McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 powodzenia w Krakowie, bo tam widziałałam konkurencja jest ;) w sumie 3 w rasie macie ^^ ahh jak fajnie.. Quote
piotrek_b Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kraków też raczej szczęśliwy (niestety nie znam wszystkich wyników wiem tylko kto wygrał w poszczególnych rasach) Brabantczyk FART Kogel Mogel DIANA Doroty Song - BOB FIONA QUEEN Mutazi - nb DOROTKA Valis Bohemia Gryfonik Belgijski AMUR UDACHLIVY STRIELOK for Imgosbull TEQUILA Bargest - BOB Gryfonik Brukselski FOREST Red Blues - zw. młodzieży Sjurpriz Iz Podmoskovja NASTOYASCHIY POLKOVNIK - nb DIGITAL MELODY Nibylandia - BOB Quote
McDzik Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 U nas nie, bo 2 lokata z doskonałą za zwycięzcą rasy :( ... i klops :( Która to Hulka? xD :loveu: dziękuję, za mogłam ją troszkę dziś pomęczyć na ringu przed rozpoczęciem ocen :) !!! Quote
piotrek_b Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ooj Madziu, Hulka to Digital Melody Nibylandia :eviltong: :loveu: Quote
McDzik Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Imiona wymyslasz! Nie mogła być HULKA Nibylandia? :D GRATULACJE BOBa !!!!!!!!!!! :loveu: i kolejnego Caciba, tak? :) Quote
piotrek_b Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='McDzik']Imiona wymyslasz! Nie mogła być HULKA Nibylandia? :D GRATULACJE BOBa !!!!!!!!!!! :loveu: i kolejnego Caciba, tak? :) W papierach musiało być na "d" więc wszystkie panny z tego miotu dostały na pierwsze "digital" dzięki, dzięki, Hulcia wybiegała już 3 CACIBy i 4 BOBy a ma dziewczyna dopiero 17 miesięcy i ... i jak będzie sie uczyć to matura jak w banku, hihihi :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
McDzik Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 To mogło byc Digital Hulka, przynajmniej bym nie musiała nadwyrężać mózgu xD Za to od nas z hodowli 'dzieciaki' leonków ładnie :) OLIVIA Oaza Wschodu - kl.mlodziezy-lok.1, o.dosk, Zw.Mł, NJwR! MIRON Oaza Wschodu -kl.otwarta-o,dosk, lok.1, CWC :) Ślicznie słoneczka wybiegały :) i jakie energetyczne :) w tym upale wszystkie leony padły jak muchy, a Miron szalał jak opentany poza ringiem, Olivka poszła jak burza i wywalczyła ślicznie :loveu: To kazdy sukcesywnie, tylko pan Arni pierdoła :P Quote
piotrek_b Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Kraków CACIB 2008 DIGITAL MELODY Nibylandia - CAC, CACIB, BOB Quote
Agama Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Piotrek OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bargest Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ja niestety nie mam jeszcze fotek ale moja Tequilka dostala CWC CACIB i BOB to byla jej pierwsza wystawa w klasie posredniej:multi:i juz taki sukces wygrala ze swoim ojcem z klasy championow. Quote
sylwiaskalska Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Gratulacje dla zwycięzców :multi::multi::multi::multi: czy ma ktoś zdjęcie brabantki która wygrała ? Quote
McDzik Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Huleństwo misiek sliczny :loveu: Swoją drogą to dobrze, że dzieciaki z rodzicami wygrywają, bo to świadczy o postępie tych ras wobec polskich hodowli !!!!! :multi: Quote
piotrek_b Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 dziękujemy za gratulacje, faktycznie, ostatnio "rozdają karty" dwie młode dziewczyny; Tequila i Hulka :evil_lol: Quote
Recommended Posts