bognik Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Śliczne fotki :D Teraz wstawiam Barego: Niestety, narazie mam tylko 4 fotki i to nie takie ładne, zwykłe - robione w domu a nie np. w ogrodzie gdzie tło by było o wiele lepsze:( Quote
Dominika1987 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jeju, jaki Bary jest śliczny! Czy Bary jest wystawiany?? Quote
$andwich Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dopiero teraz mi się zdjęcia wyświetliły :wink: . A Bary jest prześliczny :loveu: . I tak, jak Dominika, pytam się czy jest wystawiany? I jakie ma imię rodowodowe? Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Piękny Bary!! Też pytam czy rodowodowy? Jak się pełnym imieniem nazywa? :D Quote
Diana14 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 O ile dobrze pamiętam to Bari jest z Vangeldisa Quote
bognik Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Dzięki wszystkim za tak miłe słowa :):):) Bari ma rodowód, niestety nie jeździ na wystawy - to miał być typowy pies do towarzystwa (moim zdaniem raz chociaż wujek mógłby go wystawić, zobaczyć jaki dostanie opis itp., ja bym go mogła nawet wystawić :)). Jego rodowodowe imię to MIDNIGHT'S DREAM Vangeldis czyli Diana14 dobrze pamiętała że jest z Vangeldisa :D Szkoda tylko że tak mało fotek mam :( Będzie więcej to wstawię :P Quote
Nacia_i_Fluffy Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Tak myślałam :) To namów wujka ;) Może ten uroczy dżentelmen zauroczy którąś sędzinę ;) :lol: Całuski dla Bariego!! Quote
vege* Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 aaaaaaaaaaaaaaa o boże tricolorek:loveu: jaki on piękny jest, mam ogromną słabość do tricolorków jak bym cię gdzieś dorwała z tym psem to chyba byś się nie uwolniła ode mnie :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts