Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no widzę ivn że się wkręcasz:lol: Buziak dla piegowatego Colio (bo on tak wyglada jakby na nosie miał piegi:p)
A w schronie nowy colaczek, ale jest szansa, że odnajdzie się właściciel, pies jest młody i zadbany...
Donacja a co u Ciebie?:cool3:

Posted

Nowy?????Skąd one się biorą ??? Mój piegusek ma śliczne pieguski ha!
Lubi słodycze buuuu tak patrzy żeby mu dać pączusia(wyrób własny) no i dałam mu 3....nie dało się oprzeć tym oczetom...:oops:

Posted

ivn napisał(a):
Nowy?????Skąd one się biorą ???

Od bezmyślinych ludzi, którzy myślą, że są hodowcami, a mają rozmnażalnie i produkują pseudorasow epsy, które potem cierpią w schroniskach :angryy:

Uważaj ze slodyczami, cukier jest dla psów jak trucizna.

Posted

wiem ze nie moga jesc slodyczy zreszta koty tez nie ale to byl ten jeden jedyny raz ...on tak blagalnie patrzyl na mnie...;)co on ze mna robi no no.No tak "hodowcy"...niestety to sie nigdy nie zmieni.:shake:

Posted

ivn napisał(a):
wiem ze nie moga jesc slodyczy zreszta koty tez nie ale to byl ten jeden jedyny raz ...on tak blagalnie patrzyl na mnie...;)co on ze mna robi no no.No tak "hodowcy"...niestety to sie nigdy nie zmieni.:shake:

Dawaj dawaj tylko nie pisz.:evil_lol:

Posted

To były trzy paczuszki-oponki takie małe zresztą.Nieważne.:p.A nowy kolak nadal jest w schronisku czy może już znalazł się właściciel?

Posted

ivn napisał(a):
To były trzy paczuszki-oponki takie małe zresztą.Nieważne.:p.A nowy kolak nadal jest w schronisku czy może już znalazł się właściciel?

Będę wiedziała w piątek, ja jestem w schronie w poniedziałki i piątki, chyba że pada, to w inny dzień.

Posted

Donacja,trochę sie czuję jakbym Ci "podwędziła"psa...sorry ale jak go zobaczyłam to wiedziałam że musi być mój a on jak mnie zobaczył wiedział że jest mój i będzie.Ot taka "miłość" od pierwszego spojrzenia.Intuicyjnie wiedziałam że będzie spokojny ,inteligentny ,rozważny, stateczny itd.Intuicja mnie nie zawiodła:lol:

Posted

donacja napisał(a):
Nie wiem co napisać... Z jednaj strony jest mi przykro, że nie jest u mnie, a z drugiej jestem szczęśliwa, że ma wspaniały dom... Gdyby to było bliżej...

Na domek czeka jeszcze kilka collie - jeśli nadal jesteś chętna to pisz - zaproponuję Cię kilkoro książąt :)

Posted

Obejrzeliśmy psiaki, ale rodzina czekała na colli, więc pierwszy wybór padł na Księcia, który jest w DT koło Łodzi. Co prawda pani, która się nim opiekuje wolała by, żeby pies był bliżej niej, ale czekamy na decyzję. Jeżeli znajdzie kogoś bliżej, my będziemy szukać innego psa.

Posted

Obejrzałam, przeczytałam i czekam na decyzję w sprawie Księcia. Jeżeli będzie odmowna, zdecyduję się na tego pieska. Chyba ma mniejsze szanse niż Książe. Jeżeli na forum collie jest także DT Księcia skonsultujcie to i zdecydujcie, który pies jest w większej potrzebie. Z tego, co czytałam, w grę wchodzi transport kombinowany. Ja bez problemu mogę dojechać do Mławy.

Posted

Witaj Donacja. Napisałam w wątku Księcia jaka jest sytuacja. Po Księcia zgłosiły się jeszcze dwie inne osoby, a po tego śniadaska z Elbląga nikt, psiak już tak długo czeka - porobiłam ogłoszenia, dzwoniłam po ludziach i poprostu nic :(

Byłabym ogromnie wdzięczna gdybyś się na niego zdecydowała, nie chcę hiperbolizować, ale uratowałabyś mu tym życie!