Borówka16 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja mogę robić bazarki (głównie ogłoszeniowe , cegiełkowe ;) ) ,ogłaszać psiaki i być DT. Ale niestety nie zawsze będę mogła być DT ,bo praktycznie u mnie cały czas jest magiel psich i kocich tymczasów ,a tylko jednego mogę mieć na raz. Quote
megi82 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 jak powstawnie skarpeta yorkowa i osobny wątek adopcyjny to dajcie tu link i banerek,my co mamy yorki damy u sibie w podpisie i reszta dziewczyn z yorków będzie już miała namiary na całą akcję......tylko naprawdę boję się,że będzie biednie jak na mikrobanku.....watek działa prężnie,ale mało kto zagląda i wpłaca tam grosik ;/....... na pewno ktoś musi założyć wątek skarpetkowy i konto osobne do tego celu.... wpłaty jednorazowe stałe deklaracje bazarki itp. cos na pewno zawsze wpadnie Quote
Karolina. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jak dla mnie pomysł świetny, na tyle ile będę mogła postaram się pomóc. Tylko że pełnoletnia jeszcze nie jestem, więc moje możliwości będą nieco ograniczone, ale jeśli się do czegoś przydam, to nie ma sprawy. ;) Quote
Borówka16 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 I ja jeszcze wtrącę swoje 3grosze ;) - mogę założyć wątek adopcyjny ,a Ty Pirahnio skarpetę - ok ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 hej borowka za duzo bierzesz na glowe sobie uwierz mi...bazarki, ogłaszanie, od czasu do czasu DT i jeszcze watek adopcyjny...wyhamuj kobieto bo nie wyrobisz tymbardziej ze mi zalezy aby watek adopcyjny byl na bieżąco aktualizowany a to jest maaaasa roboty...zajrzyj na watek pudelkowy...ludzie psy wrzucaja, dziewczyny to w pierwszych postach sytematyzuja, odnosniki, lista psow do adopcji i po adopcji...no koszmar zeby to ogarnac jak ty sie znasz na oglaszaniu i na dodatek chcesz jeszcze robic bazarki to my Cie i tak wykorzystamy do granic mozliwosci:-) ogarne sie ze swoimi sprawami i zaloze watek adopcyjny i skarpete. Borówka będziemy musiały wyciagac jak najwiecej info o danych psach i bedziesz robic im ogłoszenia, dawac linki do tych ogloszen ja je bede wklejac pod dane psy jak powstanie skarpeta to kazde wplaty i stale i jednorazowe sa wazne ale tez bazarki, ciagle bazarki, jak zabraknie nam chwilowo rzeczy to ogłoszeniowe musimy sie spręzyc, ja w ten weekend wystawie juz pierwszy bazar na skarpete yorkową Borówka jestem pewna ze od czasu do czasu wcisniesz w kolejke naszego yoreczka jakigos hihii Quote
karkakarka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja zawsze jakieś rzeczy na bazarek z przeznaczeniem na yorkasy znajdę :) Walcie jak w dym jak będzie taka potrzeba Quote
Borówka16 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']hej borowka za duzo bierzesz na glowe sobie uwierz mi...bazarki, ogłaszanie, od czasu do czasu DT i jeszcze watek adopcyjny...wyhamuj kobieto bo nie wyrobisz tymbardziej ze mi zalezy aby watek adopcyjny byl na bieżąco aktualizowany a to jest maaaasa roboty...zajrzyj na watek pudelkowy...ludzie psy wrzucaja, dziewczyny to w pierwszych postach sytematyzuja, odnosniki, lista psow do adopcji i po adopcji...no koszmar zeby to ogarnac jak ty sie znasz na oglaszaniu i na dodatek chcesz jeszcze robic bazarki to my Cie i tak wykorzystamy do granic mozliwosci:-) ogarne sie ze swoimi sprawami i zaloze watek adopcyjny i skarpete. Borówka będziemy musiały wyciagac jak najwiecej info o danych psach i bedziesz robic im ogłoszenia, dawac linki do tych ogloszen ja je bede wklejac pod dane psy jak powstanie skarpeta to kazde wplaty i stale i jednorazowe sa wazne ale tez bazarki, ciagle bazarki, jak zabraknie nam chwilowo rzeczy to ogłoszeniowe musimy sie spręzyc, ja w ten weekend wystawie juz pierwszy bazar na skarpete yorkową Borówka jestem pewna ze od czasu do czasu wcisniesz w kolejke naszego yoreczka jakigos hihii[/QUOTE] Ok , spoko , tylko nie chcę też Ciebie zbytnio obciążać ;) I również jestem pewna ,że coś yorkowatego się wciśnie do mnie :evil_lol: Quote
Karolina. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='sacred PIRANHA'](...) tymbardziej ze mi zalezy aby watek adopcyjny byl na bieżąco aktualizowany a to jest maaaasa roboty...zajrzyj na watek pudelkowy...ludzie psy wrzucaja, dziewczyny to w pierwszych postach sytematyzuja, odnosniki, lista psow do adopcji i po adopcji...no koszmar zeby to ogarnac (...)i[/QUOTE] Możesz podać link do tego pudlowego wątku? Zobaczyłabym sobie jak taki temat wygląda. Bo w razie co, to ja mogę się tym zająć, na dogo jestem codziennie, więc pierwszy post uzupełniałabym na bieżąco, nie ma problemu, chociaż tak pomogę ;) Tylko chciałabym zobaczyć "wzór", jak to ma wyglądać. Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 prosze bardzo!!!:-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu-psiaków-[/url]) Quote
Karolina. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dzięki :) W takim razie, ja się mogę tym zająć ;) Quote
IVV Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 no wiedze ,ze sprawa ruszyla :) sprawdze swoje finanse i wysle pieniadze ,ale jest mi potrzebne konto PayPal...Piranha czy Ty zajmiesz sie finansami skarpety ??? a co z tym malym zPalucha ??? Quote
Borówka16 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='IVV']a co z tym malym zPalucha ???[/QUOTE] Już go tam nie ma - właściciel się objawił ,tylko ze strony go nie zdjęli ;) - takie info mam od znajomej , Marty. Pytała się też o inne yorkowacizny ,ale na szczęście nie ma. Quote
IVV Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 dzieki Borowka :) ufff juz go widzialam malizne z innymi psami w przepelnionych boksach... jak zorganizowac sprawdzanie wszystkich schronow w zwaiazku z yorkami ??? Quote
Borówka16 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='IVV']dzieki Borowka :) ufff juz go widzialam malizne z innymi psami w przepelnionych boksach... jak zorganizowac sprawdzanie wszystkich schronow w zwaiazku z yorkami ???[/QUOTE] Ja działam w schronisku w Zgierzu k.Łodzi ,więc tutaj nie ma problemu z załatwianiem psiakó ;) Jeżeli chodzi o łódzki schron - sorry , nie pomogę :( Może ktoś inny z Łodzi ma tak kontakty. Quote
Borówka16 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 A tak w ogóle ,to jak byłam w schronisku w niedzielę ,to był yorkowaty :( Dzieciak jeszcze ,może z rok ,półtora miał ,włoski nie wybarwione i takie dzieciakowate. Ale kierowiczka mówi ,że jest dla niego DS jakiś sprawdzony ,tylko jeszcze kastracja. Gdyby się miało cokolwiek zmienić (wiecie jacy ludzie są :roll: , najpierw chcą , zaklepują ,a potem wycofują :( ) to będę pisać. Quote
IVV Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 chodzi mi o wszystkie schrony w Polsce i robienie tego regularnie Quote
Magda Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja w miarę możliwości również pomogę - jako mod i jako miłośnik rasy:) Według mnie skarpeta to bardzo dobry pomysł! Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 tak ja zajme sie finansami skarpety tylko musze sobie konto Paypal zalozyc:-) moze ktos mnie oswieci jak to gdzie to itd:-) Quote
IVV Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 spokojnie ;) wysle Ci pieniadze na twoj email ,a Ty przekierujesz je na wybrane przez siebie konto...dostaniesz info od PayPal ,ze przyszla przesylka i by ja odebrac bedziesz musiala otworzyc konto z PayPal;) oni Ci wszystko wyjasnia jak to zrobic:) Quote
magdola Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Nati28']ja moge zooferowac darmowe zabiegi pielegnacyjne dla pieskow z mojej okolicy ;) bo dt u mnie to nie za bardzo, chyba ze bylby yorkowy u mnie w miescie to mozna wtedy rozwazyc taka mozliwosc[/QUOTE] ale prywatnie? Quote
IVV Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Borówka16']A tak w ogóle ,to jak byłam w schronisku w niedzielę ,to był yorkowaty :( Dzieciak jeszcze ,może z rok ,półtora miał ,włoski nie wybarwione i takie dzieciakowate. Ale kierowiczka mówi ,że jest dla niego DS jakiś sprawdzony ,tylko jeszcze kastracja. Gdyby się miało cokolwiek zmienić (wiecie jacy ludzie są :roll: , najpierw chcą , zaklepują ,a potem wycofują :( ) to będę pisać.[/QUOTE] trzymaj reke na pulsie Borowko !!! Quote
jogolcia@pdx Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']IVV, Borowka ciesze sie ze jestescie na tak:-) ale pytanie co na to inni? może ktoś inny chce się tym zająć...nie chce nikomu wchodzić w kompetencje;-) po prostu ten wątek rozrosł się i zgarnia psy zarowno ze schronow jak i zaginione, masa linkow do psiakow ktore ktos chce sprzedac...uwazam ze trzeba nam nowego przejrzystego watku tylko dla yorkow do adopcji (ze schronu bądz z dt czy ds ale do adopcji) ja moge zalozyc taki watek, tak samo jak skarpete ale trzeba was milosnikow yorkow wiecej, do ogłaszania psiakow, do podrzucania skarpety nie ma zadnej fundacji pomagajacej yorkom prawda? Koci Świat zajmuje sie plaskatymi tylko, na dogo jest skarpeta dla kudlaczy preżnie działająca jakby co będziemy tez ich prosic o pomoc jednorazową ja mam mase spraw do załatwienia na ten weekend ale czekam powiedzmy do niedzieli na pomysły jeszcze i wszelkie propozycje i jakby co w niedziele b ędziemy cos ustalać konkretnego wiec jak, ma ktos jakies pomysly? im nas wiecej tym lepiej:-)[/QUOTE] Jestem z zaproszenia IVV - kocham je wszystkie, kudłate i łyse... więc, oczywiście jestem za, bo też widzę (no, może bardziej słyszę) tę modę na yorkusie, i obawiam się, że Piranha ma rację...za jakiś czas będzie nieciekawie, a one są takie delikatne, i schronów na pewno nie przetrzymają... Czyli, w skrócie - moje YES! Quote
LadyS Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jestem na zaproszenie piranhii, mogę pomóc w prowadzeniu wątku adopcyjnego, bo doświadczenie w tym kierunku posiadam - chętnie się tym zajmę, nawet od zaraz. Quote
Recommended Posts