renia13 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 AbraCadabra napisał(a):A tu mała fotorelacja z Krakowa ;) :multi: tylko fotorelacja zamiast sie powiekszac to sie zmniejszyła :-o Abra Cadabra :razz: dodaj cos jeszcze bo fotki sa przefajne ;) a macie wyniki ? mnie niestety nie było .. a tak bardzo chciałam , nie zdazyłam z powrotem z wczasow , niestety , teraz tylko pozostajke mi prosic o wyniki i fotorelacje :diabloti: Quote
AbraCadabra Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Reniu a ja tak chciałam Morganka zobaczyć :razz: to w końcu wujek mojej małej :loveu: reszte wrzuce jutro bo image shack się zbuntował :-( Quote
renia13 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :cool2: super fotki , tylko cos c,d, nie widac :modla: Quote
sunoftybet Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 piękne stworzenie to na górze mam nadzieję /tak myślę / ze zw rasy Quote
sunoftybet Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 sunoftybet napisał(a):piękne stworzenie mam nadzieję /tak myślę / ze zw rasy kto zna wyniki z wystawy Kraków, jaka cisza , czy shih tzu nie dojechało? Quote
Gosia & c.o. Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pierwszy raz zawitałam na ring shih tzu i miałam przyjemność wystawiać Twisterka :loveu: I tak w psach CACIB dla młodziutkiego Twistera Ad Acte res.CACIB Veni Vidi Vici w sukach CACIB i BOB Joyful Ad Acte a res.CACIB Trisha Ad Acte Gratulacje dla wszystkich :) Quote
renia13 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):Pierwszy raz zawitałam na ring shih tzu i miałam przyjemność wystawiać Twisterka :loveu: I tak w psach CACIB dla młodziutkiego Twistera Ad Acte res.CACIB Veni Vidi Vici w sukach CACIB i BOB Joyful Ad Acte a res.CACIB Trisha Ad Acte Gratulacje dla wszystkich :) to pewnie diabelnie miłe uczucie pierwszy raz wystawiac młodego pieska i pokonac o wiele straszego :klacz: Gratulacje! gratulacje takze dla hodowczyni i Jej pieskow :cool2: Quote
AbraCadabra Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):Pierwszy raz zawitałam na ring shih tzu i miałam przyjemność wystawiać Twisterka :loveu: I tak w psach CACIB dla młodziutkiego Twistera Ad Acte res.CACIB Veni Vidi Vici w sukach CACIB i BOB Joyful Ad Acte a res.CACIB Trisha Ad Acte Gratulacje dla wszystkich :) A widziałam ;) i nawet Ci zdjęcie zrobiłam ;) Oczywiście gratulacje dla wszystkich właścicieli shih tzaków ;) Quote
renia13 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 AbraCadabra napisał(a):A widziałam ;) i nawet Ci zdjęcie zrobiłam ;) Oczywiście gratulacje dla wszystkich właścicieli shih tzaków ;):mad: eeee, no i gdzie te zdjecia ???? daj co masz :modla: bo sie wujek obrazi:cool3: Quote
AbraCadabra Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 No to daje :cool3: O ile się nie myle to tu się Gosia zlapała na fotke ;) i image shack się zbuntowal :-( Quote
renia13 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dawaj Abra przez fotosika .. pobierz sobie " fotosik meneger " i wkleja sie po kilka na raz ;) Quote
Recommended Posts