furciaczek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witam:loveu: Bylam wczoraj na Crufcie, dosc dlugo siedzialam przy ringu Lhasiaczkow i jesli ktos chce to chetnie przesle zdiecia :) Edit: Zapomnialam....wyniki: http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2008&GroupID=UTI&ScheduleID=37 Pozdrawiam:) Quote
Gosia & c.o. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 JA :multi:JA:multi: JA :multi: bardzo proszę o fotki :lol: może być na mogosia@wp.pl Z góry dziękuje :loveu: Quote
EwikB Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witam.również poproszę na adres: ewikb@wp.pl Dzieki Quote
furciaczek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jutro wszytkim wysle, dopiero skonczylam selekcje robic:lol: Tak sie zachwycilam Lhaskami ze zapomnialm pojsc na Affenpinczery dla ktorych przyjechalam w sumie na ta wystawe:evil_lol: Quote
sylv Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tak to z tymi Lhasakami jest, nieodparty wdzięk i czar :lol:. Quote
macsow1 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 to ja się także uśmiecham o foteczki na macsow1@wp.pl pozdrawiam Quote
bognik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja również poproszę o zdjęcia ( bognik@poczta.fm) ;) Pozdrawiam! Quote
nefesza Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Jesli to nie klopot to i ja sie dolaczam do prosby o zdjecia... likaon8@wp.pl Quote
furciaczek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Wlasnie skonczylam wysylac maile...jesli o kims zapomnialam prosze krzyczec:) Juz mi sie w oczach mieszalo i nie wiem czy wszystkim napisalam ze przepraszam za slaba jakosc... nastepnym razem sciagne chyba bognik i zabiore jako fotografa;) A tak BTW...chyba sie zakochalam:loveu: Quote
bognik Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 furciaczek napisał(a):Wlasnie skonczylam wysylac maile Dzięki, zdjęcia doszły :multi::multi::multi: furciaczek napisał(a):nastepnym razem sciagne chyba bognik i zabiore jako fotografa;) Ochh :oops: Jestem chętna :razz: Może niedługo w końcu doczekam się porządnego sprzętu fotograficznego więc nie zdziw się, jak następnym razem przyjadę / przylecę (bym chciała zawitać w Londynie) ;) furciaczek napisał(a):A tak BTW...chyba sie zakochalam:loveu: Nie Ty pierwsza, i nie ostatnia - witaj w klubie! :cool3: Pozdrawiam! Quote
EwikB Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dziekuję za fotki.Zdecydowanie polecam Bognika. Jeszcze chwilka a usłyszymy o znanej polskiej Pani fotograf :evil_lol::evil_lol: Quote
sylv Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja, również bardzo dziękuję za fotki :lol:. Zmiana adresu pomogła :lol:. Quote
Recommended Posts