Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

ja wybieram sie na obóz harcersko-językowy, wiec niestety Lintu zostaje w domku z rodzicami ;c potem Warszawa, ale moze juz sie uda go zabrać

Posted

mój ostatnio lubi gryźć po palcach, biegać za piłeczką piszczącą, nosić małe doniczki w pyszczku, podbierać zabawki mojej chrześniaczce :P

Posted

Bo Royal to najlepsza karma? Nie powiedziałabym.... Jej jakość coraz bardziej spada. W jej cenie, a nawet czasem taniej można znaleźć lepsze karmy.
Wybaczcie za OT.
Natalia&Lola- wyrazy współczucia.... Wczoraj czytałam książkę Balsam duszy dla miłośnika psów. Jest tam rozdział z opowiadaniami, gdzie trzeba uśpić psa, pies umiera itp. Spojrzałam na swoją yoreczkę. Śpi słodko w swoim transporterku. A gdyby jej tak zabrakło.... Rozryczałam się, wzięłam psa na ręce i siedziałam tak przez pół godziny.... To niewyobrażalna strata, nie potrafię wczuć się w Twoje uczucia, w Twój ból po stracie pieska, bo sama tego nie przeżyłam i mam nadzieję, że długo jeszcze nie będę przeżywać, bo niestety śmierć przychodzi do każdego, prędzej czy później :(

Posted

Moja też na początku jadła Royala, ale nie chce płacić 40 zł za kg, jeśli w tej cenie, a nawet taniej o wiele znajdę o wiele lepsze karmy ^^ Hodowcy karmią Royalem, bo najczęściej należą do klubu hodowców, dostają tam chyba wyprawki nawet dla szczeniaków, czy coś.

Posted

Princess York : mój Max od małego był uczony jeść yoral.. hodowczyni go nauczyła jeść yoral.. więc mu nie zmienialiśmy bo jak przyzwyczajony to po co.. poza tym nawet weterynarze chwalą i polecają yorala.. Eukunaba też polecana.. poza tym jestem zdania żeby psiaka karmić taką suchą karmą która najlepiej smakuje psiakowi i po której ładnie wygląda więc to już od właścicieli zależy jaką kupią

Posted

no Maxik taki jest klusek... ale jest z tych większych co ważą koło 3-3,5 kg.. poza tym rośnie więc trochę też waży.. od razu mówię: Max nie leży 24h/dobę z przerwami na jedzenie.. ON JE I BIEGA PRZYNAJMNIEJ PRZEZ GODZINĘ (po małej drzemce po jedzonku) ale to tak intensywnie biega że jak wraca do domu to wypija wodę i kładzie się na chłodzie.. po chwili odpoczynku wstaje i znowu przez dłuższy czas bawi się i gania po działce... i tak cały dzień.. czasem podje suchy pokarm ale niezbyt często.. więc napewno nie leży plackiem i nie je na przemian... więc jak już dorośnie to więcej nić 3,5 kg ważyć nie powinien... teraz jak rośnie to mu waga idzie w górę ale i on sam rośnie..