej ;) Quote
Recommended Posts