Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj... nie wiem czy martyka bedzie siedziała przy komputerze jak ma taką ślicznotke, kruszynkę kochaną w domu teraz... jejuuuuuuu :multi::loveu::multi::loveu:
Nemiiiii.... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Nessti']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Nemi !!!! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

:cunao::cunao::cunao::cunao:

GDZIE ?? GDZIE ?? GDZIE ?? GDZIE ??

MARTYNKA DAWAJ JĄ :multi::loveu: :multi: :loveu: :loveu: :multi::loveu: :multi::loveu: :multi::loveu: :multi::loveu: :multi::loveu: :multi:

Posted

mam przecieki... :razz:
Malutka jest urocza, kochana i słodziutka... Nelcia chyba polubiła siostrzyczkę... słuchajcie... spodziewajcie sie wszystkiego co naj... Nemi nadchodzi! :loveu:

Posted

No więc juz piszę. Jest rewelacja! Mała jest boska jak nie wiem co :loveu: Już zapomniałam jak to jest mieć takiego małego szczylka w domu. Droga do domu bez stresu, cały czas spała. W domu powitanie. Nel była zaszokowana :evil_lol: co tu jej się plącze pod łapami. Toffi powąchał i poszedł do siebie (to akurat przewidziałam). Nel nie odstępwoała jej wczoraj na krok, wciąż próbowała pokazać kto dominuje, kładła łebek na grzbiecie i łapkę. Ale mała nie pozostawała jej dłużna :evil_lol: warczała na nią :diabloti: Teraz jedna i druga chodza za mną krok w krok, a Nel wciąż nie może się nadziwić że ktoś inny też śpi koło moich nóg itp. :lol: W nocy Nel spała z nami, a Nemi na swoim kocyku, ale rano się budze, a ona rozłożona na całego na posłanku Nelci :evil_lol: A skubaniec mały zeskakuje sam z łóżka :crazyeye: musze na nią uważać. Nel do dzisiaj nie umie wskakiwać i zeskakiwać, a ten mały szczyl już śmiga :cool3: Zabawa jest na całego. Zresztą zobaczycie na zdjęciach. Zdziwiło mnie że całą noc przespała ani razu nie piszczała, nie zrobiła siku ani kupki :multi: A od rana były już 3 siki :lol: jedno nie tam gdzie trzeba, ale za to 2 na matę :multi: Mądra dziewczynka. Jejku jaka ona jest słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Rewelacja!!

Posted

jejuuuuuuuu...
(judka tez od razu zeskakiwała z łóżka... a co sikania... no pięknie, mądrala mała... ze na mate robi.. ciesze sie)...
:multi: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Martnko ale masz Kochana druga dziewczynkę Nemii :loveu: :loveu:
Jest cudna i pewnie kolejna medalistka bedzie z niej rosła :loveu: Pójdzie w śliady starszej siostrzyczki :loveu:
Rób jej jak najwiecej zdjec i wstawiaj :multi:

Posted

jejciu jaks słodziutka :loveu: prześliczna... :loveu:
Wiecie co ja też byłam w szoku jak mój Tolek zaskoczył z kanapy, troche walnął, no ale jaki odważny!!!

Rośnie narzeczona dla mojego Tolulka :evil_lol: wkońcu ten sam rocznik ;)

Posted

[quote name='Cockerek']Zrobić jej zdjęcie z przodu to nie lada wyzwanie, wierci się jak mucha w smole :evil_lol:

A tu po jedzeniu :loveu: :loveu: :loveu:

cocerku ty masz nowe dziecko?:loveu:

Posted

Jeny... jestem zakochana!! Prześliczne dzieciątko :* pieekna, cudowna, ciekawe jaką ustalą dominację:D? jak myslisz/przwidujesz? kto będzie dominował w domu:)? bo toffik odpada:P Widać, jakie ma mądre oczka, i odważna, moja zeskakiwała odrazu,a le wskakiwac sie bała... bo za wysoko dla niej:D brawo za siusianie na matę:) przesliczna dziewuszka, rośnie nam kolejna konkurencja...:D