Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to do kpl zwyciestwo piekne naszych suczek z hodowli MERLOT POLAND Małgosi i Roberta :loveu:

06 06 2008 na wystawie w Senec

Na Przyklad Madam Butterfly otrzymala CAC
Na Przyklad Ofelia CAC i BOB i rozpoczela na tej wystawie Championat Slowacji:klacz::klacz::klacz:

08 06 2008 na wystawie w Nitrze ( CACIB )

Na Przyklad Madam Butterfly otrzymala CAC (ukonczyla Championat Slowacji ) i res CACIB

a Na Przyklad Ofelia CAC CACIB BOB

Suczki te pokazały swoja klase:multi: a nalezy dodac ze Blejdisia 2 miesiace temu dopiero odstawiła od cyca swoją przepiekna 6 tke dzieci :loveu:

porownanie o rase

no i jakby to było mało to Ofelia w oba dni w konkurencjach finalowych byla w finalowej 5 BOG 9

:klacz::klacz: najserdeczniejsze GRATULACJE i ogromne wyrazy uznania dla Włascicieli za ogromny wkład pracy i wielkie umiejetnosci pielegnacji , ktorych tylko mnie pozazdroscić wypada ( oczywiscie w dobrym tego słowa znaczeniu ;))

Posted

pumilo2 napisał(a):
Teraz tylko czekać, aż szczeniątka urosną ;)

:loveu: i beda zdrowe, piekne i wspaniałe .. niech kolejne pieski cieszą nasze oczy swoim pieknem na wystawach :multi:

Posted

Wreszcie ktoś się zmobilizował i wstawił fotki!Polskie hodowle shih tzu naprawdę mają piękne psiaki,co widać na załączonych obrazkach:lol:
W szoku jestem,że mama 6 dzieci może tak pięknie wyglądać.A mało tego,to jeszcze wygrywać!Gratulacje dla hodowców :multi:

A na malutką czekam strasznie niecierpliwie.Tzn.najpierw na pierwsze zdjęcie,bo jeszcze nie wiem,jak wygląda:eviltong:A cierpliwość nie jest moją mocną stroną,oj nie jest...

Posted

amaverim napisał(a):
Wreszcie ktoś się zmobilizował i wstawił fotki!Polskie hodowle shih tzu naprawdę mają piękne psiaki,co widać na załączonych obrazkach:lol:
:mad: siła perswazji:evil_lol: trudno Ich przekonać by choc foty podesłali :angryy: a ja tam juz wiem co z nimi dalej:evil_lol:
amaverim napisał(a):

W szoku jestem,że mama 6 dzieci może tak pięknie wyglądać.A mało tego,to jeszcze wygrywać!Gratulacje dla hodowców :multi:.
też byłam w szoku:roll: pozytywnym kiedy zobaczyłam Blejdisie jak jeszcze karmiła :loveu: recepta na to chyba jest tylko jedna .. miłość i opieka :loveu: potem są efekty :thumbs:( moze uda mi sie przekonać te "betony" zdjeciowe :eviltong: zeby dali fotki blejdusiowych pieskow , bo naprawde są cudowne :loveu:

amaverim napisał(a):

A na malutką czekam strasznie niecierpliwie.Tzn.najpierw na pierwsze zdjęcie,bo jeszcze nie wiem,jak wygląda:eviltong:A cierpliwość nie jest moją mocną stroną,oj nie jest...
pieknie wygladaja wszystki , takie klusie zadbane .. Jestem ZA!!! tez chce zobaczyc ktora to ta Twoja pieknotka :loveu: Pumilki - grzecznie prosimy o zdjecia:mad:

;)

Posted

renia13 napisał(a):

pieknie wygladaja wszystki , takie klusie zadbane .. Jestem ZA!!! tez chce zobaczyc ktora to ta Twoja pieknotka :loveu: Pumilki - grzecznie prosimy o zdjecia:mad:

;)

Pumilki też nie mają zdjęć szczeniaczków z Dotyku Anioła po Kansie i Robinie, a przynajmniej ja nie widziałam jeszcze. O ile o to chodzi ;) /nie wiem, czy nie zaszło jakieś nieporozumienie:cool3:/

Posted

pumilo2 napisał(a):
Pumilki też nie mają zdjęć ..... O ile o to chodzi ;) /nie wiem, czy nie zaszło jakieś nieporozumienie:cool3:/
chodzi o to ze Pumilki maja dac to co maja :diabloti:

Posted

[quote name='pumilo2']Pumilki też nie mają zdjęć szczeniaczków z Dotyku Anioła po Kansie i Robinie, a przynajmniej ja nie widziałam jeszcze. O ile o to chodzi ;) /nie wiem, czy nie zaszło jakieś nieporozumienie/

O to pumilko,o to!Normalnie czuję się dokładnie tak samo jak wtedy,kiedy mama kupowała prezent na gwiazdkę i chowała gdzieś wysoko.Ja wiedziałam,że jest,a nijak nie mogłam się do niego dostać.Co to była za męka:diabloti: