renia13 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 to tez dla odmiany :loveu: G R A T U L U J E MAGNATOWI ZWYCIESTWA w Lesznie !:multi::multi::multi: Quote
nalina Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A wiecie,ze Pani Jaromila byla w Lesznie,teraz na wystawce??? Quote
Codik&Toffik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jeszcze raz gratuluje Magnatowi ;)!!! Tak ja widziałem tą Panią, ale za sympatyczna ogólnie to ona nie jest ... itp... :shake::roll: Wyglądała na taką, która wogóle się nie przejmuje tym co zrobiła, wręcz przeciwnie, świetnie się bawiła ...:roll: Quote
renia13 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 to a propos LESZNA :cool3: wyniki : suki DELICJA Kanapowy Pionier oc.dosk.I lokata NDSwR czy ukończyła Championat Polski Psy : DANDYS Kanapowy Pionier oc.dosk. III lokata LEE-KUNG-AFREI Kirazber oc.dosk.II lokata MAGNAT Acte oc.dosk.I lokata NDPWR,BOB Quote
Abrax Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Renia super fotki.Może masz fotki całej stawki shih-tzu.Bardzo interesują mnie Delicja Kanapowy Pionier i jej brat Dandys. Quote
renia13 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 niestety nie mam , mnie tam nie bylo a te zdjecia to tylko z uprzejmosci dostalam wiec je wkleilam , wszystko co mialam . . Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Abrax']Renia super fotki.Może masz fotki całej stawki shih-tzu.Bardzo interesują mnie Delicja Kanapowy Pionier i jej brat Dandys. Fotka suczki DELICJA Kanapowy Pionier, córka MAGNATA Acte Quote
renia13 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 :loveu:Piekne wyniki !!! Bardzo serdecznie gratuluje i niezmiernie sie ciesze ze nasze piekne psy osiagaja tak wspaniale wyniki ! RAZ JESZCZE SERDECZNIE GRATULUJE !!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::thumbs::cunao:bardzo bardzo sie ciesze :loveu: Quote
Recommended Posts