macsow1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 kto będzie na klubowej w Opolu?? French kiss z Czańca w młodzieży :cool1: Quote
nefesza Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A ja czekam na obszerna fotorelacje :) Bognik, nie wybierasz sie przypadkiem? ;) Quote
bognik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 nefesza napisał(a):Bognik, nie wybierasz sie przypadkiem? ;) Chciałabym :placz: Tak samo jak bym chciała nowy aparat :diabloti: Będzie prawo jazdy, będzie nowy aparat, będą foto relacje z prawdziwego zdarzenia (bez zaszumionych zdjęć, które do tej pory były :shake:) :razz: Pozdrawiam! Quote
EwikB Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='bognik']Chciałabym :placz: Tak samo jak bym chciała nowy aparat :diabloti: Będzie prawo jazdy, będzie nowy aparat, będą foto relacje z prawdziwego zdarzenia (bez zaszumionych zdjęć, które do tej pory były :shake:) :razz: Pozdrawiam![/quote] fotki są juz i tak super ale jakby co i będzie to nowe cacko to zapraszam do mnie na sesję ( oczywiście na przetestowanie sprzętu hihih):evil_lol::evil_lol: Quote
bognik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='EwikB']fotki są juz i tak super ale jakby co i będzie to nowe cacko to zapraszam do mnie na sesję ( oczywiście na przetestowanie sprzętu hihih):evil_lol::evil_lol:[/quote] OK, OK :razz: Tak w ogóle przyznam się, że jakiś czas temu koło Ciebie przejeżdżałam (ale z rodzinką, bez Lhary :cool1:). Gdyby nie babcia i czas, który nas 'gonił', to bym wpadła powiedzieć ''dzień dobry" :eviltong: Będzie aparat, będzie prawo jazdy, to na pewno Ciebie odwiedzimy ;) Sorry za off'a :evil_lol: Kto będzie na majowej wystawie w Bydgoszczy? Meldować się! :diabloti: Wiem tylko o Zodiaku :-) Pozdrawiam! Quote
EwikB Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='bognik'] Będzie aparat, będzie prawo jazdy, to na pewno Ciebie odwiedzimy ;) Kto będzie na majowej wystawie w Bydgoszczy? Meldować się! :diabloti: Wiem tylko o Zodiaku :-) Pozdrawiam![/quote] Zawsze zapraszam.w zeszłym roku kilka osób dzwoniło i chciało zajechać przed Sopotem ale sie rozmysliły ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja raczej nic nie zgłoszę , chyba ze znajdę transport i wybiorę sie w celach towarzyskich.Zdecydowanie wolę Dobre Miasto. Fajny teren, dużo miejsca - moze tam zrobić spotkanie ? Quote
bognik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='EwikB']Zawsze zapraszam.w zeszłym roku kilka osób dzwoniło i chciało zajechać przed Sopotem ale sie rozmysliły ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja raczej nic nie zgłoszę , chyba ze znajdę transport i wybiorę sie w celach towarzyskich.Zdecydowanie wolę Dobre Miasto. Fajny teren, dużo miejsca - moze tam zrobić spotkanie ?[/quote] A może Sopot? Podobno też bardzo fajna wystawa (nie byłam jeszcze :mad:, ale się wybieram). Trzeba pomyśleć nad lhasak'owym spotkaniem ;) Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts