renia13 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 No to juz sa wstepne wyniki ze Szcecina :diabloti: BELMONDO Merlot Poland - ZWYCIEZCA RASY :multi::multi::multi::multi: wielkie , ogromne gratulacje dla włascicieli i hodowli :cool2::klacz::klacz::klacz: Quote
lonka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Gratuluje wszystkim zwycięcom w Szczecinie!!!Pewnie wszystkie wyniki podadzą ale uzupełnie pare wyników. Joyful Ad Acte CACIB,gratuluje 6 CACIBu 18 miesięcznej dziewczynce, Lady IN RED Ad Acte ZW.Mł i Etna Emang Adamaria BIS PAPPY . Quote
renia13 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 fotorelacja - Szcecin Majka i Adam .. serdecznie gratuluje wynikow.:thumbs: ufff:evil_lol: i nie ma to jak luzik ..:klacz: super ! Quote
Marcin M Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 A tak prezentowały się stawki w poszczególnych klasach: Sędzia: Krystyna Opara PSY KLASA MłODZIEżY: DC z Tichecho Podhradia - nb TWISTER Ad Acte - nb PSY KLASA POśREDNIA: LEE-KUNG-ATREI Kirabzer - nb Na Przykład OFRANDO - nb Saffron Sherhy KEEP IN STEP - oc. dosk., lok. I, CWC, res. CACIB PSY KLASA OTWARTA: BELMONDO Merlot - oc. dosk., lok. I,CWC, NDPwR, CACIB, ZWYCIęZCA RASY MAIUS Red-Amo - oc. dosk., lok. II TOLEK Farabi - nb PSY KLASA CHAMPIONóW: COMO BOY Adamaria - oc. dosk., lok. I, CWC SUKI KLASA SZCZENIąT ETNA EMANG - oc. wo, lok. I, NSzwR, BiS Szczeniąt SUKI KLASA MłODZIEżY: COC CHANEL Lesz-Wan - oc. dosk., lok. II LADY IN RED Ad Acte - oc. dosk., lok. I, Zw. Mł., NJwR - dalej nie wiem jak poszło SUKI KLASA POśREDNIA; JOYFUL Ad Acte - oc. dosk., lok. I, CWC, NDSwR, CACIB SUKI KLASA OTWARTA: BORGIA Hipeastrum - oc. dosk., lok. I, CWC, res CACIB (sunia z mojej hodowli) M'ETIENNE vom Sonnenstern - oc. ??? SUKI KLASA CHAMPIONóW: PINA COLADA Bohemia Premium - oc. dosk., lok. I, CWC Ja ze swojej strony gratuluję wszystkim tym którzy byli zadowoleni z wyników swoich kudłatych pociech. Quote
renia13 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Marcin , pieknie Coco sie prezentowała ..sliczna sunia Quote
Recommended Posts