sunoftybet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ROZITA na wystawie w Czestochowie ukonczyla ML CH PL zostala uznana za najlepszego juniora w rasie i zdobyla ZWYCIESTWO RASY!!! w wieku13-tu miesiecy!!!!!!!!BOB SANTORINI BOSS zdobyl zw.ml Quote
sunoftybet Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 sunoftybet napisał(a):ROZITA na wystawie w Czestochowie ukonczyla ML CH PL zostala uznana za najlepszego juniora w rasie i zdobyla ZWYCIESTWO RASY!!! w wieku13-tu miesiecy!!!!!!!!BOB SANTORINI BOSS zdobyl zw.ml dodam w stawce 12 SHIH TZU Quote
renia13 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :cool2::cool2::cool2: Krzysiu , bardzo sie ciesze z Waszego zwyciestwa :multi: Brawo dla Rozetki :klacz::klacz: i reszty zwyciezcow . GRATULACJE za Mł. Chempiona :multi: ogromnie sie ciesze :sweetCyb::calus: Quote
pumilo Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jakiż to ból chwalić konkurencję :razz: ale coż :eviltong: Rozita z Pańciem: Quote
renia13 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 pumilo napisał(a):Jakiż to ból chwalić konkurencję :razz: ale coż :eviltong: nie koniecznie :evil_lol: ja np. mam przyjemnosc i z wystawiania mojego psa i z podziwiania innych pieknych :roll: no chyba ze jakaś "odmienna " jestem:eviltong: Rozetka jest piekna , to co tu innego powiedziec niz GRATULUJE , przeciez w Polsce mamy piekne psy !!!! Quote
renia13 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No to kontynuujac to podziwianie :evil_lol: GRATULUJE sobotnich pieknych sukcesow Hodowli MERLOT POLAND :cool2: i pozostałym zwyciezcom , nasze piekne psiaki rodzimych hodowli nie zawiodły ;) :klacz::klacz::klacz: Quote
Recommended Posts