madziasto4 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 O rany, biedulek jeden :glaszcze: Może jakoś niefortunnie ustawił ciało podczas tego zeskoku... Pogłaszcz Mikulińskiego od cioci Madzi :glaszcze: Quote
Magda Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Pogłaszczę i wycałuję z przyjemnością:loveu: Już drugi raz bałam się o jego życie... coś okropnego:shake: Nie wiem jak Wy, ale my idziemy spać. Do jutra! Quote
tigrunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jaki snake ? :hmmmm: Pogoda u mnie wczoraj piękna a dzis się nie zapowiada :cool1: Pada.. :angryy: Jeny Władka.. straszne :shake: Ja jakoś w zeszłym tygodniu przeżyłam chwile zgrozy :-o Obudziłam się w środku nocy a Jess leżała miedzy moją a Ł poduszką i tak jakby się nie ruszała .. nawet nie było widać, ze oddycha :shake: Szturcham ją - ona nic :crazyeye: W końcu ją podniosłam to się obudziła :roll: Ale stracha mi narobiła :shake: A teraz siedzę już 1,5 h w pracy i ani jedna faktura nie wypisana :multi: :evil_lol: Nie działały mi komputery w ogóle :crazyeye: Straciły wszystkie połączenie i bądź tu mądry i pisz wiersze .... :cool1: Rozłączyłam wszystko co się dało i kombinowałam jak to na nowo popodłączać :p Na szczęście komputery tylko trzy więc jakoś poszło .. Ja siedze na drugim i działa ale jeszcze trzeciego nie sprawdzałam :p Dobra.. połaże jeszcze chwile po dogo i ide pisać te f-ry :cool1: Quote
Pegaza Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Biedny Mikus.. Be ona poprostu tak mozno spala moja Pipi tez ma takie glebokie sny:evil_lol: Quote
g@l@xy Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 moja też skacze jak małpa po wszystkim i wszędzie, stresuje mnie to jak diabli ale weź wytłumacz blondynce....pcha się na parapet do okna po krzesłach a już powrót sobie skraca zeskokiem, wieczorne godziny głupawki to już wogóle szał latania i skakania z zabawką, mała diablica ma tak od urodzenia - psie ADHD jaki pan taki kram....hi hi hi Quote
Magda Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 g@l@xy napisał(a):moja też skacze jak małpa po wszystkim i wszędzie, stresuje mnie to jak diabli ale weź wytłumacz blondynce....pcha się na parapet do okna po krzesłach a już powrót sobie skraca zeskokiem, wieczorne godziny głupawki to już wogóle szał latania i skakania z zabawką, mała diablica ma tak od urodzenia - psie ADHD jaki pan taki kram....hi hi hi Mój jest taki sam. Goopek nie może zrozumieć, że zamiast zeskakiwania z tarasu może zejść po 3 schodkach... oczywiście on woli szybciej:shake: Jak go widzę na oparciu fotela to krew mnie zalewa! Teraz już jesteśmy wyczuleni i nie pozwolimy na takie rzeczy. Wiecie może jaka powinna być prawidłowa temp. u yorka? Gdzieś posiałam książki, a nie chce mi się latać po forum:lol: Quote
daria1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [LEFT]Ja też miałam kilka groznych chwil z Roską.Odkąd mieszkamy w domu i są tam schody kilka razy już zaliczyła zjazd.Teraz doszło do tego że zamykam drzwi na górę żeby nie chodziła po schodach bo są naprawdę strome. A jak trzeba to biorę ją pod paszkę i niosę do góry. Znam przypadek że york nie przeżył upadku ze schodów. [/LEFT] Quote
Liszka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Magda napisał(a):Wiecie może jaka powinna być prawidłowa temp. u yorka? Gdzieś posiałam książki, a nie chce mi się latać po forum:lol: Prawidłowa temperatura u psa to przedział między 38 C - 39 C Powyżej 39,3 C powinnaś skonsultować się z wetem. Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Magda napisał(a): Wiecie może jaka powinna być prawidłowa temp. u yorka? Gdzieś posiałam książki, a nie chce mi się latać po forum:lol: Chyba chciałas powiedzie "u psa w typie yorka" :eviltong::eviltong::eviltong: Wyglasiaj Mikulinskiego! Ja to mialam chwile grozy podobne do tych co u 2B jak jechalam pociagiem z Malym z wawy do wro. no i jedziem, jedziem, w łodzi wyszlismy na siku [jego siku :roll: ] i jechalismy dalyj. w sumie to bylo 6h. Ogolnie grzeczny byl, tylko musialam pewna pania opitalac ze okno zamykala i mi psa gotowala, a zakuta pala sama sie dosiadla do nas. ale taka nie rozumie, ze pies potrzebuje powietrza :roll: W kazdym razie jakies 40 minuty przed wro Maly zaczal sie krecic, wiercic, ewidentnie nudzic itp. W koncu udalo mi sie go uprosic zeby sie polozyl [mial kocyk na siedzeniach rozlozony] i pies padl, kolami do gory, czytaj na plecach. Dojezdzamy do glownego wolam go a tu nic, zero reakcji, dotykam go- nic, szturcham- tyz nic. Se mysle: pies wyciagnal nogi- wujek mnie zabije! Nachylam sie, nasluchuje, OK oddycha. Dojechalismy do dworca, sciagnelam bagaze, podalam tacie przez okno, a ten dalej nie reaguje. Wyciagnelam spod niego kocyk, poskladalam w kosteczke- nic, tato go wola przez okno- dalej nic. Ostatecznie wzielam dziada na rece i dopiero wtedy sie obudzil. Emocje mi dziad jeden zafundowal... No, to byla moja historia :evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): ... No, to byla moja historia :evil_lol: A zabieg usta-usta już był tak blisko... pechowiec z niego :wink: Quote
Magda Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Chyba chciałas powiedzie "u psa w typie yorka" :eviltong::eviltong::eviltong: Wyglasiaj Mikulinskiego! Oj, czepiasz się:evil_lol: Te psy to czasami wredne są...grr... dostarczają nam wielu emocji. Liszka dzięki! Quote
Liszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Magda napisał(a):Liszka dzięki! Pewnie nie czekałaś na forum na odpowiedź,ale nie ma za co :evil_lol: Quote
Magda Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Liszka napisał(a):Pewnie nie czekałaś na forum na odpowiedź,ale nie ma za co :evil_lol: eee...nie:lol: Zdążyłam znaleźć w książce. Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 oj Aga nie zacytowalas mi sie. raczej szczesciarz z niego, bo uniknal bliskiego kontaktu z moimi usteczkami :evil_lol: Magda napisał(a):Oj, czepiasz się:evil_lol: łiiii tam. :eviltong: Quote
Magda Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przyszłam trochę odświeżyć temat. Jest tu kto? Może tym razem się uda?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Magda napisał(a):Przyszłam trochę odświeżyć temat. Jest tu kto? Może tym razem się uda?:evil_lol: Tia, no jasne :megagrin: przyszła, wyszła i myśli, że to wystarczy :evil_lol: Siedzenie swe zostaw tu na dłużej, to może i cóś z tego będzie... Quote
Magda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ależ ja często jestem, ale.... nie piszę:eviltong: Niech ktoś zarzuci jakiś temat to będzie o czym pogadać. Czemu zawsze ja mam rozpoczynać, hę? Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Magda']Ależ ja często jestem, ale.... nie piszę:eviltong: Niech ktoś zarzuci jakiś temat to będzie o czym pogadać. Czemu zawsze ja mam rozpoczynać, hę? No bo tak :evil_lol: Czyż to nie jest rzecz oczywista? Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Aga76']No bo tak :evil_lol: Czyż to nie jest rzecz oczywista? wlacha jestes modem czy nie no :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Pegaza']wlacha jestes modem czy nie no :evil_lol: I sysko jasne :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Władzia zaniedbuje swoje obowiązki :diabloti: :mad: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 phi!:obrazic: Nie dam za wygraną. Idę pooglądać przystojniaków, a Wy w tym czasie myślcie. Przyjdę na gotowe:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A kto wie ile jaj ma Obama? :megagrin: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oba ma!:eviltong: Najlepsza pora na kawały? Po 23 hihi Idę na obiad. Szkoda, że sam się nie zrobi... Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Magda napisał(a):Oba ma!:eviltong: Najlepsza pora na kawały? Po 23 hihi Idę na obiad. Szkoda, że sam się nie zrobi... :klacz: :evil_lol: Władka o 23 dzieci już śpią - nie ma takiej frajdy :diabloti: Mniam mniam, smaczności :loveu: Ja właśnie bułkę mleczną wciągnełam :cool1: Quote
Recommended Posts