Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Biedna Be bulka mleczna na obiad:glaszcze: a ja pomidorowke wciaglam i filety z kurczaka kartofelki i buraczki:cool3:

Kierowca mi przywiózł potem bułke taką z farszem w środku :loveu: Dokarmiają mnie a co :evil_lol:
Ale Ty to rarytasy masz D-E :loveu: Pomidorówki akurat nie lubie ale reszta mniam mniam :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Biedna Be bulka mleczna na obiad:glaszcze: a ja pomidorowke wciaglam i filety z kurczaka kartofelki i buraczki:cool3:

Hahaha, ale teraz narobiłaś smaka mlecznej BE:eviltong: Podła jesteś!

Ja jadłam makaron z sosem i kapustką.

Zrobiłam zdjęcia, wiecie?

Posted

Magda napisał(a):

Ja jadłam makaron z sosem i kapustką.

Zrobiłam zdjęcia, wiecie?

Za makaronem też nie przepadam :p

Kurcze Ty i zdjęcia :crazyeye: Szok :crazyeye: Dawaj no :loveu:
Pegaza napisał(a):
noo Be :psama se tak gotuje i potem boki rosna:roll:

Mi to sie nie chce .. Nie mam czasu wcale :roll: Jak przyjde z pracy to musze mieć obiad już bo zazwyczaj z głodu umuieram ! Więc coś na szybko tylko wchodzi w gre :cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):
tylko na jutro nie wiem co ale na piatek juz wymyslilam.:p.sobota lajcik a niedziela jak zwykle juz Ci pisalam kiedys...

A piątek bezmięsny masz ? :razz:

Miałam gdzieś przepis na dwie super sałatki .. zaraz poszukam :loveu:

Posted

a ja się wybrałam z moją czarownicą na spacer i derkę przeciwdeszczową zostawiłam w domu, durna pańcia.... Wyszłysmy było fajnie, wróciłysmy.....obraz nędzy. Pogoda w 3mieście beznadziejna...

Posted

tigrunia napisał(a):
A ja dzięki Władzi YCD obejrzałam :loveu: Jakby nie napisała to bym nie pamiętała :-(

A widzisz! Władzia się czasami do czegoś przydaje:eviltong:

U nas pada śnieg!! Pierwszy i ostatni w tym sezonie!!:multi::evil_lol:

Jej, to już 21 listopada... ale ten czas śmiga. Trzeba myśleć o prezentach, a w skarbonce pustki:placz: I tak nikt nie zasłużył.

Posted

Hahahaha skąd wiedziałaś?:diabloti:

U nas też roztopy... dzisiaj fiknęłam orła... moje kolano!:placz: I weź tu teraz chodź z buta jak samochód w garażu. Głoopota:cool1:

Posted

[quote name='Magda']Hahahaha skąd wiedziałaś?:diabloti:

U nas też roztopy... dzisiaj fiknęłam orła... moje kolano!:placz: I weź tu teraz chodź z buta jak samochód w garażu. Głoopota:cool1:

U nas już śladu po śniegu nie ma, tylko tony piasku i brudu na chodnikach pozostały, fuj :roll:

• 2 weeks later...