AnnaM Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 moje szczescie w Nowym Dworze Maz. a tu sliczna zwyciezczyni Kayla + Mya obok Gratuluje wygranym :) Quote
meta Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 moja MYA Salsa w Nowym Dworze Mazowieckim-dosk,lok II w klasie mlodziezy p.s.malta a jak mozna na ciebie glosowac? Quote
karolayna Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 sliczna suczka :loveu: chyba Cie widziałam, siedziałas tak w rogu po lewej stronie od wejscia :roll:? Quote
meta Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 siedzialam na balkonie zaraz przy wejsciu ;) tak generalnie, ale moglas mnie widziec jak siedzialam ze znajomymi po lewej od wejscia Quote
Nesjanna Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='meta']moja MYA Salsa w Nowym Dworze Mazowieckim-dosk,lok II w klasie mlodziezy pięęęękna Mya pięęękna Salsa :p GRATULACJE !!! :loveu: Quote
meta Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :oops: :oops: :oops: Dziekujemy obie bardzo :lol: Quote
Recommended Posts