Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra. Mam dużo fot z wystawy z Lublina, wstawiam tylko kilka, później zrobię pełną relację.

Rasę wygrał Gallant Red Boy ze Slavonina, wł. państwo Skrzyńscy.

Nasz Żelek, czyli Salina Lady Black Dotyk Anioła otrzymała swoje pierwsze CWC.

Santorini Boss Sun of Tybet - Zw.Mł, NJwR

Sorry mamo za to zdjęcie!:evil_lol:

Posted

suuuuper foty , dawaj wiecej :multi::multi::multi::multi:.. Agata , GRATULUJE !!! Galant - rowniez gratulacje !:klacz::klacz::klacz: nie przejmuj sie Pumilo2 .. mama moze nie zauwazy , a zdjecie suuuper :)

Posted

Wczoraj nauczyłam się czegoś bardzo ważnego :diabloti:
Na wystawach trzeba się upominać o tytuły!!! I.... mamy!!!
Angel vel Żelka wgrała Najładniejszą Kokardkę w Ringu!!!:eviltong:

Żeby nie było, że sobie dodajemy, to mamy to na piśmie i dziękujemy Panu Sędziemu, że nas tak docenił! :B-fly:

No, teraz to długo nas nikt nie prześcignie w tytułach wystawowych i mam nadzieję lepiej sprzedać dzięki temu szczeniory :evil_lol:

Posted

:evil_lol: jak dla mnie to bardzo sympatyczne ze sedzia dostrzega nawet takie drobiazgi :diabloti:.. fajnie , mnie sie podoba :eviltong: a Zelek pewnie dlatego taka zadowolona , aż jej sie pychol sam smieje :evil_lol:qrcze .. no moze tez taki dostane wpis bo juz za kilka dni Pan Sedzia bedzie nas oceniał;) musze sie postarac :placz: tylko skad taka piekna kokardke wziaść ?:hmmmm: dawaj Pumilo fotki kolejne bo sie chwaliłas ze masz duzo:modla:

Posted

z tym dostrzeganiem, to przesada :eviltong:
sędzia i chłop do tego oczywiście nie widzi takich rzeczy więc trzeba "delikatnie" podpowiedzieć, ja zrobiłam to elegancko i z wdziękiem tzn. darłam się przy porównaniu o BOB, że mam najładniejszą kokardę, ale kurde na BoB nie staczyło ale na NKwR /Najładniejsza Kokardka w Ringu/ tak, więc próbuj!
zauważ również, że jestem fair dla konkurencji, bo podpowiadam :evil_lol:

Posted

pumilo napisał(a):

zauważ również, że jestem fair dla konkurencji, bo podpowiadam :evil_lol:
:modla: dzięki .. :eviltong: no to do kolejnego spotkania :drink1: ale fotasy miały tu byc :cool3: moze jeszcze cos uda mi sie podgladnąć :gent:

Posted

Dzięki,na ciebie zawsze można liczyć :loveu:Pieski były boskie.Jak widzę Tashę,choćby na zdjęciu,to rozpływam się na amen.Moje marzenie to przyrodnia siostrzyczka waszej Księżniczki (właśnie w niedzielę się urodziła!!)Ileż ja bym dała,żeby umieć tak przygotować ją do wystawy jak WY!!!No niestety...długa droga,daleka przede mną:roll:
A w Lublinie p.Agata dostała również pochwałę za najradośniejsze wystawianie (co widać na zdjęciu zresztą) :multi:
Jeszcze raz gratulacje wielkie dla Pumilo i Sun of Tybet.