Kolia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 W schronisku w Łodzi na ul. Kosodrzewiny znajduje się pies rasy Owczarek Szkocki Collie! Piesek jest młody, ma ok. 2-3 lat. Jest maści śniadej, ma gęstą, ale bardzo zaniedbaną sierść, a na pyszczku słodką, białą strzałkę. Jest dość nieufny i zasmucony pobytem w zimnym boksie! Schronisko na ul. Kosodrzewiny jest mało pupularne, pies przebywając w nim ma praktycznie zerowe szanse na adopcję! Zbieramy pieniądze na kastrację pieska i szukamy, choćby domu tymczasowego, aby takowy zabieg mógł zostać przeprowadzony. Aukcje na kastrację: 1. Ciucholandia 2. Bardzo dużo RÓŻNOŚCI Kontakt do wolontariuszki: Quote
Kolia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Pomóżmy Atoskowi wydostać się z więznienia i znaleźć ciepły domek :( Quote
Kolia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Hophop! Po domek, chociaż tymczasowy! Kto pomoże Atoskowi? :( Quote
TYGRYS-ica. Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 zaniedbana?? ale to chyba nic powaznego?? :razz: no faktycznie ja o tym schronisku slyszalam tylko kilka wzmianek na krakvecie wiec w taki sposob bedzie ciezko go zauwazyc. :roll: trzeba koniecznie robic ogloszenia.. kto pomoze????? :-) Quote
Kolia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Z dotychczaswej licytacji uzbierało się 40zł. Brakuje jeszcz ok. 60zł i DT :( Czy ktoś mógłby pojechać do schronu i porobić psiakowi zdjęcia? Quote
Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kolia, bardzo by sie przydaly nowe zdjecia. Da sie je zalatwic?? Quote
TYGRYS-ica. Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 podnosze!! potrzebna pomoc w zrobieniu zdjec psiakowi!! :-) Quote
Kolia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 No właśnie ze zdjeciami coś czuję, że będzie problem. Osobiście nie wiem gdzie znajduje się to schronisko. Próbowałam skontaktować się przez gg z dziewczyną od której mam informację o tym psiaku, ale niestety nie odpowiada :( Czy jest ktoś z Łodzi, kto mógłby zrobić nowe zdjecia collaczkowi? Quote
Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kolia, moze Moriaaa by pomogla, albo Ewatonieja. Sa z Lodzi i bardzo aktywnie dzialaja. Quote
TYGRYS-ica. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Edi100 napisał(a):Znowu Coluś:( Matko, Foty i allegro na gwałt! no wlasnie te foty!! :shake: kto pomoze?????? Quote
Ss Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pies prawdopodobnie ma juz dom ale ta informacja bedzie jeszcze sprawdzona Quote
Kolia Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Nieukrywam, że to byłaby dobra wiadomość, ale... Psiak nie był wykastrowany, mam nadzieję, że nie trafił do jakiegoś rozmnażacza! Na kastrację psiaka mam już uzbierane 58zł. Skontaktowalam się z Ewatonieja, która odesłała mnie do Tosi. Napisałam do niej PW i teraz czekam na odpowiedź. Quote
Ss Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ja właśnie dowiedziałam się o tym od TOSI "o ile dobrze doagadałam się z p. Sieminska, collie pojechał do nowego domu. ale jeszcze to sprawdzę" Quote
Kolia Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Kochani udało mi sie uzbierać pieniążki na kastrację Atoska!!! Mam równiutko 120zł (tzn. będę miała jak wpłyną na konto). Bardzo serdecznie dziękuję za udział w aukcji: 1. Agnieszka Co. 7zł 2. Ciapuś - 21 zł 3. Diana S - 10zł 4. Rashi - 10zł 5. HalinaM - 12zł 6. Kara. - 4zł 7. jusstyna85 - 6zł 8. Iv_ - 30zł 9. Nikki - 20zł Napisałam PW do Tosi, ale niestety nie odpisuje. Czy ktoś może się z nią skontaktować i powiedzieć, że mam pieniążki na kastrację Atoska!!! Quote
Ss Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wiadomość potwierdzona... Collaczek ma dom:multi::multi::multi: Quote
Kolia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Bardzo się cieszę, że śniadulek ma dom! :) Zebrane pieniążki przeznaczę więc na innego collie w potrzebie, po uzgodnieniu tego z Panią Lucyną (Fundacja dr Lucy). Dam znać na forum :) Quote
TYGRYS-ica. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ss napisał(a):Wiadomość potwierdzona... Collaczek ma dom:multi::multi::multi: no to super nastepnemu sie udało :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts