tigrunia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='nane'][FONT=Courier New]ale wolę z twarogiem jak z kapustą i grzybami b a co my będziemy robić przez łikent?? cały czas gotować?? :crazyeye: [/FONT] No so Ty :eviltong: Coś sie wymyśli :cool3: Niedziele juz mamy zajętą :razz: Grilla sobie zrobimy, nad jeziorko pojedziemy :loveu: Quote
nane Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='tigrunia']No so Ty :eviltong: Coś sie wymyśli :cool3: Niedziele juz mamy zajętą :razz: Grilla sobie zrobimy, nad jeziorko pojedziemy :loveu: [FONT=Courier New]super ale zostaje jeszcze piątek i sobota [/FONT] Quote
tigrunia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='nane'][FONT=Courier New]super ale zostaje jeszcze piątek i sobota [/FONT] No to były właśnie plany na sobote :evil_lol: Niedziela jest wiesz co :cool3: I potem se pozwiedzamy :razz: Quote
nane Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='tigrunia']No to były właśnie plany na sobote :evil_lol: Niedziela jest wiesz co :cool3: I potem se pozwiedzamy :razz: [FONT=Courier New]zapomniałam[/FONT] Quote
tigrunia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No.. to zostaje jesio piątek .. tera Ty coś wymyśl :evil_lol: Quote
nane Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='tigrunia']No.. to zostaje jesio piątek .. tera Ty coś wymyśl :evil_lol: [FONT=Courier New]pojedziemy do zoo[/FONT] Quote
tigrunia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='nane'][FONT=Courier New]pojedziemy do zoo[/FONT] :roflt: Ojj ty dzieciaku :evil_lol: Quote
iberia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Oj B bo nie jadłąś z czosnkiem w proszku tylko dobrym Kamis!!! nawet byś się nie skapneła!!! A po czosnku jak wezmę w ręce to mam całe czerwone i tyle jak sie nie może robic co sie lubi to się robi co się może <hahaha> a prosty przepis proszę wystarczy placki Wraps podgrzać w piekarniku posmarować sosem czosnkowym a do środka dać pokrojone w kostkę: pomidor, ogórek, cebula, trochę sałaty i podsmażoną pierś z kuraka (w kostkę) polać sosem i zawinąć pychotka 5 minut roboty Quote
iberia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='nane'][FONT=Courier New]gusta kulinarne mojej przedmówczyni popieram :loveu: chociaż bardziej wolę ruskie :eviltong: ale kopytka se możemy zrobić jak wpadnę na magiczny weekend :razz: [/FONT] A kiedy magiczny weekend na kopyta też wpadne :) Quote
tigrunia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 iberia napisał(a):A kiedy magiczny weekend na kopyta też wpadne :) Oczywiście zapraszamy :loveu: A kiedy to powiemy jak na 1000000% pewność będzie :evil_lol: Quote
g@l@xy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 iberia napisał(a):wystarczy placki Wraps podgrzać w piekarniku posmarować sosem czosnkowym a do środka dać pokrojone w kostkę: pomidor, ogórek, cebula, trochę sałaty i podsmażoną pierś z kuraka (w kostkę) polać sosem i zawinąć pychotka 5 minut roboty :crazyeye: To już lepiej zajedźcie do nas, grilla zrobię- dla psiurków też bez przypraw w folii.... a do zoo 20 minut z buta :cool3: Quote
tigrunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 g@l@xy napisał(a)::crazyeye: To już lepiej zajedźcie do nas, grilla zrobię- dla psiurków też bez przypraw w folii.... a do zoo 20 minut z buta :cool3: Ojj jak miło :loveu: Dziękujemy za zaproszenie :multi: W tamtą stronę wybieramy się wszystkie na wystawę do Sopotu ale ja niestety od razu po wystawie się zmywam bo przyjaciółka panieński ma wieczorem w Bydgoszczy :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kasia napisał(a):Woda, sól i olej sie znajdzie ino brak tego najważniejszego w zamrażalce :cool1: A zjadłabym takie domowe pierogi, ruskie takie z srem :loveu: kurde, moze byc problem... :hmmmm: ale to moze spróbuj bez tego ostatniego, w koncu to tylko jeden skladnik. jestem geniuszem :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Widzisz Ty Władko paskudna co zrobilas?! Od zawsze wiadomo, ze duzszy i szerszy jest lepszy, a tera skrocila OFFa i nikt gadac nie kce!! :obrazic: Do odwłoka z taką władzą! Quote
Aga76 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Do odwłoka z taką władzą! Do rudego odwłoka :evil_lol: uuu hihihi Atak na władzę, to straszne! Quote
Magda Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Chcesz w zęby, chcesz?:mad: Zapodaj temata to będzie o czym rozmawiać:eviltong: Puk, puk jest tu kto? Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Władka o północy ludzi nawołuje :shake: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Magda napisał(a):Chcesz w zęby, chcesz?:mad: Zapodaj temata to będzie o czym rozmawiać:eviltong: Puk, puk jest tu kto? Puk puk - jest, a bo co :megagrin: Władka papierosem macha :evil_lol: tigrunia napisał(a):Władka o północy ludzi nawołuje :shake: :evil_lol: I dziwne, że nikt nie usłyszał :glaszcze: Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No ja też z rana nawoływałam to wszyscy chyba spali :-o:shake: Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 tigrunia napisał(a):No ja też z rana nawoływałam to wszyscy chyba spali :-o:shake: poranna nawoływaczka a Władka nocna :evil_lol: żeście się dobrały Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='tigrunia'] Kce do domu :placz: Po południu spełni się twoje pragnienie :cool1: Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Aga76 napisał(a):Po południu spełni się twoje pragnienie :cool1: :cool1: ...... Quote
Aga76 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 tigrunia napisał(a)::cool1: ...... Zadowolona już? :loveu: Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Aga76 napisał(a):Zadowolona już? :loveu: TTTTTTTaaaaaaaaaaakkkkkkkkk :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:....................:cool1: Quote
Recommended Posts