ELŻBIETA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 basia napisał(a):Mogę załozyć dogomaniacką, niebieska chuste na szyję, albo przywiążę sobie do czerwonego placaczka, z którym się nierozstaje :p NO TO JESTEŚMY UMÓWIONE,SZUKAM KOBITKI Z CZERWONYM PLECACZKIEM:cool3: Quote
ELŻBIETA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 i widziałam najpiękniejszego podhalana (to tylko moja subiektywna ocena ;-))............. Morysia - to chyba Twój Elu ;-) ????????? Da-Nutka bardzo mi miło:razz: ,aż się :oops: ,może też się spotkamy w Katowicach,chętnie zobacze Basterka "na żywo":multi: . Quote
dorinia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 podjeliśmy decyzje że jedziemy na wystawę,b.chcę sie z wami spotkać. Quote
da-NUTKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cieszę się, że się spotkamy - pogadamy, poplotkujemy :eviltong: . Gdybyśmy nie mogły się zaleźć, podaję numer mojej komórki: 601/627-338. Do zobaczenia Danka Tutami, też przywiozę zdjęcia Bastera. Quote
ELŻBIETA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ok, Basiu:razz: ,postaram się być obiektywna. Nie mogę jechać do Katowic:placz: :placz: :placz:,kto może niech robi zdjęcia!!!! Quote
basia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Oto wyniki z dzisiejszej wystwy w Katowicach jak kogos interesują :p PSY Klasa szczeniąt: GRAB z Wierchu Rolowego – I WALIGÓRA Spiska Watra – II WIELKI Spiska Watra – nb WYRWIDĄB Spiska Watra - III Klasa młodzieży: HALNY z Butorowego Wierchu – II HYRNY z Butorowego Wierchu - III KUM z Butorowego Wierchu – I, ZW.Mł. Klasa pośrednia: Mł.Ch.Pl. LUPO BACA Chluba Liliowej Przełęczy – CWC Klasa otwarta: BYSTRY z Siwej Polany – IV DUNAJEC – II Mł.Ch.Pl. RADY Spiska Watra – III RUBEUS Spiska Watra – nb Mł.Ch.Pl. WOLNY STRZELEC Psia Parafia – CWC YODA Biaca Perla – bdb Klasa championów: BACA Klan Gaby – II, res CACIB ZAKOCHANY HARNAŚ Cotonium – NPwR, CACIB, BOB SUKI: Klasa szczeniąt: WIELKA Spiska Watra - WO, NSzwR Klasa młodzieży: ARISA Biały Podhalan – I KRUPÓWKA Niedźwiedzia Łapa – bdb(?) RIENATA Klan Gaby – IV TEMIDA z Beskidzkiej Oazy – II UROCZA Spiska Watra – III Klasa pośrednia: BAŁAMUTKA BEJA Badziar – III BRZÓZKA Poniatowskie Piaski – IV OSTRÓŻKA JAGIENKA Filos – II OWSIANKA JAGIENKA Filos – I, CWC, resCACIB TEQILLA Spiska Watra – bdb Klasa otwarta: FEST KOBITKA BACA Cotonium – NSwR, CACIB HYRNA Klan Gaby – III JAGNA Niedźwiedzia Łapa – II NONA z Butorowego Wierchu – nb (?) RUSAŁKA Spiska Watra – nb Klasa championów: GLORIA z Zadymy – I SABA Klan Gaby – II sędzia: Janusz Opara Quote
Baśka Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Basiu, dzięki :) Zwycięzcom gratuluję :multi: ... a swoją drogą, jeśli dobrze policzyłam, na 10 stawek - 4 wygrały Jaśkowe dzieci :fadein: Basiu, miałam małe opóźnienie :razz: ale w sobotę paczka ... pooooszła, powinna dotrzeć około środy, może wcześniej :p Quote
basia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Basiu, dzięki :smile: Zwycięzcom gratuluję :multi: ... a swoją drogą, jeśli dobrze policzyłam, na 10 stawek - 4 wygrały Jaśkowe dzieci Nie ma sprawy, zwłaszcza, że wyniki spisywał mój TZ:p Mnie wyszło, że Jaśkowe dzieci wygrały trzy klasy o ile myślimy o tym samym Jaśku (Janosik ChLP, tak?):roll: Psy, klasa pośrednia i psy, klasa otwarta i championów. Basiu, miałam małe opóźnienie :razz: ale w sobotę paczka ... pooooszła, powinna dotrzeć około środy, może wcześniej :p Spoko, dzięki za fatygę :loveu: Jak dojdzie dam znać:p Quote
Tutami Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 cześć halanka o tym wszystkim już było ale jak się odezwiesz na pruiwa lub zadzwonisz to chętnie parę spraw wyjaśnie.nie chcę powtarzać wszystkiego na forum żeby nie zanudzać reszty. Basiu POprawki do wyniczków:mad: Szczeniaki psy WIELKI SW nb-nowi właściciele nie dowieźli WYRWIDĄB SW III wszystkie WO Kl otwarta psy RUBI SW- nb- bo łysy jak kolano !:angryy: Co do ? przy YODZIE to głównie poszło z tego co podsłuchałam:oops: o ruch i o to że powarkiwał w ringu na Dunaja i inne psy. i przez to bdb Kl.sz.suki WIELKA SW -WO 1 NAJLEPSZE SZCZENIĘ KL.poś. OWSIANKA -CWC wyjaśniam kolejne? -za gruba co nie pozostało bez wpływu na ruch niesyety,a szkoda bo sunia nie najgorsza i do tej pory zawsze doskonała! kl.o. RUSAŁKA SW -nb -ciężka cieczka no przrecież nie zabiorę suki która jest prawie że do krycia!:crazyeye: kl.ch GLORIA -I CWC- szkoda że tylko ale i tak byłam mile zaskoczona ona ma przecież już sześć lat a wygrała z dużo młodszą od siebie suką:multi: I teraz wyniki są poprawne i kompletne:razz: Może będą fotki jak będą to wkleję. Quote
Baśka Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 basia napisał(a):Mnie wyszło, że Jaśkowe dzieci wygrały trzy klasy o ile myślimy o tym samym Jaśku (Janosik ChLP, tak?):roll: Psy, klasa pośrednia i psy, klasa otwarta i championów. Basiu, masz rację. Przypisałam Jaśkowi jeszcze Fest Kobitkę, a to przecież Baca ... czerstwy senior :multi: jest tatą. Quote
basia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Basiu POprawki do wyniczków Dzięki, poprawiłam ale sprawdź czy nie walnęłam jeszcze jakiegoś błędu:oops: RUSAŁKA SW -nb -ciężka cieczka no przrecież nie zabiorę suki która jest prawie że do krycia! I chwała ci za to, bo już widzę tych białych wojaków walczących o jej względy :evil_lol: A powiedz mi jak teraz z płatnościami? Musisz opłacić niewystawioną suczkę czy nie? Quote
Tutami Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 No teraz jest ok glorka łyknęła jeszcze CWC ale to już pryszcz.:eviltong: Co do płatności to powiem szczerze że choć mają taką możliwość to mnie jeszcze nigdynie ściągnęli za niewystawioną sukę. Sprawa jest oparta na dobrej woli i zdrowym rozsądku no bo przecież mogłam przywieźć dziewczynę nic by jej nie zrobili bo się odgryza ale chłopcy to by się na wzajem pozagryzali, a to raczej organizatorów nie zachwyca. Z resztą o czym tu gadać sama mam psa ,a jak nie miałam psa to i tak nie woziłam bo miałam wyobraźnię i uważałam iż takie zachowanie jest nie fair. Quote
basia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Co do płatności to powiem szczerze że choć mają taką możliwość to mnie jeszcze nigdynie ściągnęli za niewystawioną sukę. Sprawa jest oparta na dobrej woli i zdrowym rozsądku Miałam taką sytuację w zeszłym roku i... niestety dostałam wezwanie do zapłaty z powodu nie wystawienia zgłoszonej suki. M.in. dlatego nie pokazywałam Luny w tym roku w Katowicach. Widać rozsądek i dobra wola nie jest jedna dla wszystkich :roll: Quote
Tutami Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Jakie ładne porównanie suk:loveu: Ta z ucięta twarzą to Gloria kl. Ch.CWC,w środeczku Fest Kobitka Baca Catonium kl.O. CWC,CACIB,i Owsianka Jagienka Filos kl.poś.CWC,res.CACIB. Ja chcę więcej fotek!:multi: Quote
ELŻBIETA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 No właśnie!!!!A gdzie masa fotek!!!!!:placz: . Quote
Tutami Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 NO NIE WIEM WSZYSCY CHODZILI I PSTRYKALI A TERAZ NIE MA BUUUUUUU:placz: Quote
dorinia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ja się usprawiedliwiam,chciałam robić fotki ale komórka się do tego nie nadaje:shake: :pissed: Quote
ELŻBIETA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 NIE BYŁAM W kATOWICACH,BO MOJA "DRUGA POŁOWA" WYJECHAŁA,WIĘC ZOSTAŁAM BEŻ SAMOCHODU:placz: :placz: ,a tak bardzo chciałam pooglądać bialasy!!!!! Ale chyba nie doczekam się fotek:mad: , widziałam,że zrobiłas "już pierwszy krok" -chodzi mi o stronę -brawo:multi: , jak chcesz to Ci wyślę nowe zdjęcie Redyczka- cudny pies,a może tu wstawię! tylko "bez dzieciorobów":mad: ,:razz: ,to dobrze,że Turona uzyto w hodowli,zawsze to coś noewgo będą mieć! Quote
dorinia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hanbie-miło było cię poznać na wystawie,i Basię też,to okropne co ci się przytrafiło,szlag by mnie trafił!a nad propozycją Tutami się zastanów-mniejsze nie znaczy lepsze-sikanie masz za sobą,ja widziałam te pieski,sa super-ale oczywiście ty musisz podjąć decyzję,bo to decyzja na lata.powodzenia! Quote
Tutami Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witaj dorinia to hanbie była na wystawie:crazyeye: i nie przyszła łapy podać:mad: no ładnie. Jak była to bąki też widziała :evil_lol: Swoja drogą cieszę się że ci sie dorinia moje dzikusy podobały.:lol: Quote
Tutami Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 dziewczyny co z wami jak wam się podoba nasze dziecko tj Eli i moje(na fotce) Jeszcze jeden CACIB i inter a nie ma jeszcze traech latek:diabloti: Quote
da-NUTKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Tutami napisał(a):dziewczyny co z wami jak wam się podoba nasze dziecko tj Eli i moje(na fotce) Jeszcze jeden CACIB i inter a nie ma jeszcze traech latek:diabloti: Tutami, śliczny on ci jest, oj, śliczny. Hi, hi........... prawie tak ładny ;) jak mój Basterek :evil_lol: . Danka Quote
ELŻBIETA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 da-NUTKA napisał(a):Tutami, śliczny on ci jest, oj, śliczny. Hi, hi........... prawie tak ładny ;) jak mój Basterek :evil_lol: . Danka No da-NUTKA w końcu dobra reakcja /chodzi mi oczywiście o Basterka:razz:! /,a może byś jakąś fotkę wkleiła?:lol:, no Tutami jakoś nikt sie nie zachwyca "naszym" potromkiem:placz: :razz: , Quote
Tutami Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Danutka ma dobre reakcje bo miała godzinną pogawędkę ze swoim wreeednym hodowcą w Katowicach:diabloti: ,a ja wogóle nie rozumiem tego braku zachwytu zwłaszcza że maleństwo tego warte. Quote
Recommended Posts