Cockerek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dziękujemy za miłe słowa :D Maluszek śpi teraz... na miejscu Nelci :evil_lol: Nie weim jak to się dzieje, ale ona wybiera dokładnie te same miejsca w których Nel lubi sie kłaść :lol: Jest taka urocza :loveu: Puli, dokładnie tak, ja sie powoli przekonję co do tego. Jeden pies - super sprawa, więcej - jeszcze lepiej! :evil_lol: Bognik, uśmiecham sie do ciebie szeroko, wiesz o co :cool3: Poproszę :D Quote
bognik Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cockerek napisał(a): Bognik, uśmiecham sie do ciebie szeroko, wiesz o co :cool3: Poproszę :D Wiem, wiem :lol: Poczekasz sobie trochę, dzisiaj powinnam dostac drugą fotkę (narazie mam jedną, chcę wstawic dwie za jednym razem :cool3: ) ;) Quote
Nessti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Cockerek'] Ależ superowo !!!! Ja też tak chcę !!! :lilangel::iloveyou::iloveyou: Nemi jest booska :laola: Pewnie masz stałą jazdę coo ??? Dawaj wiecej zdjęć, zakochałam się w tym szkrabie :loveu::loveu: I jak szybko się zadomowiła :cool3: Quote
Cockerek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eejj, Bognik, ja je na maila chciałam :razz: Nessti, a wiesz, że jazdy nie ma :-o Na razie się miziają :loveu: Chodzi jedna za drugą. Jest spokój. No chyba że potem będą dawać czadu :evil_lol: Quote
Nessti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No mi o jazdy w pozytywnym znaczeniu chodziło :evil_lol: jak na załączonym obrazku :loveu: Super to wygląda dwa białasy pod jednym dachem :cool3::loveu::loveu: Quote
yoasia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p :p :p cuda na kiju :loveu: :loveu: :loveu: Martynko --> a ile Nemi ma mscy ? bo jakaś taka dużawa przy tej Nelce się wydaje :eviltong: :p super, że się tak szybko zaaklimatyzowała :p :p :p Quote
Cockerek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Asiu, ona ma 3 ms, a to tylko na fotkach tak wychodzi. Ona jest kruszyna jeszcze :loveu: Na pewno jest mniejsza od Nelci. Quote
georgina Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Cockerek']Asiu, ona ma 3 ms, a to tylko na fotkach tak wychodzi. Ona jest kruszyna jeszcze :loveu: Na pewno jest mniejsza od Nelci. Martynko- super maluszek:loveu: :loveu: , piękne ma oczy, wprost przeogromne:cool3: ------ Też zauważyłam, ze zdjęcia nie oddaja rzeczywistych proporcji i wielkości, jak wstawiałam zdjecia Shamira obok nowego legowiska , to wydawało sie b. malutkie. Natomiast na żywo jak mały sie zwinie do snu, to jeszcze 3 Shamirki by się zmiesciły :) Quote
yoasia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cockerek napisał(a):Asiu, ona ma 3 ms, a to tylko na fotkach tak wychodzi. Ona jest kruszyna jeszcze :loveu: Na pewno jest mniejsza od Nelci. ależ oczywiście, że mniejsza tylko na jednym zdjęciu to wygląda na tylko troszkę mniejszą od Nelci :p no ale to chyba zależy od zdjecia tak jak Georginia napisała :p rany prześliczna jest ta Nemusia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ahhh ale bym ją wycałowała a tymczasem biegnę kąpać Zizura bo już jej naopowiadałam o ciapcianiu i bidulka wyje pod wanną w ciemnej łazience :shake: :p Quote
Kassy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Juz dawno mi tak serce mocno nie zabilo!Ojaa jaka ona jest sliczna!! Dwa niedzwiedzie polarne w domu...mmm...szczyt marzen! I masa roboty;D Cud,miod i orzeszki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts