Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Biedna Be bulka mleczna na obiad:glaszcze: a ja pomidorowke wciaglam i filety z kurczaka kartofelki i buraczki:cool3: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):Biedna Be bulka mleczna na obiad:glaszcze: a ja pomidorowke wciaglam i filety z kurczaka kartofelki i buraczki:cool3: Kierowca mi przywiózł potem bułke taką z farszem w środku :loveu: Dokarmiają mnie a co :evil_lol: Ale Ty to rarytasy masz D-E :loveu: Pomidorówki akurat nie lubie ale reszta mniam mniam :loveu: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):Biedna Be bulka mleczna na obiad:glaszcze: a ja pomidorowke wciaglam i filety z kurczaka kartofelki i buraczki:cool3: Hahaha, ale teraz narobiłaś smaka mlecznej BE:eviltong: Podła jesteś! Ja jadłam makaron z sosem i kapustką. Zrobiłam zdjęcia, wiecie? Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 noo Be :psama se tak gotuje i potem boki rosna:roll: niemozliwe:crazyeye: Pani sklepowa uzyczyla butow do fotki?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Magda napisał(a): Ja jadłam makaron z sosem i kapustką. Zrobiłam zdjęcia, wiecie? Za makaronem też nie przepadam :p Kurcze Ty i zdjęcia :crazyeye: Szok :crazyeye: Dawaj no :loveu: Pegaza napisał(a):noo Be :psama se tak gotuje i potem boki rosna:roll: Mi to sie nie chce .. Nie mam czasu wcale :roll: Jak przyjde z pracy to musze mieć obiad już bo zazwyczaj z głodu umuieram ! Więc coś na szybko tylko wchodzi w gre :cool1: Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tylko na jutro nie wiem co ale na piatek juz wymyslilam.:p.sobota lajcik a niedziela jak zwykle juz Ci pisalam kiedys... Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):tylko na jutro nie wiem co ale na piatek juz wymyslilam.:p.sobota lajcik a niedziela jak zwykle juz Ci pisalam kiedys... A piątek bezmięsny masz ? :razz: Miałam gdzieś przepis na dwie super sałatki .. zaraz poszukam :loveu: Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 nie zawsze akurat tego nie przestrzegam po katolicku ale w ten bedzie ryba zapiekana w folii:p Quote
Magda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mmm... rybka. Aleś mi smaka narobiła:loveu: Zdjęć butów nie mam:lol: Mam dla Was tylko to:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sbimka i mimi Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 hehe po czytałam sobie i nie ma już co czytac:((( ogladacie mecz piłki nożnej (Polska-Jrlandia)? ja kibicuje z moją Mimcią Polakom<Polska gola>a my mamy już jedeną bramke Quote
Magda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja tam wolę You can dance:eviltong: Oglądamy z mamą - obie w piżamach, z kubkami herbaty w ręku. Za oknem chce nam wyrwać dachówki, tak wieje. Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nie ogladalam niczego.. nadal wieje i pada a rybka byla dzis:p Quote
g@l@xy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a ja się wybrałam z moją czarownicą na spacer i derkę przeciwdeszczową zostawiłam w domu, durna pańcia.... Wyszłysmy było fajnie, wróciłysmy.....obraz nędzy. Pogoda w 3mieście beznadziejna... Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A ja dzięki Władzi YCD obejrzałam :loveu: Jakby nie napisała to bym nie pamiętała :-( Quote
Magda Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 tigrunia napisał(a):A ja dzięki Władzi YCD obejrzałam :loveu: Jakby nie napisała to bym nie pamiętała :-( A widzisz! Władzia się czasami do czegoś przydaje:eviltong: U nas pada śnieg!! Pierwszy i ostatni w tym sezonie!!:multi::evil_lol: Jej, to już 21 listopada... ale ten czas śmiga. Trzeba myśleć o prezentach, a w skarbonce pustki:placz: I tak nikt nie zasłużył. Quote
tigrunia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No pewno że się Władzia przydaje :loveu: Nawet do zdjęć robienia czasem :loveu: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://img253.imageshack.us/img253/9403/pa122551lf2.jpg o ja pierdziu!! :roflt: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Magda'] Mam dla Was tylko to:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img253.imageshack.us/img253/9403/pa122551lf2.jpg Władka, to nowa komenda "naśladuj pańcię"?? Odwilż u nas, a fuj, nie lubię jak jest odwilż :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='madziasto4']Władka, to nowa komenda "naśladuj pańcię"?? :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Magda Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Hahahaha skąd wiedziałaś?:diabloti: U nas też roztopy... dzisiaj fiknęłam orła... moje kolano!:placz: I weź tu teraz chodź z buta jak samochód w garażu. Głoopota:cool1: Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Madzia fikla na roztopach a ja na sniegu :lol:z Livka na reku ale trzymalam ja hehe jak upadalam na doope:lol: ale wygodnicka ...ja chodze z buta :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Magda']Hahahaha skąd wiedziałaś?:diabloti: U nas też roztopy... dzisiaj fiknęłam orła... moje kolano!:placz: I weź tu teraz chodź z buta jak samochód w garażu. Głoopota:cool1: U nas już śladu po śniegu nie ma, tylko tony piasku i brudu na chodnikach pozostały, fuj :roll: Quote
marlena Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pogoda faktycznie kiepska,pooglądajcie więc zdjęcia.Troszkę stare ale dopiero je wgrałam na neta http://marlenan.fotosik.pl/albumy/548315.html Quote
marlena Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witajcie.Nie wiem czy macie ochotę na stare fotki ale i tak wam pokażę.http://marlenan.fotosik.pl/albumy/548763.html Quote
Recommended Posts