Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='"zurdo"']W schronisku w Elblągu jest przyjazny, łagodny collaczek. Ma ok. 8 lat. Jest zaczipowany, zaszczepiony. Na dom czeka już długo...
Kontakt:
e-mail: rybcia122@tlen.pl
GG 5722414
GSM 691364660

Jakby onek nie wpadł w oko, to może ten collaczek :)

Posted

Kolia no pewnie, czekamy na Donację:p
A nasz colaczek właśnie w drodze do domu:multi: Trochę późno, bo kierowca długo pracował. IVN i jej córka były nerwowe od paru godzin, doczekać się nie mogły. W schronie byli dopiero o 21.30. Rubinek (teraz ma już inne imię, ale to już napisze ivn) jak tylko pracownik go przyprowadził od razu do nich przylgnął, przytulił się. No, w końcu czekał na nie cały dzień:lol: Do auta wszedł bez problemu, choć za namową ... kiełbaski;) Wielki przytulas z niego. Jutro będzie więcej info:p

Posted

Witaj Donvitow, miło Cię "widzieć":lol:

Nasz collaczek to fantastyczny, grzeczny pies, uwielbiający parówki! Wczoraj po przyjeździe, podczas kolacji nawet łapę podawał, aby tylko jakaś paróweczka ze stołu do niego trafiła:p Dzieci nawet mu swoje parówki z kolacji oddały tak pięknie prosił:diabloti: Dał się też wykąpać, wyciąć kołtuny, a przy czesaniu zasypiał błogo, tak mu się podobało. W nocy nie nabrudził, ale ivn na wszelki wypadek już o 5 rano była z nim na dłuuuuuugim spacerze. Ma słabą kondycję, ale to normalne po długim pobycie w schronie. Na koty kompletnie nie reaguje. Do wszystkich ludzi się tuli, z psami chce się bawić:p Pies ideał!
A oto trzy fotki ze spaceru dzisiaj

Posted

ivn wkrótce sama się odezwie na wątku. Dajmy im parę dni za "zaprzyjaźnienie" się, a później zaczniemy odwiedzać:evil_lol: IVN na pewno się ucieszy, to bardzo sympatyczna osoba:p

Posted

Kolia napisał(a):
To ja już nie rozumiem... Psiak jest w schronie, czy u ivn???

Oj Kolia to ty najważniejsze rzeczy przeoczyłaś widzę:evil_lol: Wróć parę postów wcześniej, psiak wczoraj o 21.30 wieczorem pojechał z ivn do domu:p

Posted

Kolia ja tam na wszelki wypadek może bym poczekała ze dwa dni... wiesz, żeby nie zapeszać:evil_lol: No i Kolia Tobie jako założycielce wątku bardzo bardzo dziękuję za pomoc!!! Dzięki Tobie collaczka zauważyły i donacja i ivn:multi:

Posted

To Kolia spadamy. Masz jeszcze coś na oku.
Dea buziaki.:lol:

Kolia widzę że świetnie działasz jako łączniczka Dogo i Forum Collie. Tak trzymaj. Dogo 10X szybciej chodzi.

Posted

Witam,piesio nazywa się teraz Colio (nie Rubinek;)).Na stronie owczarków collie chciałam się zarejestrować,niestety za każdym razem pojawiał się komunikat że adres mailowy został wyrzucony z forum-nie wiem o co chodzi bo nigdy nie byłam tam zarejestrowana,próbowałam tez podając maila syna i pojawiał się ten sam komunikat)>Colio zachowuje się wzorowo.Byliśmy dziś u weta prócz wnętrostwa jednostronnego okazało się że przednia łapka na której kuleje była złamana lub zwichnięta co dopiero rozstrzygnie RTG.Weterynarz powiedziął że jest to świeża sprawa (jakieś trzy miesiące temu)więc jest szansa jeśli okaże się że nie było to złamanie z przemieszczeniem że będzie można operować łapkę.Ale o tym zadecyduje juz specjalista widząc zdjęcie.Pozdrawiam wszystkich :Dog_run: