AnnaM Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 heeej... jestem jestem... zaraz poczytam co tam popisaliscie ;) moja Judka obcięta ;) :razz: Quote
Jaaga Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Aniu, ale fajna Judka, słodko wygląda:loveu:. Jak ja już chciałabym obciąć moje dziewczyny. Zazdroszczę Ci, ale dziś Wiolka zaczęła championat, więc czekamy ze strzyżeniem. Judeczka jest słodziutka i pewnie cieszy się z nowej fryzurki, bo łatwiej szaleć :evil_lol:. Quote
Cockerek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Gratulacje dla Wiolki!!! :multi::multi::multi: Quote
Jaaga Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziękuję, to jej pierwsze zwycięstwo rasy ;):lol:. Quote
AnnaM Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Jagna... pewnie ze sie biała cieszy... dzik sie w niej obudził.. ja z niej na wystawy panienke robiłam a to dzik..prawdziwy z buszu.. ;) a powaznie... cudownie wyglada długowłosy maltan ale.. to jest takie męczące na codzien... moze jeszcze strzeli nam coś do głowy i zapuscimy ale narazie... uwielbiamy fryzurke naszego niedziwiadka.. o.. i tu jest odp dlaczego obcieliśmy ;) aaaa... Jagna.. 3mam kciuki za rozpoczęcie championatu.. Judce w sumie brakuje jednej międzynarodowej wystawy zeby była ch.pl... no cóż... trudno ;) Quote
Justa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='AnnaM']heeej... jestem jestem... zaraz poczytam co tam popisaliscie ;) moja Judka obcięta ;) http://img205.imageshack.us/img205/8780/dscn89662ox4.jpg :razz: No fryzurka taka pół sznaucerkowa Aniu. Koniecznie musimy się na ten spacerek umówić ;) Quote
Jaaga Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Aniu, pewnie już nie zapuścicie Judce włosów, jak przyzwyczaicie się do wygody krótkiej fryzurki :eviltong:. Ja musiałam Laborowi po ostrzyżeniu zapuszczać włosy do ostatniej oceny na championa i już w dniu wystawy, ledwo dotarliśmy do domu, obciełam go ponownie. Judka wygląda slicznie, ale przecież wiesz, że podobała mi się od kiedy dostałam pierwsze zdjęcia od Soni :lol:. Quote
AnnaM Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 nooo juz zarosła... niby powinnismy obcinac... ale jakos nie obcinamy ;) :diabloti: zobaczymy... Quote
Kassy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ale dlugo mnie tu nie bylo,pozdrawiam was serdecznie dziewczyny mam nadzieje ze pieski cale i zdrowe:) Quote
agara Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 A my nasza też ostrzygłyśmy ;];] Ale nie mam fotek ;p Quote
cuciola Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 czekamy na nowe zdjecia Judeczki! :) pozdrawiamy! Quote
Cosmo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 śliczna, te psy maja taki charakterystyczny blysk w oczkach :loveu: Quote
Juszes Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Judka jest prześliczna, tylko czemu tak pusto w Waszej galerii? Quote
Recommended Posts