Jump to content
Dogomania

Final Radom Cup i Final Pucharu Polski Agility 13-14.09.2008

Recommended Posts

Posted

cześć, dziękuję Fortowcom- bombowcom za super zawody i bardzo fajną atmosferę
Sędzia bardzo fajny ,torki dostosowane odpowiednio do klas jak również wzrostu naszych pupilów.Było mi bardzo miło się z wami spotkać po dłuższej przerwie i podziwiać jak ogromne postępy niektórzy zrobili i jakie czasy wykręcali :crazyeye: a umiejętności niektórych zerówkowiczów ....suuuper

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W 1wszej kolejności dziękuję za wspaniałe zawody organizatorom ( FORTOWCY z MAGDą na czele i oddział Radomski ZKwP ).
Następnie dziękuję grupie z Włocławka z Dorotką za przygarnięcie mnie podczas zawodów.
Podziękowania także dla : OLISI za fotki ze szpicami w tle
oraz CERBEROW'ej za Ungę na torku

Michał

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
ooooooooooooooooo dzieki za suppeeerrrrrrrrr fotke spaniela :loveu::loveu::loveu:

prosze o wiecej :oops::lol:

super to ta fota nie jest :p wyszła taka czarna plama 2 czterema nogami i 2 uszami :eviltong:

Ja już dziś nie mam siły na foty, jutro ciąg dalszy...

Posted

wendka napisał(a):
Sorki, ze takie kiepskie, ale mnie ta fotka ubawila :evil_lol:

Super fotka - skok na żabę:D

Swojej miny na palisadzie nie bede komentowac- emocje hehe;p Ale kocham rozwiane uszy seterkowej :D

Posted

oczywiście i ja chce podziękować organizatorom, sędziemu i każdemu kto był i bawił się razem z nami na zawodach :) atmosferka jak zawsze super, wyjechaliśmy bez żadnych dis z Demonem, chociaż wiem, że to ja nawaliłam i że mogło być dużo lepiej :D

[quote name='Cerber']podziękowania w zasadzie nie należą się mnie tylko belguni i klubowej Kasi od Demona... 3/4 tych zdjęć nie jest mojego autorstwa, a jedynie je obrabiam:P mam ich strasznie dużo więc pewnie mam każdego psa.

ja to jak robilam fotki to openy, no i Lui dzieki, że wstawiłaś fotki Demoniastego :)

[quote name='wendka']Ciekawe czy Kasi dlon ocalala.... :roll:
http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Kozienice/demon.jpg

Wendka dzieki za to foto :D oczywiscie ręka ocalala, ale moj pies zawsze robi takie coś jak cos nawale, np. nie zrobie zmiany, albo z nia nie zdaże itp...

Posted

My także dziękujemy FORTOWEJ Ekipie(w taką pogodę jak zwykle dali radę), świetnie się bawiłam jak zawsze, dziękuję za przemiłe towarzystwo łódzkiego rodzynka i grupie włocławkowej(p.Dorota) za gorącą czekoladę, Niuce za porady przed startem i w ogóle wszystkim za miło spędzony czas. Wendka fota żabowa genialna:crazyeye::multi::multi::loveu:, Luiza , Kasia, belgunia fotki extra,czekam więc niecierpliwie na jutrzejszą porcję, odwaliłaś Luiza kawał dobrej roboty ze wstawianiem i obróbką:loveu:

Posted

Pati
a nie byly ciasne? :) 4,5m w porywach do 5m to duzo? ok, dla malych pudelkow to calkiem sporo, ale takiemu klaczkowi musialam oprocz mego wewnetrznego spokoju zapewnic jeszcze odpowiednie naprowadzenie miedzy hopkami, coby mial miejsce na wybicie sie ;)

Luiza i APSiki
dzieki za fajowska fotke na zeskoku ze stolu :)

Wanda
cestu zaba z nieba wymiata!

Mudik
grunt to wierzyc w siebie. ja Ci jedynie mowilam, ze jestes w stanie zrobic rozne dziwe rzeczyna torze ;)

Posted

niuka napisał(a):

Luiza i APSiki
dzieki za fajowska fotke na zeskoku ze stolu :)

Mudik napisał(a):
My także dziękujemy FORTOWEJ Ekipie(w taką pogodę jak zwykle dali radę), świetnie się bawiłam jak zawsze, dziękuję za przemiłe towarzystwo łódzkiego rodzynka i grupie włocławkowej(p.Dorota) za gorącą czekoladę, Niuce za porady przed startem i w ogóle wszystkim za miło spędzony czas. Wendka fota żabowa genialna:crazyeye::multi::multi::loveu:, Luiza , Kasia, belgunia fotki extra,czekam więc niecierpliwie na jutrzejszą porcję, odwaliłaś Luiza kawał dobrej roboty ze wstawianiem i obróbką:loveu:

Nie ma problemu, polecamy się na przeszłość :P:lol:

Posted

tulasy napisał(a):
Ktoś się mnie, chyba, podlizuje:crazyeye::lol::evil_lol:

M&U

Nie zawstydzaj mnie:evil_lol::oops:, serio chyba tam u Ciebie jakiś mój bieg jest na filmiku , czyż nie?:cool3:

Posted

niuka napisał(a):
Pati
a nie byly ciasne? :) 4,5m w porywach do 5m to duzo? ok, dla malych pudelkow to calkiem sporo, ale takiemu klaczkowi musialam oprocz mego wewnetrznego spokoju zapewnic jeszcze odpowiednie naprowadzenie miedzy hopkami, coby mial miejsce na wybicie sie ;)

Dokładnie ja nie dałam rady Vica naprowadzić w ostatnim jumpingu i nie miał gdzie się po 4 wybić na 5, a tak ślicznie skręcił i zmianę za psem zrobił:placz::loveu:, stąd odmowa:eviltong: