Pirat_fila Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 mam małe pytanko. Mam nadzieję, ze ktoś, kto jest blisko zarządu jakiegoś oddziału będzie mógł mi rzetelnie odpowiedzieć. Na jakiej zasadzie jest prowadzona księgowość oddziału? Czy jest to księgowośc pełna, czy może to być np. rozliczanie w biurze rachunkowym lub u samodzielnej księgowej? Quote
Agappe Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 a ja mam takie pytanie po co Ci taka infomacja?? Quote
Pirat_fila Posted June 16, 2004 Author Posted June 16, 2004 Czy to jest jakaś tajemnica ? :) Potrzebuję takiej informacji i proszę o odpowiedź jeżeli ktos ją zna. Agape: jeżeli znasz odpowiedź zapraszam na prywatną rozmowę na gg albo na priv :) Quote
Agappe Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 nie znam odp, ale byłam ciekawa po co Ci ta informacja Quote
agamblu Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Ja chyba wiem po co Ci ta informacja 8) Nina ( mowi Ci to cos prawda?) wygadala sie w pewnym miejscu w sieci na temat Waszych planow. :wink: Mysle ze zarzad glowny udzieli Wam wszelkich niezbednych informacji. :wink: :D Spytam o to w "moim" oddziale w przyszlym tygodniu - o ile nie zapomne :roll: Quote
Pirat_fila Posted June 24, 2004 Author Posted June 24, 2004 8) Nina ( mowi Ci to cos prawda?) mówi mówi :D :D :D Popytaj i prześlij gdzieś to info. Na prv czy maila, ew. tutaj. Dzięki. :) Quote
agamblu Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Niestety na razie Ci nie pomoge. Wczoraj zamiast pojsc na sekcje do ZK spedzilam popoludnie z psiakami - najpierw rowerek a potem rzucanie im kijkow do ukochanej wody. Od przyszlego tygodnia moj zwiazek bedzie na urlopie wiec bede Ci mogla pomoc dopiero na poczatku sierpnia. Jesli dowesz sie czegos wczesneij na ten temat to napisz. Pozdrawiam i zycze powodzenia. A swoja droga to zarzad glowny nie udzielil Wam inforamcji? Quote
Pirat_fila Posted July 2, 2004 Author Posted July 2, 2004 Całkowicie zapomniałaem, że tu pytanie zostało bez odpowiedzi :) Księgowość w oddziale jest pełna:) Quote
Recommended Posts