Cockerek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Byłam kilka dni temu w odwiedziny u Sarabelli i wzięłam ze sobą Nemi. Na początku nie chciała się bawić z Tickiem i Bajką, ale potem psy wariowały non stop, ani na chwilę nie usiadł. Bajeczka jest tak cudowna, ma rewelacyjne włoski, super charakter i w ogóle jest przesłodkim szczeniakiem :loveu: I wiecie co? Jest to pierwszy maltańczyka którego widze bez zacieków, nic a nic, zero! A wiem, że Marzenka nie stosuje na niej rzadnych specjalnych mikstur. Ludzie - wierzę w białe maltańczyki od urodzenia!!! :lol: A tu mała fotorelacja z wizyty A tu Bajeczka zainteresowana co tez ciocia tak pstryka Tu dziewczyny poszły spiskować i zostawiły faceta samego :lol: Niestety pozować nie chciały, bo były zbyt zajęte zabawą :lol: Quote
sarabella Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No niezła fotorelacja:lol: Dzięki Martynka bardzo mi miło i zapraszam częściej:loveu: :multi: Quote
Cockerek Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dzięki :) Jak tylko Nelci skończą się trudne dni :cool3: to spotykamy się u mnie :multi: Quote
sarabella Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cockerek napisał(a):Dzięki :) Jak tylko Nelci skończą się trudne dni :cool3: to spotykamy się u mnie :multi: Już się nie mogę doczekać:cool3: :evil_lol: Quote
AnnaM Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ale fajnie.... a pieseczki jakie bieluskie :) brawo! szkoda ze nie mieszkacie blizej ;) Quote
sarabella Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 AnnaM napisał(a):ale fajnie.... a pieseczki jakie bieluskie :) brawo! szkoda ze nie mieszkacie blizej ;) Ha Ha Aniu szkoda że Ty nie mieszkasz blizej:eviltong: Quote
AnnaM Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 sarabella napisał(a):Ha Ha Aniu szkoda że Ty nie mieszkasz blizej:eviltong:nooooooooo.... ;) Quote
bursztynki Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 AnnaM napisał(a):nooooooooo.... ;) :crazyeye: mamy śnieg:lol: Quote
Recommended Posts