AMON Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 dziś rano w Konstancinie znaleziona została młoda suczka średniej wielkości. Prawdopodobnie wyrzucona z samochodu, ponieważ siedziała na jezdni. Sunia jest bardzo łagodna i jeszcze trochę nieśmiała, ale zapowiada się na strasznego pieszczocha:lol: Zna podstawowe komendy, więc na pewno ktoś ją tego nauczył, ale pewnie wyjechał na urlop a problemu pozbył się w najgorszy z możliwych sposobów. Sunia jest strasznie wychudzona i potrzebuje szybko nowego domku. Postaram się na bieżąco informować o losach kolejnej wakacyjnej ofiary. Quote
Stefan_Batory Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 podbijam....zareklamowałam małą na forum koniarzy , jutro bede dzwonic do mojej weterynarz czy moze nie zna kogos chetnego :) Quote
AMON Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 byłoby dobrze, bo psina jest naprawdę słodka i zasługuje na dobry domek:::))) Quote
Stefan_Batory Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Podbijam. Jest osoba zainteresowana sunia :) Mam nadzieję że wypali kontakt i bedzie miałą nowy dom :) AMON czekam na akyualizacje :) Quote
malagos Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 a tu minął miesiac bez wiadomości.... :shake: Quote
AMON Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Hej, ma domek od 4 dni. nie wiem jak umieścić w nieaktualnych. Stefanie Batory - bardzo dziękuję za pomoc!!!!! i znalezienie dla Niej domku, ale jak już dodzwoniłam się do osoby która ma sunie, to okazało się że jednak znalazła domek. jeszcze raz wielkie dzięki:) Quote
Recommended Posts