Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

byłoby super, co prawda on siedzi w dużym kojcu (w porównaniu z innymi) z jednym onkiem, ale co schron to schron, karma kiepska, o sierść nikt nie zadba, nie pogłaszcze...

Posted

Kolia napisał(a):
Dogomaniacy, czy ktoś może pomóc w sprawdzeniu domku?

ja moge kogos podwiezc z Wawy do Tarczyna po pracy albo w weekend - ale niestety nie mam doswiadczenia w sprawdzaniu domku...

Posted

Angie :) napisał(a):
ja moge kogos podwiezc z Wawy do Tarczyna po pracy albo w weekend - ale niestety nie mam doswiadczenia w sprawdzaniu domku...

ooo, to może pojechałabyś z alekso? Ona nie ma auta, ale jest bardzo uczynna. Jeśli jest na miejscu myślę, że pomoże. Napiszę do niej:p

Posted

Dea napisał(a):
ooo, to może pojechałabyś z alekso? Ona nie ma auta, ale jest bardzo uczynna. Jeśli jest na miejscu myślę, że pomoże. Napiszę do niej:p

oki - moge wlasiciwe kazdego dnia po pracy - po 19 (tylko daj wczesniej znac to do pracy pojade samochodem) i oczywiscie w weekendy :)

Posted

Dea, a masz z nią kontakt? Może warto by wyciągnąć go z tego schronu, zostało jeszcze pół miesiąca... Gajowa zaproponowała miejsce w hoteliku, tylko donacja musiałaby pokryć koszta...

Posted

Donacja chciała pokryć koszty pobytu w schronie, więc myślę, że jeśli chodzi o hotelik zgodziłaby się także. Spróbuję poszukać telefonu, bo za każdym razem kiedy rozmawiałyśmy byłam w aucie i nie mogłam sobie zapisać..

Posted

słuchajcie nie mogę się dokopać do telefonu od Donacji. Zgłosiła się osoba chcąca zaadoptować Colio. Mieszkałby w Katowicach. Chciałabym to uzgodnić z Donacją, bo jeżeli ona ma teraz problem ze swoją suczką, to może to byłoby wyjście? Ta Pani zgłosiła się do schroniska, stamtąd mam jej tel. Telefonicznie zrobiła na mnie bardzo bardzo dobre wrażenie. Jej córka chyba właśnie na tym wątku znalazła Colio:p Pies mieszkałby w mieszkaniu, z kotami;) Pani ma doświadczenie z psami. No i zdaje sobie sprawę z jego wieku. Oczywiście gwarantowana wizyta poadopcyjna... Chciałabym jednak, żeby Donacja i Wy wypowiedzieliście się co o tym myślicie? A może córka tej pani się ujawni?:cool3:

Posted

Myślę,że ta osoba niebawem sama zajrzy na wątek i napisze parę słów o sobie, już się zarejestrowała:p A ja zaraz dzwonię do Donacji co ona na to... Gdyby miał jechać, to byłby zabrany do domu jutro lub pojutrze:cool3:

Posted

Witam,kilka dni temu znalazłam naaaajpiękniejszego psa na świecie i nie moge się doczekac kiedy będzie tylko mój.Mieszkam w Katowicach w duzym mieszkaniu warunki dla psa dobre+niezłe towarzystwo w postaci kotów starszy schroniskowy + młodsza kotka.Zalezy mi na szybkim zabraniu colliczka z powodu raz ze są jeszcze wakacje i psinka nie będzie sama a po drugie niedługo mam urlop więc zdożylibyśmy sie nawzajem do siebie dostosować nim piesek zostanie sam parę godzin(rok szkolny).Wiek psa absolutnie nie stanowi żadnej przeszkody.Pozdrawiam wszystkich.No nie -to jest najpięknieszja mordeczka na świecie.

Posted

Bardzo się cieszę, że się zarejestrowałaś na forum. Dea, skontaktowałaś się z Donacją (ja niestety nie mogę - mam zablokowany telefon). Ja jestem za tym, aby ivn wzięła Rubinka, a dla Donacji znajdziemy innego psiaka, jak jej suczka wyzdrowieje.

Posted

W moim opisie masz podlinkowany bannerek - przekieruje Cię do działu adopcje na forum collie: tam znajduje się spis aktualnie szukających domu psów - zdjęcia, informacje, miejsce i stan pobytu :) Zapraszam do rejestracji na forum collie!

Posted

No więc collaczek jedzie dzisiaj do nowego domu do ivn:cool3: Ivn obiecała, że info o mordeczce będzie na bieżąco:multi: Donacja wczoraj nie mogła odebrać telefonu, próbowałam kilka razy, dopiero dzisiaj oddzwoniła. Jednak ponieważ nie mogłyśmy pogadać zapadła decyzja... Było jej smutno, ale może nie ma tego złego, bo Donacja lubi także onki, a ja mam w schronie kilka starszych, z małymi szansami na dom i umówiłyśmy się, że może któryś z nich zapadnie jej w sercu:p Na razie jest poza netem, ale jak wróci odezwie się. A na razie trzymajcie kciuki, Rubinek dzisiaj późnym popołudniem jedzie do domu!