piotrek_b Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Plany Ringowe Łódź CACIB 2008 Mapki Ringów Łódź CACIB 2008 Tym razem w Łodzi ładna stawka gryfoników - zapraszam w Niedzielę !!! Quote
sylwiaskalska Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 piotrek_b napisał(a):Plany Ringowe Łódź CACIB 2008 Mapki Ringów Łódź CACIB 2008 Tym razem w Łodzi ładna stawka gryfoników - zapraszam w Niedzielę !!! Ładna to znaczy ? Masz może stawkę spisaną ? Jestem ciekwa brabantczyków- widze że nie ma psa dorosłego w psach Brabantczyk (6) godzina – 10.55 PSY 2 nr kat. klasa młodzieży 2718 klasa pośrednia 2719 SUKI 4 nr kat. klasa młodzieży 2720 klasa otwarta 2721 klasa championów 2722-2723 Quote
piotrek_b Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 nie, stawki spisanej nie mam. 6 brabantczyków i 13 gryfoników to całkiem nieźle :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Fakt ładna co zauważyłam że brabantczyki wogóle gryfoniki sa bardziej popularne w centralnej i południowej Polsce. Widac to po wystawach. Quote
piotrek_b Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Fakt ładna co zauważyłam że brabantczyki wogóle gryfoniki sa bardziej popularne w centralnej i południowej Polsce. Widac to po wystawach. to tak chyba proporcjonalnie do zaludnienia. Południowa Polska znacznie bardziej zaludniona od województw pomorskich. :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 piotrek_b napisał(a):to tak chyba proporcjonalnie do zaludnienia. Południowa Polska znacznie bardziej zaludniona od województw pomorskich. :cool3: No niezła teoria :evil_lol: ja bym powiedziała że to wynika że na południu i w centralnej Polsce jest więcej hodowlii. Quote
piotrek_b Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 a my po łódzkiej wystawie niestety bez sukcesów. :evil_lol: Quote
Milky Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 My delikatnie mowiac dostalismy jak to Piotr ładnie nazwal "po grzbiecie" Za...umaszczenie...Z tym "problemem"byla Beata w Zwiazku i chcielismy zmienic mu umaszczenie wlasnie na czarny przesiany by sedziowie nie mogli sie czepiac na co uslyszala odpowiedz: za mlody i musi mu sie pigment ugruntowac i sedzia nie powinien obnizac czy wrecz dyskwalifikowac psiaka.. Po ocenie zapytalem sie sedziego czy jak zmienie w rodowodzie na czarny przesiany bedzie OK to uslyszalem ze jest mlody i jeszcze 5m-cy trzeba czekac na to by sie wyklarowal...i dlatego nie rozumiem czemu obnizyl za to ocene?Skoro nie mozna na razie go jeszcze oceniac to czemu go "pojechal"?Sam sobie zaprzeczyl w moich oczach... Ehhh... w Sopocie Sylwcia napisala mi ze bedzie Jungblut i do niego chyba musze sie zglosic i mi powie czy pies jest cos wart czy trafil nam sie PET... Quote
piotrek_b Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 u mnie jeszcze lepiej - w opisie Hulki mam m.in. "Barwa fantastyczna,, ciemne oczy, doskonałe małe uszy. Doskonały ruch i prezentacja. Przodozgryz kompletny. Czyli w sam raz aby przegrać. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W brabantach wybrała taka suczka, ze w pewnym momencie chciałem facetowi zadać pytanie czy wie jaką rasę ocenia :flaming: Quote
Milky Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 To fakt to co sedzia mowil i jak ocenial moim zdaniem pozostawia duuuzo do zyczenia... he he najlepsze bylo pytanie na dzien dobry ile pies ma lat a nawet u suczek pytal sie o jajka i potem na ogolnym porownaniu ktory jest championem :) mowie to bo stalem po ocenie malego caly czas przy stoliku i wypalilem chyba pol paczki fajek i widzialem w jaki sposob ocenial nie tylko gryfoniki ale i inne rasy... Quote
sylwiaskalska Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Milky jak będziesz w Sopocie to porównamy na ringu z moim ;) Mam nadzieje że dojdzie dyplom to puszcze swojego już w Championach. Quote
Milky Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Z przyjemnoscia ...chcialbym wlasnie zobaczyc Twojego pupila bo chyba oba sa podobnej budowy...no przepraszam Lalek ma duza wieksza i bardziej pelna klate... ja ze swoim dluuugo chyba musze jeszcze biegac na spacerkach :) zobaczymy jak wyjdzie... ale zastanawiam sie jednak czy dopiero za pol roku go nie wystawic...i wtedy powinno byc juz jasne tak czy siak... Quote
piotrek_b Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ja tam nie wyrobiłbym pół roku, chyba że siła wyższa jakaś przerwa hodowlana czy coś. :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 piotrek_b napisał(a):ja tam nie wyrobiłbym pół roku, chyba że siła wyższa jakaś przerwa hodowlana czy coś. :eviltong: Dlatego namawiam Milky aby tak szybko nie rezygnował ;) Quote
piotrek_b Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 no jasne, trzeba walcować bo jak sie nie walczy to sie nie wygrywa, wszystko przed nami :evil_lol: ja w czerwcu pewnie sie pojawie gdzieś na wystawie ;) i normalnie wtedy dopiero bedzie sie działo :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: Quote
Milky Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Nie rezygnuje!!! :diabloti: Teraz juz zupelnie inaczej do tego bede podchodzil... Dla mnie maluch jest swietny i kochany a poza tym niesamowicie uczuciowy... Jedziemy do Jungblut'a czyli Sopot 2008 :cool1::multi::evil_lol::lol: zamierzamy sie tam swietnie bawic i zaje..cie spedzic czas!Mam nadzieje na spotkac samych pozytywnie zakreconych ludzi na punkcie tej rasy :p Quote
piotrek_b Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Milky napisał(a):Nie rezygnuje!!! :diabloti: Teraz juz zupelnie inaczej do tego bede podchodzil... Dla mnie maluch jest swietny i kochany a poza tym niesamowicie uczuciowy... Jedziemy do Jungblut'a czyli Sopot 2008 :cool1::multi::evil_lol::lol: zamierzamy sie tam swietnie bawic i zaje..cie spedzic czas!Mam nadzieje na spotkac samych pozytywnie zakreconych ludzi na punkcie tej rasy :p ooo to mi się podoba, odbierzemy puchary:p a na ringu honorowym wywalimy szampana. Quote
sylwiaskalska Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 piotrek_b napisał(a):no jasne, trzeba walcować bo jak sie nie walczy to sie nie wygrywa, wszystko przed nami :evil_lol: ja w czerwcu pewnie sie pojawie gdzieś na wystawie ;) i normalnie wtedy dopiero bedzie sie działo :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: No nie mów że w Szczecinie :multi::multi::multi: Quote
sylwiaskalska Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 piotrek_b napisał(a):Sylwcia Szczecin ciut za daleko:placz: Cholirka a już myślałam ale wiem coś na ten temat dlatego mnie nie ma w Łodzi bo też troche za daleko. Quote
Recommended Posts