Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nefesza napisał(a):
Bognik, nie wybierasz sie przypadkiem? ;)

Chciałabym :placz: Tak samo jak bym chciała nowy aparat :diabloti:
Będzie prawo jazdy, będzie nowy aparat, będą foto relacje z prawdziwego zdarzenia (bez zaszumionych zdjęć, które do tej pory były :shake:) :razz:

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='bognik']Chciałabym :placz: Tak samo jak bym chciała nowy aparat :diabloti:
Będzie prawo jazdy, będzie nowy aparat, będą foto relacje z prawdziwego zdarzenia (bez zaszumionych zdjęć, które do tej pory były :shake:) :razz:

Pozdrawiam![/quote]

fotki są juz i tak super ale jakby co i będzie to nowe cacko to zapraszam do mnie na sesję ( oczywiście na przetestowanie sprzętu hihih):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='EwikB']fotki są juz i tak super ale jakby co i będzie to nowe cacko to zapraszam do mnie na sesję ( oczywiście na przetestowanie sprzętu hihih):evil_lol::evil_lol:[/quote]
OK, OK :razz:
Tak w ogóle przyznam się, że jakiś czas temu koło Ciebie przejeżdżałam (ale z rodzinką, bez Lhary :cool1:). Gdyby nie babcia i czas, który nas 'gonił', to bym wpadła powiedzieć ''dzień dobry" :eviltong:

Będzie aparat, będzie prawo jazdy, to na pewno Ciebie odwiedzimy ;)
Sorry za off'a :evil_lol:

Kto będzie na majowej wystawie w Bydgoszczy? Meldować się! :diabloti:
Wiem tylko o Zodiaku :-)

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='bognik']
Będzie aparat, będzie prawo jazdy, to na pewno Ciebie odwiedzimy ;)
Kto będzie na majowej wystawie w Bydgoszczy? Meldować się! :diabloti:
Wiem tylko o Zodiaku :-)

Pozdrawiam![/quote]

Zawsze zapraszam.w zeszłym roku kilka osób dzwoniło i chciało zajechać przed Sopotem ale sie rozmysliły ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja raczej nic nie zgłoszę , chyba ze znajdę transport i wybiorę sie w celach towarzyskich.Zdecydowanie wolę Dobre Miasto. Fajny teren, dużo miejsca - moze tam zrobić spotkanie ?

Posted

[quote name='EwikB']Zawsze zapraszam.w zeszłym roku kilka osób dzwoniło i chciało zajechać przed Sopotem ale sie rozmysliły ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja raczej nic nie zgłoszę , chyba ze znajdę transport i wybiorę sie w celach towarzyskich.Zdecydowanie wolę Dobre Miasto. Fajny teren, dużo miejsca - moze tam zrobić spotkanie ?[/quote]
A może Sopot? Podobno też bardzo fajna wystawa (nie byłam jeszcze :mad:, ale się wybieram). Trzeba pomyśleć nad lhasak'owym spotkaniem ;)

Pozdrawiam!