donacja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Martwi mnie tylko ta odległość... Prosiłabym o jakiś nr. telefonu, w celu uzgodnienia szczegółów. Na stacjonarne tpsy mam po 20-tej za darmo. Mój internet działa bardzo marnie, więc nie zawsze jestem dostępna. Quote
Kolia Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Postaram się coś wykombinować w sprawie transportu :) Donacja, ogromnie się cieszę, że collaczek znajdzie u Ciebie dom :D Serdecznie zapraszam Cię na forum collie - http://www.collie.intertel.net.pl/forum/index.php Quote
donacja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mam nadzieję, że się uda. Mogę go odebrać po 20 lipca. Mieszkam niedaleko trasy krakowskiej, więc mogę podjechać w jakieś umówione miejsce. Do katowickiej też mam niedaleko. Quote
Kolia Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Czy znacie z okolic Tarczyna kogoś, kto mógłby sprawdzić domek? Quote
donacja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Może być ktoś z Warszawy, w razie problemów z dojazdem mogę podjechać. Mój nr. tel: 604289678 Quote
Kolia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Hop! Potrzebny transport CIESZYN - TARCZYN i wyzytacja domku!!! Psiak ma szansę na nowe życie, kto pomoże???? Quote
madzia828 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Kolia moze trzeba by założyć watek na transportowym:roll: Quote
donacja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Transport nie musi być do samego Tarczyna. Mogę dojechać w umówione miejsce. Od 20 lipca jestem w pełni dyspozycyjna! Quote
Dea Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja oferuję transport na śląsk, lub najdalej do Częstochowy, więc można szukać alternatywnie stamtąd... Quote
donacja Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jeżeli uda nam się to zgrać w czasie, to do Częstochowy dojadę. Spotkamy się osobiście i podpiszemy umowę adopcyjną. Co do kastracji, to sądzę, że przed taką podróżą jest niewskazana, więc wykastruje go u siebie i przyślę zaświadczenie od weta pocztą. Mieszkam na wsi i nikt tu suczek z cieczką nie pilnuje, a nie chciała bym, żeby pies uciekł. Moje są wysterylizowane, ale te od sąsiadów nie i biegają luzem po całej wsi. Quote
Kolia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Cieszę się niesamowicie!!! Niestety nie jestem w stanie pomóc w transporcie psiaka :( Quote
donacja Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kontaktowałam się telefonicznie z Deą, jesteśmy wstępnie umówione, także w kwestiach formalnych. Ja jutro wyjeżdżam, więc będę dostępna dopiero po niedzieli. Pozdrawiam! Quote
Kolia Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Jak już wszystko będzie zapięte na ostatni guzik to proszę o informacje :) Quote
donacja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Będą informacje i zdjęcia z nowego domu, jak tylko piesek dotrze na miejsce. Quote
Dea Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A mamy kogoś z okolicy na wizytę przedadopcyjną:cool3:? Choć Donacja na mnie dobre wrażenie zrobiła... Ciotki znacie kogoś z okolicy? Ja nie mogę za często na dogo siedzieć, "robota" w terenie, lato to i psów przybywa, i interwencji:-( Quote
Kolia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Zajrzałam na mapę dogo, napisałam do Bazyliah... ale niestety nikt nie ma za bardzo możliwość wiyzty przed adopcyjnej. To jak z transportem, jesteście umówione? Quote
Dea Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 tak, ja zawiozę psiaka do Częstochowy, a stamtąd już donacja go odbierze:p Quote
Dea Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Niestety trochę się pokomplikowało, dopiero po 15 - tym sierpnia psiak będzie mógł pojechać... Suczka donacji się rozchorowała, miała operację, i donacja musi na razie poświęcić czas tylko jej. Możemy więc spokojnie na razie szukać kogoś do ewentualnej kontroli przedadopcyjnej. Quote
donacja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Miałam problemy z internetem, no i jak już Dea wspomniała zachorowała moja dobermanka i konieczna była operacja. Jestem cały czas w domu, więc jak znajdzie się osoba, która może przyjechać na wizytę przed adopcyjną to zapraszam. Mimo trudności nie zamierzam zrezygnować z adoptowania psiaka. Przykro mi, że tak to się przeciąga, ale na pewno w końcu się uda. Jak tylko piesek przyjedzie wkleję zdjęcia i opisze jego pierwsze chwile w nowym domu. Quote
Kolia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Może ktoś mógłby go przechowac do 15 sierpnia w DT? Szkoda, żeby psiak tak długo tam czekał :( Quote
donacja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Też mnie to martwi. Pytałam się, czy jest możliwość zapłacenia za jego pobyt w lepszych warunkach, ale schronisko jest przepełnione, mnóstwo porzuconych psów, podobno ten rok jest tragiczny... Jeżeli ktoś zaoferował by DT, to pokryje koszty. Quote
Recommended Posts