Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam małe pytanko. Mam nadzieję, ze ktoś, kto jest blisko zarządu jakiegoś oddziału będzie mógł mi rzetelnie odpowiedzieć.

Na jakiej zasadzie jest prowadzona księgowość oddziału? Czy jest to księgowośc pełna, czy może to być np. rozliczanie w biurze rachunkowym lub u samodzielnej księgowej?

Posted

Czy to jest jakaś tajemnica ? :) Potrzebuję takiej informacji i proszę o odpowiedź jeżeli ktos ją zna.

Agape: jeżeli znasz odpowiedź zapraszam na prywatną rozmowę na gg albo na priv :)

Posted

Ja chyba wiem po co Ci ta informacja 8) Nina ( mowi Ci to cos prawda?) wygadala sie w pewnym miejscu w sieci na temat Waszych planow. :wink:

Mysle ze zarzad glowny udzieli Wam wszelkich niezbednych informacji. :wink: :D

Spytam o to w "moim" oddziale w przyszlym tygodniu - o ile nie zapomne :roll:

Posted

Niestety na razie Ci nie pomoge. Wczoraj zamiast pojsc na sekcje do ZK spedzilam popoludnie z psiakami - najpierw rowerek a potem rzucanie im kijkow do ukochanej wody. Od przyszlego tygodnia moj zwiazek bedzie na urlopie wiec bede Ci mogla pomoc dopiero na poczatku sierpnia. Jesli dowesz sie czegos wczesneij na ten temat to napisz. Pozdrawiam i zycze powodzenia. A swoja droga to zarzad glowny nie udzielil Wam inforamcji?