sylwiaskalska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Podaje staweczki - CACIB niedziela OPOLE 2008 Brabantczyki Sędzia: Elżbieta Junikiewicz (PL) Łubkowski Maciej, , Gdańsk Brabantczyk, pies, pośrednia - YOUR SWEET BOY od Wilmy Petrova Valerie, , Kourim Brabantczyk, suka, pośrednia - E´NASTENKA Mawpet Skalska Sylwia, , Szczecin Brabantczyk, pies, otwarta - BROWN SUGER Kogel Mogel Belgijskie Sędzia: Elżbieta Junikiewicz (PL) Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik belgijski, pies, otwarta - UMBERTO Valis Bohemia Kyselova Lucia, , Sliac Gryfonik belgijski, pies, otwarta - GULLIVER Slnecny luc Leczykiewicz Ludmiła, , Wrocław Gryfonik belgijski, pies, championów - ROXMAVEL ERVIN Michałek Adam, , Poznań Gryfonik belgijski, pies, młodzieży - TAMARYSZEK BARGEST Brukselskie Skladan Karol, , Levice Gryfonik brukselski, pies, otwarta - FRODO Slnecny luc Zygadło Milena, , Smólnik Gryfonik brukselski, suka, młodzieży - LULU Sfora Gregora Burakiewicz Liliana, , Katowice Gryfonik brukselski, pies, młodzieży - Sjurpriz Iz Podmockovja NASTOYASCHIY POLKOVNIK Ejsmont Ilona, , Tuszyn Gryfonik brukselski, suka, otwarta - ENIA Duma Bojarów Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik brukselski, pies, otwarta - QUENTIN Valis Bohemia Łubkowska Katarzyna, , Gdańsk Gryfonik brukselski, pies, pośrednia - ARNI od Wilmy Sobota - grupa IX Brabantczyki Sędzia Yolanda Nagler Magel (ISR) Bochajczuk Magdalena, , Wrocław Brabantczyk, suka, otwarta - HERMIONA Duma Bojarów Łubkowski Maciej, , Gdańsk Brabantczyk, pies, pośrednia - YOUR SWEET BOY od Wilmy Pekowska Ewa, , Szubin Brabantczyk, suka, młodzieży - BALBINKA Od Wilmy Pekowska Ewa, , Szubin Brabantczyk, pies, championów - BEE GEES Dorothy Song Pekowska Ewa, , Szubin Brabantczyk, pies, młodzieży - YOUR BOY Od Wilmy Petrova Valerie, , Kourim Brabantczyk, suka, pośrednia - E´NASTENKA Mawpet Walas Anna, , Kielce Brabantczyk, pies, championów - FART Kogel Mogel Belgijskie Sędzia: Andrzej Kaźmierski (PL) Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik belgijski, pies, otwarta - ADAM z Terincina kosiku Michałek Adam, , Poznań Gryfonik belgijski, pies, młodzieży - TAMARYSZEK BARGEST Pekowska Ewa, , Szubin Gryfonik belgijski, suka, otwarta - MALWINKA Od Wilmy Pekowska Ewa, , Szubin Gryfonik belgijski, pies, pośrednia - SAM Od Wilmy Brukselskie Burakiewicz Liliana, , Katowice Gryfonik brukselski, pies, młodzieży - Sjurpriz IZ Podmockovja NASTOYASCHIY POLKOVNIK Ejsmont Ilona, , Tuszyn Gryfonik brukselski, suka, otwarta - ENIA Duma Bojarów Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik brukselski, pies, otwarta - QUENTIN Valis Bohemia Łubkowska Katarzyna, , Gdańsk Gryfonik brukselski, pies, pośrednia - ARNI od Wilmy Pekowska Ewa, , Szubin Gryfonik brukselski, suka, pośrednia - YOUR SWEETIE Od Wilmy Zygadło Milena, , Smólnik Gryfonik brukselski, suka, młodzieży - LULU Sfora Gregora Quote
piotrek_b Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no no - trochę gryfoników wystawowych nam przybyło :loveu: Quote
Agama Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przybylo ,ale niektore nazwiska wlascicieli nie rokuja najlepiej-10 lat w 9 grupie daje jako takie pojecie Quote
piotrek_b Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Agama']Przybylo ,ale niektore nazwiska wlascicieli nie rokuja najlepiej-10 lat w 9 grupie daje jako takie pojecie tak?, a może przybliżysz temat :roll: Quote
oktawia6 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Agama napisał(a): Przybylo ,ale niektore nazwiska wlascicieli nie rokuja najlepiej-10 lat w 9 grupie daje jako takie pojecie słusznie: ja na razie widzę wielkiego fabrykanta co trzaska non stop-hurtownik reszty nie znam-znam niewiele i raczej nie mam dalej zamiaru poznawac Quote
bargest Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Agama napisał(a):Przybylo ,ale niektore nazwiska wlascicieli nie rokuja najlepiej-10 lat w 9 grupie daje jako takie pojecie Ja tez prosze o przyblizenie Twojej wypowiedzi. Quote
Agama Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 nie ma za co-takie info sluzy jako ostrzezenie komu nie sprzedac szczenka-niektorzy dobrze sie kamufluja i wygladaja na super przyszlych wlascicieli Quote
sylwiaskalska Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 bargest napisał(a):Ja tez prosze o przyblizenie Twojej wypowiedzi. Mogę prosić o wyjaśnienie bo już nic nie rozumiem Quote
piotrek_b Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='oktawia6']słusznie: ja na razie widzę wielkiego fabrykanta co trzaska non stop-hurtownik reszty nie znam-znam niewiele i raczej nie mam dalej zamiaru poznawac a ja chciałem wyjaśnień od Oktawii ale widać wyhamowała i otrzymałem info typu "jest ktoś taki" (a górami za lasami) :sg168: Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Plan Ringu w niedziele w Opolu http://www.zkwp-opole.pl/mapa_08/5.jpg Quote
bargest Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Sylwia ja tez zycze powodzenia w Opolu i licze na jakies fotki:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 bargest napisał(a):Sylwia ja tez zycze powodzenia w Opolu i licze na jakies fotki:cool3: Lidzia dziękuje aaa czy ktoś mi może napisać o co chodziło w 10 lat na ringu - bo nadal nie za bardzo łapie sprawy :oops: Quote
sylwiaskalska Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 No i wróciliśmy :smile: Laluś otrzymał ocenę doskonałą lokata pierwsza + CWC oraz NPDwR :smile: :multi::multi::multi: Zwyciężyła sunia z Chech, też mi się podobała :) A sędzina powiedziała że mój wygląda jak suka i że jest za mały - no cóż bywa i tak :) Ukrop był okrutny. Właściciele Idioci zostawiali psiaki w samochodach a one prawie zdychały. W jednym nawet szybe wybilii i zabrali psa od razu do weterynarza. Non stop słyszałam że ktoś trzyma psy w samochodzie na słońcu :shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie zostałam na szostkowłosych ponieważ Laluś był umęczony a pociąg miałam za godzinkę . Na dworze panował urkop a ludzi było mnóstwo a on taki mały że nikt go nie zauważał :( Wogóle weszliśmy prawie z godzinnym opóźnieniem. Masakra. Quote
piotrek_b Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Sylwia gratulacje - u nas też było gorąco chyba nawet bardziej niż w Opolu. MIskolc 2xCACIB BUKA - CAC, CACIB HULKA - 2xCAC, 2xCACIB, 1xBOB stawka jak odpocznę :p Quote
bargest Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Gratulacje dla zwyciezcow. Piotrek a Hulka to juz w posredniej?? Quote
piotrek_b Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='bargest']Gratulacje dla zwyciezcow. Piotrek a Hulka to juz w posredniej?? dzięki :lol: tak już w pośredniej (dat. ur. 10.01.2007) najwyższy czas na pierwszy CACIB :diabloti: :evil_lol: Quote
bargest Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='piotrek_b'] dzięki :lol: tak już w pośredniej (dat. ur. 10.01.2007) najwyższy czas na pierwszy CACIB :diabloti: :evil_lol: Kurcze jak ten czas leci.Jeszcze raz gratuluje tak udanego debiutu. Quote
piotrek_b Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 26.04 - sędzia Tarian Annamaria Gryfonik Brukselski (1+1) TUNDER-MOGYORO EROS -pies kl. otwarta - CAC, CACIB, BOB DIGITAL MELODY Nibylandia -suka kl. pośrednia - CAC, CACIB Brabantczyk (0+1) FIONA QUEEN Mutazi - suka kl. otwarta - bdb ======================================= 27.04 - sędzia Kiss Ibolya Gryfonik Brukselski (2+2) EFRAM TAMAGUCI -pies kl. otwarta Res. CACIB TUNDER-MOGYORO EROS -pies kl. otwarta - CAC, CACIB DIGITAL MELODY Nibylandia -suka kl. pośrednia - CAC, CACIB, BOB COMTESE ROUSSE Z Amiho Dwora -suka kl. otw. CAC, Res.CACIB Brabantczyk (1+1) CORBET Tamaguci -pies kl. otwarta - CAC, CACIB FIONA QUEEN Mutazi - suka kl. otwarta - CAC, CACIB Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Widzę ze co sędzia to inna ocena u Fiony :) Quote
piotrek_b Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Widzę ze co sędzia to inna ocena u Fiony :) tak, Pani sędzia Annamaria preferuje gryfoniki smukłe o lekkiej budowie ciała dlatego w sobotę rasę wziął węgierski pies, :roll: natomiast Fiona była jej zdaniem zdecydowanie za mocno zbudowana ;) - podziękowałem i z uśmiechem zlazłem z ringu - ponieważ nie mam zwyczaju dyskutować z sędziami :eviltong: w niedziele bez niespodzianek :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 piotrek_b napisał(a):tak, Pani sędzia Annamaria preferuje gryfoniki smukłe o lekkiej budowie ciała dlatego w sobotę rasę wziął węgierski pies, :roll: natomiast Fiona była jej zdaniem zdecydowanie za mocno zbudowana ;) - podziękowałem i z uśmiechem zlazłem z ringu - ponieważ nie mam zwyczaju dyskutować z sędziami :eviltong: w niedziele bez niespodzianek :evil_lol: A co ty masz do psów smukłych :mad::evil_lol: w końcu ja też mam smukłego :) Ja to przeszłam chyba wszystke opisy ;) - za wysoki - za niski - dobra głowa - mała głowa - dobry chód - dobrze zbudowana klatka piersiowa - lekka budowa - pies proporcjonalny itd hi hi :) Quote
piotrek_b Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ja nie mam nic do psów smukłych, mówię jedynie jakie preferencje maPani sędzia. Warto mówić o takich sprawach bo lepiej wiedzieć do kogo jedziemy po ocenę. :p Quote
Recommended Posts