EwikB Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='bognik']A może Sopot? Podobno też bardzo fajna wystawa (nie byłam jeszcze :mad:, ale się wybieram). Trzeba pomyśleć nad lhasak'owym spotkaniem ;) Pozdrawiam![/quote] Teren jest ogromny , morze niedaleko, tylko nieraz zamiast trawy to sciernisko i jakos tak ostatnimi laty pada albo leje ( jak kto woli ) Quote
Gosia & c.o. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Aaa w zeszłym roku było fajnie :p i na rybke po wystawie można wyskoczyć :cool3: Quote
mucha__ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja w Sopocie jestem co roku w koncu mam bardzo blisko. Teren wystawy jest przeogromny lecz na wystawie sopockiej ciązy jakies fatum i co roku pada a raczej leje deszcz. Mam nadzieje ze w tym roku bedzie ładna pogoda ;) Quote
sylv Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Mhhhh, ja jeszcze na deszcz w Sopocie nie trafiłam. Może powinnam się wybrać w celu zapewnienia pogody ? :lol:. Quote
sylv Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Muszę nad tym pomyśleć i uzgodnić z moimi kudłaczami ;). Quote
bognik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 To możemy już teraz pogodę na Sopot zamówić :lol: Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts