Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Odsprzedam miejsce na kursie groomingu w dn. 28.07 do 9.08 w Krakowie. Jest to jedyna możliwość ukończenia kursu w Krk w tym roku - wszystkie miejsca są już zajęte. Wpłaciłam zaliczkę - 500zł i za tę kwotę mogę odstąpić szkolenie (ew. z negocjacją). Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na priv.

Pozdrawiam.

Posted

Witam,

Z wielkim żalem mam do odstąpienia miejsce na słynnym kursie organizowanym przez psisalon.pl - start 01 września.

Zapisywałam się na niego b. dawno, jeszcze w maju 2007 roku, miałam zacząć w październiku 2007 ale zaczęły się moje poważne kłopoty z kręgosłupem, które trwają do dzisiaj i już wiem że napewno nie mogę zacząć kursu 01 września. Przekładanie go o kolejny rok wydaje mi się w tej chwili bez sensu bo czekam na drugą operację :(

Jeśli ktoś jest zainteresowany miejscem na kursie - proszę o kontakt na priv. Dawno nie kontaktowałam się z Psim Salonem ale podejrzewam że sprawa jest nadal aktualna i jestem zapisana - zapłaciłam zaliczkę 500 zł i jeśli wszystko jest aktualne to chciałabym odstąpić to miejsce osobie która zwróci mi tę kwotę.

Posted

Jedno miejsce na kursie groomingu w Krakowie nadal wolne.
Podana kwota, czyli 500zł - jest elastyczna, możemy negocjować. Całość to koszt 2030zł (wliczając zaliczkę). Proszę osoby zainteresowane o kontakt pod nr tel.: 514893569.

Pozdrawiam.
Gaia.

• 1 year later...
  • 2 months later...
Posted

Jestem tu nowa i bardzo mnie interesuje praca jako groomer :-) jestem tylko ciekawa czy są jakieś studia gdzie mogłabym się uczyć. Czy są tylko kursy?? Jeżeli są studia to jakie i gdzie i co musiałabym zdawać na maturze żeby się na takie dostać?? A jeżeli są tylko kursy to gdzie?? Szukałam ale nie mogłam nic znaleźć :-?

Posted

Eulalia napisał(a):
Jestem tu nowa i bardzo mnie interesuje praca jako groomer :-) jestem tylko ciekawa czy są jakieś studia gdzie mogłabym się uczyć. Czy są tylko kursy?? Jeżeli są studia to jakie i gdzie i co musiałabym zdawać na maturze żeby się na takie dostać?? A jeżeli są tylko kursy to gdzie?? Szukałam ale nie mogłam nic znaleźć :-?

W Warszawie są studia podyplomowe dla weterynarzy z zakresu pielengnacji,a tak to kursy:)