Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='renia13']
wstawcie jakies nowe fotki z wystaw , nikt shih tzakow nie fotografuje ????

Byłam dziś w Radomiu i po cichutku liczę,że p.Krzysztof kilka fotek wstawi.W życiu nie widziałam na własne oczy shih tzu z takim długim włosem!!A córka wcale nie gorsza od mamusi(a nawet dzisiaj lepsza:lol:).Gratulacje SUN OF TYBET!!(mam nadzieję,że to nie reklama?)

Posted

amaverim napisał(a):
Byłam dziś w Radomiu i po cichutku liczę,że p.Krzysztof kilka fotek wstawi.W życiu nie widziałam na własne oczy shih tzu z takim długim włosem!!A córka wcale nie gorsza od mamusi(a nawet dzisiaj lepsza:lol:).Gratulacje SUN OF TYBET!!(mam nadzieję,że to nie reklama?)
cudne maja sunie :cool2::klacz::klacz::klacz: i dlaczego ich nie chwalic :loveu: piekne , zadbane i zachwycajace :crazyeye: tez licze na to ze dadza zdjecia swoich panienek .. Czekamy z wielka niecierpliwoscia i raz jeszcze kochani Wam O G R O M N I E G R A T U L U J E !!!!! piekne , wyniki z dziesiejszego dnia , niech sie mnoza :multi: zycze Wam z całego serca :loveu: i bbbbardzo ciesze sie z sukcesu Hodowli i małej Rozi :Cool!:

Posted

:multi::multi::multi::multi:

Tym razem bardzo bardzo sie ciesze z wynikow weteranki
Wczoraj , 1.06. w Lesznie mimo Dnia Dziecka :) ) rase wziela 10cioletnia weteranka Goldene Sonne Perypetia z hodowli MERLOT POLAND Sonia zostala tez BIS Veteran a teraz lezy i mysli jaki to byl fajny kabanosowy dzien i kiedy nastepny? a ja mysle o spotkaniu z pieknymi shih tzakami .. juz nie długo Bardzo serdecznie gratuluje hodowli Merlot - Małgosi i Robertowi za tak doskonale utrzymana i wypielegnowana sunie ktorej nie jeden młodzieniec by pozazdroscił wygladu i kondycji .. BRAWO i jeszcze raz GRATULUJE , ogromnie sie ciesze !

• 2 weeks later...