renia13 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 amaverim:evil_lol: to chyba znamy wszyscy wiec Pumilo ;) postaraj sie by nam kolezanka nie "odjechała ":diabloti: 08 06 2008 na wystawie w Gorzowie Wlkp. Belmondo Merlot otrzymal CWC NDPwR BOB i BOG Brawo dla BELMONDA MERLOT , włascicieli i hodowcy:thumbs: Quote
pumilo Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Belmondo, cóż sama nazwa za siebie mówi wszystko :razz: Renia, chyba cały czas nie o tym myślisz :cool3: Amaverim czeka na sunię po Kansas a Kanza jest mamą mojej Żelki i nie jest moja tylko Basi Taras i nie mam wpływu na odjechanie :cool3: Quote
renia13 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 pumilo napisał(a):Belmondo, cóż sama nazwa za siebie mówi wszystko :razz: Renia, chyba cały czas nie o tym myślisz :cool3: Amaverim czeka na sunię po Kansas a Kanza jest mamą mojej Żelki i nie jest moja tylko Basi Taras i nie mam wpływu na odjechanie :cool3: no pewnie myślałam o Twoich szczeniaczkach:oops: ale nic nie szkodzi i nie stoi na przeszkodzie zeby Wasze tez sie cześciej pojawiały ..:cool3: jest na co patrzeć przecież , a dla mnie zawsze mało:eviltong: fotki dziewczyny dałyscie pięęękne , slioczne sa te psiaki:loveu: Quote
Recommended Posts