Dea Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dodam, że wygląda na to, że łapkę uszkodził sobie w schronie, był tam już dobre pół roku. Możliwe, że doszło do walki z onkiem, z którym siedzi, albo wsadził łapę w kraty (on podbiegał za każdym razem jak ktoś przechodził). No i jest jednym w nielicznych wyjątków, które wychodząc ze schroniska ważą tyle ile powinny:evil_lol: jakoś sobie chłopak radził, to już wiem, dlaczego onek chudł;) Quote
ivn Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kolia, nie będę się rejestrować na stronie collaków skoro wychodzą jakieś bzdury dzięki za chęć pomocy.Muszę się zająć Colio, 25.08 idę z nim na RTG.Piesek jest grzeczny ułożony nie brudzi w domu z kotami żyje spokojnie inne pieski zwłaszcza te sięgające mu do kolana strasznie są agresywne wobec niego pewnie ze strachu....ale mój starszy piesek jest zrównoważony i nie "odpowiada"na zaczepki.:p Ostatnio jakoś pusto tu na forum....hm.... Quote
Kolia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 A ja bardzo proszę o rejestrację - forumowicze z pewnością chcieliby móc śledzić losy Colia po adopcji :) Quote
Dea Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ivn napisał(a):Kolia, nie będę się rejestrować na stronie collaków skoro wychodzą jakieś bzdury dzięki za chęć pomocy.Muszę się zająć Colio, 25.08 idę z nim na RTG.Piesek jest grzeczny ułożony nie brudzi w domu z kotami żyje spokojnie inne pieski zwłaszcza te sięgające mu do kolana strasznie są agresywne wobec niego pewnie ze strachu....ale mój starszy piesek jest zrównoważony i nie "odpowiada"na zaczepki.:p Ostatnio jakoś pusto tu na forum....hm.... Pusto pusto bo czekaliśmy na wieści z nowego domu:p A co tam będzie odpowiadał na zaczepki, jak mu ledwie do kolan sięgają;). Się zna swoją wartość:evil_lol: Quote
ivn Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Coż jeszcze mogę napisać wiedziemy sobie spokojne życie spacerki, jedzonko i spanko -oczywiscie to zajęcia Colio.No i jak narazie obok ulubionych parówek jeszcze jedno co bardzo lubi-czesanie.Leży sobie spokojnie i oddaje się przyjemnosci(gdyby był kotem to pewnie by mruczał ma taki wyraz pyszczka przy tym) Quote
ivn Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Aha Kolia a z tym mailem do zarejestrowania sie na stronie collie to chyba ogólnie jest cos nie tak ponieważ koleżanka próbowała swoim mailem i było to samo.Spróbuje za jakiś czas może jakiś efekt w końcu będzie. Quote
madzia828 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ivn poprosimy o fotki przystojniaka:cool3::cool3: szczególnie te z czesania;) Quote
ivn Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A żebym jeszcze wiedziała jak wstawia sie tu zdjęcia.... Udało mi sie w końcu zarejestrowac na stronie collaków...i co dalej? No ja zielona zupełnie jestem moze ktoś cos podpowie? Quote
madzia828 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ivn najpierw musisz zdjęcia umieścić na jakimś portalu np. na fotosiku potem skopiować link do zdjęcia( ja zawsze klikam prawym przyciskiem myszy i daje kopiuj adres obrazka) i wkleić na dogo (jest taka ikonka wstaw obrazek ) tak to wygląda ;) wiem że gdzieś był link do watku jak wklejać zdjecia :roll: Quote
Dea Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ivn ale avatarek super:cool2: ja zdjęcia wstawiam przez imageshack Quote
ivn Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nie...no suuuper wszystko z tego rozumiem no jakoś może spróbuję:placz: Colio zadomowiony już nawet szczeknął raz w domu no no.Jeśli chodzi o pieski to jednak nie lubi wszystkich.Parę dni temu pojechaliśmy z nim autem do lasku ale był szczęśliwy szczekał radośnie chcąc się pochwalić wszystkim mijanym osobą a potem tak szybko biegał że chyba zapomniał ze nie bardzo może...:shake: Quote
ivn Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 URL=www.fotosik.pl]udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kolia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Gratuluję! Załóż proszę Colio galerię na forum collie - wszyscy z przyjemnością będą ją odwiedzać i komentować :) Quote
ivn Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 waw!no to teraz jeszcze wstawię zwierzaki z którymi mieszka Colio i spadam założyc mu galerię>Właśnie przed chwila znów szczekał gdy usłyszał psa na dworze ale był szcżeśliwy szczekał i patrzył na mnie czy mi sie to podoba -jaki inteligentny.Dzieki za pomoc w "wstawianu" zdjęc . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/389d058f2bbcbc29.html to kotka Nala http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b10b2559d432bb4.html i kocurek Irys Quote
Dea Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ivn spróbuj wstawić te fotki jedna pod drugą, bo mod będzie krzyczał;) Quote
ivn Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ok dea jedna pod drugą tylko że one są jedna pod drugą tak mi się wydawało.Następnym razem jak wkleję to powiesz mi czy dobrze. :p Quote
Kolia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Musisz skasować to: "[URL=www.fotosik.pl]" i "[URL]" bo nie robisz z obraka odnośnika, tylko zdjęcie, czyli kod musi być w znacznikach :) Quote
ivn Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Kolia, dzięki udało się pierwsze zdjęcie już jest.Szczęś:lol:liwego psa z piłeczką. Quote
Dea Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ale pięknie mu się pycholek uśmiecha prawda?:p Quote
Recommended Posts